HotSpot Fon: T-HT-ovim korisnicima besplatno korištenje 7 milijuna Fonovih WiFi lokacija širom svijeta
Fon iz Španjolske u regiju!

HotSpot Fon: T-HT-ovim korisnicima besplatno korištenje 7 milijuna Fonovih WiFi lokacija širom svijeta

Kao što smo teoretizirali, T-HT zaista uvodi Fon u Hrvatsku u co-brendiranoj usluzi pod imenom HotSpot Fon namijenjenoj korisnicima T-Coma te svim ostalim korisnicima koji će za korištenje mreže moći kupiti vaučer SMS-om ili kreditnom karticom.

Fon iz Španjolske u regiju!

Naša jučerašnja teorija se obistinila vrlo brzoT-HT zaista uvodi Fon u Hrvatsku u co-brendiranoj usluzi pod imenom HotSpot Fon namijenjenoj korisnicima T-Coma te svim ostalim korisnicima koji će za korištenje mreže moći kupiti vaučer SMS-om ili kreditnom karticom.

Fonovi uređaji se spajaju na modeme, u T-HT-ovom slučaju ADSL modeme, a dostupni su za 298 kuna za sam uređaj ili 10 kuna mjesečno uz ugovor na 24 mjeseca i 1 simboličnu kunu za uređaj. T-HT-ova usluga dio je globalne mreže ukoliko ste Fonov korisnik uopće, a pretplatnicima T-Coma omogućeno je besplatno korištenje HotSpot Fona nakon što aktiviraju tu uslugu kroz njihove Telekom ID podatke

T-HT-ovi korisnici moći će besplatno koristiti i više od sedam milijuna Fonovih hotspotova u preko 100 zemalja širom svijeta. Uvodni Fonov video sinkroniziran na hrvatski pojašnjava korištenje:

[youtube width=”600″ height=”338″]http://www.youtube.com/watch?v=hLCavJeByoU[/youtube]

Nataša Rapaić, članica Uprave T-HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike izjavila je povodom predstavljanja usluge koju vide kao nadogradnju svoje mreže od 1000 WiFi HotSpotova:

Partnerstvom s Fonom otvaramo novu dimenziju korištenja fiksne mreže. Iskorak je to u duhu vremena kojim našim korisnicima ekskluzivno omogućujemo da budu dio visokotehnološke svjetske zajednice te joj pridonose kako bi u konačnici svi članovi imali koristi.

Kako biste lakše našli HotSpot Fon lokacije, s App Storea za svoj iPhone možete besplatno preuzeti HotSpot Fon mobilnu aplikaciju koja djeluje kao karta Fonovih lokacija po Hrvatskoj. Više o HotSpot Fon usluzi pak možete naći na službenim web stranicama Hrvatskog Telekoma!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Čudo nije investicija, već Infobipov ‘bootstrapped’ rast i upornost već 14 godina

Infobip je osiguravanjem investicije od 200 milijuna dolara postao prvi hrvatski 'jednorog'. No pravo čudo je da su osnivači Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić do ovog trenutka dogurali bez ijedne vanjske investicije - i govori mnogo o hrvatskim tehnološkim poduzetnicima!

Startupi i poslovanje

Od Applea do Rimca: Tko je novi CTO Rimac Automobila, Chris Porritt

Automobilski svijet pomalo je iznenadila vijest o odlasku Chrisa Porritta iz Applea i dolaska - u hrvatske Rimac Automobile, ali tko je Chris uopće i zašto je njegov dolazak važan?

Mobilno

Moja Croatia: Da biste digitalizirali osiguranje ne trebate govoriti “jezikom osiguranja”

Ana Zovko, direktorica sektora za digitalni razvoj, otkriva što su morali osigurati unutar Croatia osiguranja kako bi razvili potpunu, a zaista jednostavnu za korištenje self-care aplikaciju.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Usprkos navikama korisnika, moraju li sve web stranice danas biti iste da bi bile uspješne?

Dođeš u webshop, želiš pronaći točno određen proizvod i automatski kreneš prema gornjem dijelu stranice da upišeš njegov naziv, ali tražilica, kvragu, nije tamo. Zvuči poznato? Danas, na sreću, vjerojatno više ne.

Startupi i poslovanje

Novi direktor IT-ja RBA: IT će prestati biti servis kada budete spremniji na rizike!

Višegodišnje iskustvo rada u IT odjelima financijskog sektora na različitim pozicijama donijelo je Ivanu Knezoviću bogatu perspektivu o digitalnim proizvodima i organizacijskoj kulturi usmjerenoj ka digitalizaciji, kako novi IT direktor RBA planira time upravljati?

Mobilno

Zašto aplikacije za praćenje COVID-19 ne uspijevaju? Najbolji primjer nalazi se i u našoj regiji

Od Sjeverne Makedonije i Mađarske, do Norveške, Velike Britanije i Irske vidimo različite aplikacije, različite implementacije i prakse korištenja. Koliko uspjeh aplikacije ovisi o angažiranosti ključnih aktera, koliko o dobroj volji korisnika, a koliko o nadležnim institucijama?

Vodič

Iz vlastitog iskustva: Kako dobiti novac od Europske unije za razvoj video igara

Europska unija kroz svoj potprogram Creative Europe - MEDIA, od 2013./2014. dodjeljuje bespovratna sredstva europskim game dev studijima za razvoj video igara. Evo kako izgleda proces prijave i na što trebate obratiti pozornost da biste dobili novac.

Kolumna

Na 16. rođendan Ruby on Railsa odgovaramo na pitanje: Je li mrtav, i u svijetu i u Hrvatskoj?

Početkom kolovoza slavimo 16 godina od prve pojave Ruby on Railsa, web development frameworka koji je “promijenio svijet”. S tom činjenicom volim početi ovu priču jer mislim da je ključna za odgovor na pitanje koje mi se često postavlja: Nije li Ruby on Rails mrtav?

Video

Kako dati otkaz? Pravni savjeti za radnike i poslodavce!

Neki od najpopularnijih tekstova na Netokraciji u posljednjih nekoliko mjeseci su – kako dati otkaz, kako zatvoriti paušalni obrt...