Glazbeno-tehnološki hackathon na SuperUho festivalu

Glazbeno-tehnološki hackathon na SuperUho festivalu kao odličan uvod u glazbeni program

Svi oni koji vole more, glazbu i programiranje doći će na svoje na drugom Music Hackathonu, koji će biti održan u sklopu SuperUho festivala, od 5. do 6. kolovoza u Primoštenu.

Sunce, more i hackathoni, što više čovjeku treba? Ovogodišnji Music-Tech Hackathon u organizaciji SuperUho festivala, Iskona i portala Muzika.hr održavat će se u Primoštenu 5. i 6. kolovoza, a članovi prvoplasiranog tima bit će nagrađeni sa 10.000 kuna. Svi timovi koji budu sudjelovali na Hackathonu također će dobiti sve što je potrebno za SuperUho festival.

Organizacija bilo kakvih događaja može biti i više nego stresan posao, bez obzira radi li se o konferenciji ili velikom glazbenom festivalu. Budući da je velik problem organizacije festivala informiranje publike o bendovima koji će nastupati, ovogodišnji Music-Tech Hackathon okupljat će timove koji će rješavati upravo ovaj problem. 

48 sati programiranja prije 48 sati festivala

Tijekom 48 sati hackathona timovi će nastojati stvoriti aplikaciju koja može pomoći organizatorima u izradi festivalskog line-upa. Tko zna, možda upravo pobjednička aplikacija bude pomagala organizatorima za iduću SuperUho festival?

Timovi se mogu sastojati od jedne ili dvije osobe, ali u svakom timu mora biti barem jedan developer ili podatkovni stručnjak. Drugi član tima može biti iz nekog od područja koja se susreću u glazbenoj industriji, poput developera, dizajnera ili producenta. Prvoplasiranom timu osigurana je nagrada od 10.000 kuna, a drugoplasiranom 2000 kuna.

Osim financijskih nagrada za pobjednike, svi sudionici hackathona dobiti će i poseban tretman na SuperUho festivalu, odnosno ulaznicu za festival, šator i vreću za spavanje te prijevoz na festival, kako bi se zabavili i odmorili od dva dana programiranja.

Rok za prijave na Music-Tech Hackathon je do ponedjeljka, 10. srpnja do ponoći, a prijaviti se možete na stranicama portala Muzika.hr.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.

Startupi i poslovanje

TransferWise: Klijentima štedimo više od milijardu funti bankarskih naknada godišnje, ali preostaje nam još 199 milijardi

Svojim jedinstvenim rješenjem za plaćanje u stranim valutama diljem svijeta, TransferWise bio je sreća za mnoge potrošače, ali godinama trn u oku mnogih banaka. Danas su upravo banke i druge velike korporacije poslovanja kojima se okreću u želji da do 2025. postanu vodeće infrastrukturno rješenje za međunarodna plaćanja. Kako planiraju u tome uspjeti, saznala sam od njihovog Alastaira Thompsona.

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.