HotSpot Fon: T-HT-ovim korisnicima besplatno korištenje 7 milijuna Fonovih WiFi lokacija širom svijeta
Fon iz Španjolske u regiju!

HotSpot Fon: T-HT-ovim korisnicima besplatno korištenje 7 milijuna Fonovih WiFi lokacija širom svijeta

Kao što smo teoretizirali, T-HT zaista uvodi Fon u Hrvatsku u co-brendiranoj usluzi pod imenom HotSpot Fon namijenjenoj korisnicima T-Coma te svim ostalim korisnicima koji će za korištenje mreže moći kupiti vaučer SMS-om ili kreditnom karticom.

Fon iz Španjolske u regiju!

Naša jučerašnja teorija se obistinila vrlo brzoT-HT zaista uvodi Fon u Hrvatsku u co-brendiranoj usluzi pod imenom HotSpot Fon namijenjenoj korisnicima T-Coma te svim ostalim korisnicima koji će za korištenje mreže moći kupiti vaučer SMS-om ili kreditnom karticom.

Fonovi uređaji se spajaju na modeme, u T-HT-ovom slučaju ADSL modeme, a dostupni su za 298 kuna za sam uređaj ili 10 kuna mjesečno uz ugovor na 24 mjeseca i 1 simboličnu kunu za uređaj. T-HT-ova usluga dio je globalne mreže ukoliko ste Fonov korisnik uopće, a pretplatnicima T-Coma omogućeno je besplatno korištenje HotSpot Fona nakon što aktiviraju tu uslugu kroz njihove Telekom ID podatke

T-HT-ovi korisnici moći će besplatno koristiti i više od sedam milijuna Fonovih hotspotova u preko 100 zemalja širom svijeta. Uvodni Fonov video sinkroniziran na hrvatski pojašnjava korištenje:

[youtube width=”600″ height=”338″]http://www.youtube.com/watch?v=hLCavJeByoU[/youtube]

Nataša Rapaić, članica Uprave T-HT-a i glavna operativna direktorica za privatne korisnike izjavila je povodom predstavljanja usluge koju vide kao nadogradnju svoje mreže od 1000 WiFi HotSpotova:

Partnerstvom s Fonom otvaramo novu dimenziju korištenja fiksne mreže. Iskorak je to u duhu vremena kojim našim korisnicima ekskluzivno omogućujemo da budu dio visokotehnološke svjetske zajednice te joj pridonose kako bi u konačnici svi članovi imali koristi.

Kako biste lakše našli HotSpot Fon lokacije, s App Storea za svoj iPhone možete besplatno preuzeti HotSpot Fon mobilnu aplikaciju koja djeluje kao karta Fonovih lokacija po Hrvatskoj. Više o HotSpot Fon usluzi pak možete naći na službenim web stranicama Hrvatskog Telekoma!

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.