Googleov strateški pregovarač postao član CaseTrekovog savjetodavnog odbora

Googleov strateški pregovarač postao član CaseTrekovog savjetodavnog odbora

Srpski CaseTrek, startup koji razvija web aplikaciju za odvjetnike i njihovo vođenje slučajeva, otkrio je kako su u mjesecima nakon ulaska u akceleratorski program bugarskog fonda Eleven, osigurali niz uglednih savjetnika - među njima Googleovog strateškog pregovarača Juliana Manova.

CaseTrek osigurao ugledne savjetnike.
CaseTrek osigurao ugledne savjetnike.

Srpski CaseTrek, startup koji razvija web aplikaciju za odvjetnike i njihovo vođenje slučajeva, otkrio je kako su u mjesecima nakon ulaska u akceleratorski program bugarskog fonda Eleven, osigurali niz uglednih savjetnika – među njima Googleovog strateškog pregovarača Juliana Manova.

Manov je mentor u bugarskom Elevenu koji je godinama bio direktor poslovnog razvoja bugarske Neterre, nakon čega se 2009. pridružio Googleovom timu u Londonu kao strateški pregovarač. Uz Manova, savjetodavnom odboru su se pridružili Christofer Solheim te sociolog i odvjetnik John Flood. Gvozden komentira za Netokraciju:

Julian je iskusni bugarski preduzetnik koji je u jednom trenutku odlučio da počne raditi za veliku kompaniju poput Google i zauzeo sjajnu poziciju strategic negotiatora. Julian Manov je saradnik Eleven akceleratora i nakon inicijalnog sastnka u Sofiji odlučio je da nam pruži njegovo znanje i novac na našem putu ka uspehu.

O Elevenovoj investiciji u srpski CaseTrek te Zzzzapp i Skippi pisali smo još u travnju. Suosnivači Ivan Rašić i Aleksandar Gvozden tim su povodom preselili u Sofiju gdje su dalje radili na svom projektu koji se približava izlasku u alfa verziji spremnoj za najraniju fazu testiranja među korisnicima. CaseTrek je nedavno ušao i u program srpsko-američkog startup akceleratora StartLabs.

Otvorena odvjetnička beta do kraja godine

Gvozden za Netokraciju otkriva kako otvorenu betu misle predstaviti krajem godine, u prosincu te dodaje kako je velik broj odvjetnika već najavio spremnost za korištenje njihovog softvera. Rašić i Gvozden spremaju se za aktivnu jesen pri čemu će Ivan sudjelovati na Pioneers Festivalu u Austriji, a Gvozden na Web Summitu u Dublinu čiji je glavni regionalni medijski partner vaša Netokracija.

CaseTrekov izlazak izuzetno je bitan s obzirom da će do kraja godine osim na startup sudjelovati na nizu specijaliziranih konferencija posvećenih zakonodavstvu, među njima Legal Futuresu u Londonu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

U Hrvatskoj se za poduzetništvo odlučuje tek svaki 12. građanin, možemo li to kao digitalna zajednica promijeniti?

Ako nema poduzetnika, nema niti poduzetničkog ekosustava, a u Hrvatskoj je niz uzroka doveo do toga da patimo od kroničnog manjka poduzetničke aktivnosti - postoji li među digitalcima znanje i energija da se to promijeni?

Mobilno

Testirali smo Sony Xperiju 1 II, mobitel za fotografe i snimatelje koji nemaju fotoaparat i kameru

Protekla dva tjedna testirao sam Sony mobitel. Ne, nisam se vratio u 2016., ali razumijem ako za brend Xperia niste čuli mjesecima ili godinama.

Društvene mreže

Facebook Dating stigao u Hrvatsku! Što će vaši Facebook prijatelji (i simpatije) moći vidjeti i napraviti?

Facebook Dating je od danas dostupan i na području Europe kako bi pomogao korisnicima u traženju partnera. Potrudili su se da iskustvo bude što je više moguće privatno... no koliko tajne simpatije na Facebooku zbilja mogu biti tajna?

Društvene mreže

Što sam naučio nakon 931.000 pregleda, 15.000 reakcija i 365 uzastopnih dana objavljivanja na LinkedInu?

Sve je krenulo ljeta 2019. kada sam si postavio izazov. Danas 400+ dana nakon s isto toliko mojih objava na LinkedInu naučio sam mnogo, a dio tog iskustva imam priliku u ovoj analizi podijeliti i s vama.

Kolumna

Kako postati podatkovni inženjer? Od PMF-a do industrije – ovo je moj karijerni put

Put do podatkovnog inženjera zahtijeva mnogo truda, vremena i konkretna znanja. Ali i sam sam prvo učio da bih kasnije druge podučavao. Što se na tržištu traži i što vas može zateći na putu?

Startupi i poslovanje

Izdavačka kuća Devolver Digital preuzela Croteam, veterane hrvatske gaming scene

Najdugovječniji i najpoznatiji hrvatski gaming studio Croteam preuzima Devolver Digital, izdavač video igara koji ih je vjerno pratio kroz sva re-izdanja njihove uspješnice Serious Sama, ali i novih nastavaka koji su osvajali igrače diljem svijeta.