Ladies of New Business meets RockPaperProduct

Ladies of New Business meets RockPaperProduct

Kako se razvijaju najbolji digitalni proizvodi u Hrvatskoj tema je 16. izdanja vodeće regionalne serije women-in-tech događaja.

U svom 16. izdanju, Netokracijina konferencija posvećena ženama u IT-ju, Ladies of New Business, ukrstila je snage s drugim Netokracijinim događajem posvećenom razvoju proizvoda – RockPaperProduct!

Učimo iz (tuđeg) iskustva

Ono što smo tijekom 15 godina praćenja domaće tehnološke godine naučili jest da osobe koje su ključne za razvoj digitalnih proizvoda svoje vještine ne uče na fakultetu, nego se kale iskustvom. Pisali smo to na Netokraciji početkom 2022. u članku koji objašnjava što zapravo rade product manageri, tumačili smo i po čemu se od njih razlikuju product owneri, ali i čime se bave product marketing manageri.

Iako domaća tehnološka industrija proživljava ubrzanu transformaciju iz uslužne u proizvodnu i već je čini mnoštvo odličnih proizvodnih tvrtki, još je puno nepoznanica. Tek ove godine je pokrenut prvi studij na kojem se može obrazovati za produktni menadžment, što znači da su svi oni koji to trenutno rade – učili iz iskustva.

Zato želimo to iskustvo razmijeniti, a i uoči Dana žena posebno istaknuti žene koje se bave razvojem proizvoda u Hrvatskoj! Pridružite nam se 7. ožujka u Infobipovom kampusu na druženju od 17 sati!

Što vas čeka?

Predavanja, fireside shat, paneli… no najvažnije na druženju ćemo:

  • Pokazati najbolje prakse stručnjakinja i stručnjaka iz vodećih domaćih proizvodnih tvrtki razvoju proizvoda;
  • Saznati zašto su product timovi ključni za uspjeh, ali i što je ključno za uspješne product timove;
  • Otkriti je li za karijeru u razvoju proizvoda nužno imati tehničko obrazovanje;
  • Istražiti koliko je bitno voditi se podacima, a koliko intuicijom;
  • Doznati jesu li bolje plaćeni product manageri ili managerice (i kakva je razlika u plaćama u ostatku IT-ja);
  • Razmijeniti iskustva i družiti se.

Za više informacija o predavačima i rasporedu posjetite službenu stranicu događaja.