Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Spotijev Ivan Burazin za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie u posjetu dubrovačkim Zidinama! (Osnovna slika preuzeta s Wikipedije)

Spotijev Mateo Perak za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie je mobilna aplikacija koju smo pred više od godinu dana predstavili na Netokraciji, a koja je u međuvremenu odnijela nagrade na beogradskom Startup Standupu i drugim natjecanjima, a osnivači su imali prilike predstavili aplikaciju na Techcrunch Disruptu u Pekingu. Spotie je trenutno na App Storeu vrlo dobro ocijenjen, s ocjenom 4+.

Suradnja s TZGD

Suradnju su ostvarili Turistička Zajednica Grada Dubrovnika te Spotijeva matična tvrtka Exploro d.o.o., a projekt je sufinanciran i kao dio “Inovativnog turizma” u sklopu Ministarstva turizma 2012. Grad Dubrovnik ovom suradnjom želi stvoriti snažnu prisutnost na kvalitetno izrađenoj mobilnoj platformi, ali i nastaviti promociju brenda grada na društvenim mrežama i internetskim servisima uopće. U tome će im pomoći novi alati koje su Spotijevci izradili za lakše uključivanje događanja, namijenjeni prvenstveno organizatorima konferencija i festivala.

Turistička platforma zvana Spotie?

Posjetitelji će stoga putem novog Spotie Walla moći vidjeti obavijesti o aktualnim događanjima u Dubrovniku koje će postavljati gradska turistička zajednica. Suradnja pak svakako ide na ruke Spotiju, kvalitetnoj mobilnoj aplikaciji koja unatoč brojnim nagradama, i dalje traži svoje mjesto pod suncem. Suradnja s Gradom Dubrovnikom bi im svakako mogla olakšati posao, a slične suradnje ukoliko se ostvare mogle bi Spotie kvalitetno pozicionirati tijekom ove ljetne sezone. Spotie možete za svoj iPhone besplatno preuzeti s App Storea.

ponuda

Komentari

  1. Damir2

    Damir2

    24. 01. 2013. u 11:28 am Odgovori

    Na ovo ‘dobro poznata’ otišao sam malo na sajt i ukucam preporučeni New York City. Mislim ako ima igdje događaja ona ima u NYC. I vidim cca 50 događaja dnevno ali, 0 people, 0 photos, n/a price.

    Da li to znači da tamo nitko ne koristi Spotie ili Spotie sam unosi evente ali nije zaživio. Ili ja nekaj nisam shvatio. Mislim kako im ide vani to je ono što sam htio pitat.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Apple Pay konačno i službeno u Hrvatskoj uz Revolut, Monese…

Svoju Revolut ili Monese Mastercard karticu od danas možete staviti u Apple Wallet i plaćati pomoću pametnog sata ili iPhonea.

Kultura 2.0

FaceApp možda vaše osobne podatke šalje u Rusiju – i što sad s tim?

Govori se da FaceApp i njihov filter starenja šalje vaše podatke u Rusiju, ali dam se kladiti da vas za to uopće nije briga dok se smješkate svom starom licu. I problem nije samo u vama, nego svima nama.

Intervju

Prvo smo tržište za Settle, nordijski sustav koji će POS zamijeniti vašim mobitelom?

Pionir nordijskog plaćanja, Auka uz Sberbank Hrvatska donosi nam Settle aplikaciju za mobilna plaćanja. Hoćemo li Hrvatsku pamtiti kao prvo tržište budućeg Alipaya Europe?

Što ste propustili

Analiza

Slučaj Borboleta: Zaštitila dizajn, narušila si ugled

Je li zaštita dizajna proizvoda važnija od zaštite samog ugleda brenda? Slučaj Borboleta otvorio je ovo pitanje.

Tehnologija

Osječka Orqa uz Facebook grupe ‘razvalila’ Kickstarter, sad se okreću skaliranju i podršci

Osječki startup Orqa, koji svojim proizvodom nadmašuje i najjače konkurente u svijetu, na krilima zajednice pilota završio je uspješnu Kickstarter kampanju i okreće se novim izazovima: skaliranju procesa i podrške.

Mobilno

Albert Gajšak pokazuje kako složiti svoj prvi mobitel – MAKERphone (koji je stigao u A1 webshop!)

Poznati MAKERphone već je stigao na adrese onih koji su ga naručili putem Kickstartera, ali istovremeno slijeće i u ponudu A1 Hrvatska za sve one koji nisu bili dovoljno brzi dok je trajala kampanja.

Kultura 2.0

FaceApp možda vaše osobne podatke šalje u Rusiju – i što sad s tim?

Govori se da FaceApp i njihov filter starenja šalje vaše podatke u Rusiju, ali dam se kladiti da vas za to uopće nije briga dok se smješkate svom starom licu. I problem nije samo u vama, nego svima nama.

Zabava i zanimljivosti

Sve što trebate znati o YouTube Music (koji je upravo stigao u Hrvatsku!)

Nije nepoznanica da se YouTube u regiji još pretežno koristi kao platforma za slušanje glazbe. Sad kad je i u Hrvatsku stigao YouTube Music, servis posvećen upravo glazbi, otkrivamo kako se s njim snaći i vrijedi li ga uopće isprobati.

Startupi i poslovanje

Infinum, Microblink i RBA: Zlatno doba fintecha uživat će oni koji iskoriste suradnje s bankama

PSD2 u rujnu donosi značajne promjene za svijet financija pa nije ni čudno da već postoji preko 10 tisuća fintech startupa u svijetu. Gdje je tu prilika za još jedan, iz Hrvatske, razgovarali smo sa stručnjacima Raiffeisen banke i uspješnim domaćim poduzetnicima koji čine žiri nadolazećeg Elevator Lab Challengea.