Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Spotijev Ivan Burazin za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie u posjetu dubrovačkim Zidinama! (Osnovna slika preuzeta s Wikipedije)

Spotijev Mateo Perak za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie je mobilna aplikacija koju smo pred više od godinu dana predstavili na Netokraciji, a koja je u međuvremenu odnijela nagrade na beogradskom Startup Standupu i drugim natjecanjima, a osnivači su imali prilike predstavili aplikaciju na Techcrunch Disruptu u Pekingu. Spotie je trenutno na App Storeu vrlo dobro ocijenjen, s ocjenom 4+.

Suradnja s TZGD

Suradnju su ostvarili Turistička Zajednica Grada Dubrovnika te Spotijeva matična tvrtka Exploro d.o.o., a projekt je sufinanciran i kao dio “Inovativnog turizma” u sklopu Ministarstva turizma 2012. Grad Dubrovnik ovom suradnjom želi stvoriti snažnu prisutnost na kvalitetno izrađenoj mobilnoj platformi, ali i nastaviti promociju brenda grada na društvenim mrežama i internetskim servisima uopće. U tome će im pomoći novi alati koje su Spotijevci izradili za lakše uključivanje događanja, namijenjeni prvenstveno organizatorima konferencija i festivala.

Turistička platforma zvana Spotie?

Posjetitelji će stoga putem novog Spotie Walla moći vidjeti obavijesti o aktualnim događanjima u Dubrovniku koje će postavljati gradska turistička zajednica. Suradnja pak svakako ide na ruke Spotiju, kvalitetnoj mobilnoj aplikaciji koja unatoč brojnim nagradama, i dalje traži svoje mjesto pod suncem. Suradnja s Gradom Dubrovnikom bi im svakako mogla olakšati posao, a slične suradnje ukoliko se ostvare mogle bi Spotie kvalitetno pozicionirati tijekom ove ljetne sezone. Spotie možete za svoj iPhone besplatno preuzeti s App Storea.

Komentari

  1. Damir2

    Damir2

    24. 01. 2013. u 11:28 am Odgovori

    Na ovo ‘dobro poznata’ otišao sam malo na sajt i ukucam preporučeni New York City. Mislim ako ima igdje događaja ona ima u NYC. I vidim cca 50 događaja dnevno ali, 0 people, 0 photos, n/a price.

    Da li to znači da tamo nitko ne koristi Spotie ili Spotie sam unosi evente ali nije zaživio. Ili ja nekaj nisam shvatio. Mislim kako im ide vani to je ono što sam htio pitat.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.