Photomath Engineering Management Meetup #2

Photomath Engineering Management Meetup #2

Ako ste inženjer ili voditelj inženjerskog tima koji vjeruje da nije sve u tehničkim vještinama - i želite naučiti kako pozitivno utjecati na svoje kolege i tim - ovo je događaj za vas!

Nastavlja se Photomathov niz događaja za senior inženjere, tehničke voditelje, voditelje timova, inženjerske menadžere, direktore, potpredsjednike, tehničke direktore ili one koji to žele tek postati! Teme o kojima će se raspravljati kreću se od zapošljavanja, skaliranja timova, upravljanja ljudima i očekivanjima, razumijevanja napredovanja u karijeri i planova razvoja inženjera, podučavanja i mentorstva, učinkovitih 1:1 i teških razgovora, provođenja evaluacija učinka ili postavljanja novih procesa.

Želja ovih događaja je povezati inženjerske lidere i pomoći u razvoju načina na koji se liderstvo implementira u tehnološkoj industriji te izgraditi zajednicu inženjerskih menadžera koji će se okupljati, dijeliti ideje i iskustva, raspravljati o problemima, učiti jedni od drugih i umrežavati se.

Na 2. Engineering Management Meetupu: Timski rad i efikasni sastanci 1:1

Photomathovi Engineering Management događaji održavat će se kroz 2022. godinu u četiri izdanja. Prvi meetup održan je 6. travnja na temu s predavačima Markom Velićem (Photomath), Ivicom Vrančićem (Verantius) i Milošom Kolarićem (Hooloovoo), a pokrili su teme prekvalifikacije iz inženjera u voditelja tima i vođenja timova.

  • Drugi meetup održava se 29. lipnja. Fokus ovog meetupa bit će timski rad i efikasni sastanci 1:1.
  • Predavači Filip Šišić, Engineering Manager (Photomath) i Ivica Vrančić, Management Development Consultant (Verantius) prezentirat će svoja iskustva i dobre prakse.

Kao i do sada, sva predavanja održavat će se na hrvatskom jeziku.

Događaji će se održavati u Photomathovom sjedištu u Strojarskoj 20, na 26. katu od 18 do 21 sat. Broj mjesta je ograničen, a dolazak je moguć uz obaveznu prijavu putem Google forme (RSVP na Meetupu nije dovoljan!).

Za koga je događaj namijenjen?

Događaj je otvoren za sve razine inženjerskih lidera, menadžera i voditelja timova, uključujući one koji nisu menadžeri koji možda razmišljaju o prelasku na upravljačku ulogu. Isto tako, događaj će biti koristan i svim stručnjacima koji žele doprinositi poslovnim procesima i van menadžerskih uloga:

  • Stručnjaci koji žele prijeći u upravljačku ulogu, ali nisu sigurni je li to za njih;
  • Stručnjaci koji žele ostati u tehničkim ulogama, ali žele imati veći utjecaj u svojim organizacijama;
  • Stručnjaci koji žele ostati u tehničkim ulogama, ali žele naučiti što je menadžment, što očekivati od menadžera i kako se međusobno podržavati;
  • Stručnjaci koji su nedavno prešli na upravljačku ulogu;
  • Menadžeri koji žele unaprijediti određenu vještinu;
  • Menadžeri koji prelaze na meta-upravljanje (menadžeriranje menadžera).