Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Dubrovnik uvodi Spotie kao službenu aplikaciju za sva bitna događanja u gradu

Spotijev Ivan Burazin za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie u posjetu dubrovačkim Zidinama! (Osnovna slika preuzeta s Wikipedije)

Spotijev Mateo Perak za Netokraciju je ekskluzivno otkrio kako je dobro poznata hrvatska, mobilna iPhone aplikacija Spotie potpisala ekskluzivan ugovor sa Gradom Dubrovnikom, po mnogim svjetskim medijima jednom od najpoželjnijih svjetskih turističkih destinacija.

Spotie je mobilna aplikacija koju smo pred više od godinu dana predstavili na Netokraciji, a koja je u međuvremenu odnijela nagrade na beogradskom Startup Standupu i drugim natjecanjima, a osnivači su imali prilike predstavili aplikaciju na Techcrunch Disruptu u Pekingu. Spotie je trenutno na App Storeu vrlo dobro ocijenjen, s ocjenom 4+.

Suradnja s TZGD

Suradnju su ostvarili Turistička Zajednica Grada Dubrovnika te Spotijeva matična tvrtka Exploro d.o.o., a projekt je sufinanciran i kao dio “Inovativnog turizma” u sklopu Ministarstva turizma 2012. Grad Dubrovnik ovom suradnjom želi stvoriti snažnu prisutnost na kvalitetno izrađenoj mobilnoj platformi, ali i nastaviti promociju brenda grada na društvenim mrežama i internetskim servisima uopće. U tome će im pomoći novi alati koje su Spotijevci izradili za lakše uključivanje događanja, namijenjeni prvenstveno organizatorima konferencija i festivala.

Turistička platforma zvana Spotie?

Posjetitelji će stoga putem novog Spotie Walla moći vidjeti obavijesti o aktualnim događanjima u Dubrovniku koje će postavljati gradska turistička zajednica. Suradnja pak svakako ide na ruke Spotiju, kvalitetnoj mobilnoj aplikaciji koja unatoč brojnim nagradama, i dalje traži svoje mjesto pod suncem. Suradnja s Gradom Dubrovnikom bi im svakako mogla olakšati posao, a slične suradnje ukoliko se ostvare mogle bi Spotie kvalitetno pozicionirati tijekom ove ljetne sezone. Spotie možete za svoj iPhone besplatno preuzeti s App Storea.

ponuda

Komentari

  1. Damir2

    Damir2

    24. 01. 2013. u 11:28 am Odgovori

    Na ovo ‘dobro poznata’ otišao sam malo na sajt i ukucam preporučeni New York City. Mislim ako ima igdje događaja ona ima u NYC. I vidim cca 50 događaja dnevno ali, 0 people, 0 photos, n/a price.

    Da li to znači da tamo nitko ne koristi Spotie ili Spotie sam unosi evente ali nije zaživio. Ili ja nekaj nisam shvatio. Mislim kako im ide vani to je ono što sam htio pitat.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Ne uništavaju paušalni obrti IT industriju, već ogromna davanja na plaće

O problematici paušalnih obrta u IT industriji već se dugo govori tiho, a od ovog vikenda i glasno. No čini se da dobar dio rasprave, koja je buknula preko vikenda, ali i budućih poreznih promjena, koje nas očekuju iduće godine, idu u krivom smjeru - prema jačem oporezovanju samostalnog rada, a ne rasterećenju nesamostalnog, odnosno plaća.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Poznati su finalisti šestog izdanja programa Moj Zaba Start

Trideset finalsita šeste godine natječaja Moj Zaba Start poznato je javnosti, a neki od njih će podijeliti gotovo milijun kuna financijskih potpora u tri područja.

Tehnologija

Manje kupujemo aute, ali više romobile. Rješenje? Mercedes električni romobil!

Mercedes je potiho ušao na tržište električnih romobila, a uskoro ćemo na njima možda vidjeti i lokalne "igrače" koji čim sjednu az stol u kafiću bacaju ključ Mercedesa na stol.

Internet marketing

Kovačević, Vrdoljak, Ackermann i Brkan na WMF-u otkrivaju zadnjih 10 godina digitalnog marketinga

Kako je izgledao digitalni sektor prije deset godina i kako se u njemu dan danas snalaze neki od najpoznatijih digitalaca saznat ćemo ove subote na Weekend Media Festivalu.

Startupi i poslovanje

Hubbig Dragane Lipovac kreće u nove pobjede s milijunskom investicijom i novom savjetnicom

Bili vi mali ili veliki uvoznik, naručivali iz Kine ili SAD-a, Hubbig vam može olakšati život, a da to ovom mladom startupu ide dobro potvrdila je i nedavna milijunska investicija koju je orkestrirala Monika Mikac, bivša operativna direktorica u Rimac Automobilima.

Startupi i poslovanje

Paušalci, prikriveni rad opet nije dobro definiran u Općem poreznom zakonu, uključite se u e-Savjetovanje!

Prema trenutnom prijedlogu izmjena Općeg poreznog zakona, koji bi trebao stupiti na snagu 1. 1. 2020., i dalje nije dovoljno jasno definirana razlika između samostalnog i nesamostalnog rada, što bi se moglo obiti o glavu paušalnim obrtnicima i tvrtkama koje ih angažiraju.

Intervju

Tko to zna sa softverom, dobro zarađuje i utječe na velike sustave? IT Konzultant!

Kao što mnogi bježe od matematike i STEM-ovci nerijetko bježe od "mekih vještina", no upravo se u tom spoju kriju odlične karijerne opcije. Kako ispolirati te vještine učimo od FER-ovca, dugogodišnjeg konzultanta i danas direktora, mStartovog Emina Subašića.