Instagram predstavio 'Photos Of You': Omogućeno tagovanje prijatelja

Instagram predstavio ‘Photos Of You’: Omogućeno tagovanje prijatelja

Najpopularnija društvena mreža za deljenje fotografija Instagram, predstavila je danas novu opciju unutar same aplikacije koja korisnicima omogućava pregled svih fotografija sa kojima su prethodno tagovani. U biti, ovo znači da je tagovanje samih slika konačno moguće, a iz Instagrama kažu da je ceo proces veoma lak, poput dodavanja hashtaga.

instagram_photos

Najpopularnija društvena mreža za deljenje fotografija – Instagram, predstavila je danas novu opciju unutar same aplikacije koja korisnicima omogućava pregled svih fotografija na kojima su prethodno tagovani. U biti, ovo znači da je tagovanje samih slika konačno moguće, a iz Instagrama kažu da je ceo proces veoma lak i da podseća na dodavanja hashtaga.

Nakon uslikane fotografije i poznatih filtera, pojavljuje se nova funkcija koja korisnicima omogućava da taguju svoje prijatelje ili naloge omiljenih mesta. Tagovanim osobama istog trenutka stiže obaveštenje, a ukoliko ne žele da se remeti njihova privatnost, u mogućnosti su da nameste opciju koja od njih iziskuje prethodno odobravanje fotografije.

Podsećamo, Facebook je prošle godine kupio Instagram za rekordnih 1 milijardu američkih dolara, a uticaj najveće društvene mreže sada je vidljiviji nego ikad budući da se popularne funkcije polako pojavljuju i na Instagramu.

Kako je objavljeno na zvaničnom blogu, korisnici Android i iOS uređaja već mogu odmah preuzeti updateovanu aplikaciju putem Google Playa ili App Storea.

[vimeo]http://vimeo.com/65246801[/vimeo]

 

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.