Hrvatski Netgen i Locastic žele u London, možete im pomoći!

Hrvatski Netgen i Locastic u konkurenciji za SymfonyLive, pomognite svojim glasom!

Predstavljajući uslugu koja ujedinjuje upravljanje sadržajem s upravljanjem proizvodima ili uslugama koji se nude za prodaju na internetu, hrvatski Netgen i Locastic sa svojim norveškim partnerom Keyteqom nadaju se odlasku na konferenciju SymfonyLive u Londonu. Našli su se među sedam nominiranih projekata, a pomoći im možete - vi!

 

ezstylus

Ovogodišnja konferencija SymfonyLive, koja će biti održana 17. i 18. rujna u Londonu, svojim ‘community’ partnerima daje mogućnost besplatnog predstavljanja projekata kojima se bave, a za nešto više od mjesec dana ondje bi se mogli naći i hrvatski Netgen i Locastic, s uslugom koju su razvili s norveškim partnerom Keyteqom.

Riječ je o projektu radnoga naziva eZ Sylius, koji se našao među sedam nominiranih u konkurenciji za besplatno predstavljanje na SymfonyLiveu. Presudit će glasovanje na internetu, a svoj glas možete ostaviti i vi, na stranici na kojoj se odabire između sedmero kandidata.

Nove mogućnosti za korisnike

Udružujući snage, zagrebački Netgen i splitski Locastic ujedinili su vlastita iskustva u upravljanju sadržajem putem eZ Publish CMS-a, čime se bave u Netgenu, i u stvaranju i razvoju aplikacija za ‘web’ i mobilne uređaje, na području na kojem se dobro snalaze u Locasticu. Zajedno s norveškim partnerom, epilog je bio eZ Sylius, koji spaja rješenja u upravljanju sadržajem putem eZ Publisha s upravljanjem proizvodima ili uslugama za prodaju na internetu putem Syliusa.

Želja je da korisnici zainteresirani za plasman svojega proizvoda ili usluge na internetu dobiju najbolje od oba svijeta, s mogućnošću da se što jednostavnije probiju na tržište e-prodaje i budu što privlačniji mogućim kupcima. Spajanje oba svijeta pritom je bilo olakšano time što se i eZ Publish i Sylius u stvaranju aplikacija oslanjaju na Symfony. Spajanje nije počelo od nule, princip rada imao je zajednički temelj.

Ako pogledamo što nudi usluga dvoje hrvatskih i jednog norveškog partnera, eZ Publish mogao bi se opisati kao prvi korak u upravljanju sadržajem, dok Sylius dodaje mogućnosti povezane s pojedinim proizvodom ili uslugom, primjerice, priliku da ih potencijalni kupac može smjestiti u vlastitu košaricu i potom krenuti dalje. Spajanjem bi postalo moguće da se sve obavlja na jednom mjestu, s upravljanjem sadržajem i ponudom proizvoda ili usluga preko istoga korisničkog računa.

Ako ste zaboravili…

Podsjetimo još jedanput – Netgen i Locastic s norveškim Keyteqom oslanjaju se na vas i na vaš glas!.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.