Good Game Zagreb 2019.

Good Game Zagreb 2019.

Ostaje nam još malo vremena do B2B esport događaja godine - Good Game Zagreb!

Najpoznatiji regionalni B2B gaming događaj vraća se i 2019., a Good Game Zagreb ove ćemo godine gledati na novoj lokaciji. Nakon HUB385 i studija Jadran Filma, Good Game se seli u prostore Muzeja suvremene umjetnosti u novom Zagrebu, a to je tek jedna od mnogo novosti koje nas očekuju ove godine.

Temelj Good Gamea i dalje ostaje igranje i networking kroz igru, a na ovogodišnjem će se turniru natjecati čak 32 tima među kojima su Infinum, Nanobit, Telegram, Bonbon, Rimac Automobili, Five i A1 Hrvatska. Svi će oni odmjeravati snage u jednoj od najpoznatijih igara današnjice, Counter Strikeu, a ove ćemo godine vidjeti kod koga će otići pehar koji je proteklih godinu dana proveo u prostorijama Valiancea.

Svi prijavljeni timovi uplaćuju kotizacije za sudjelovanje od kojih će se, kao i prošle godine, 100.000 kuna dodijeliti najboljem startup projektu. Dodjela sredstava tako će se održati na posebnom Good Game Liftoff startup natjecanju, a o tome tko će otići kući sa sredstvima odlučivat će žiri sastavljen od poznatih pripadnika domaće startup i tech scene.

Novina ove godine je nešto drugačiji format natjecanja, u kojem će se prvog dana igrati grupna faza, a potom će se timovi podijeliti u dvije grupe od po 16 timova te razigravati za plasman u finala. Također, ove će se godine moći koristiti vlastita periferija, te raditi određene promjene na računalima, što će dobro doći onim nešto iskusnijim igračima Counter Strikea. Sva pravila natjecanja dostupna su na stranicama GG-a, a ostalo je i još nekoliko mjesta za prijavu.

Good Game Zagreb 2019 – Announcement🔥🔥🔥

Geplaatst door Good Game Global op Dinsdag 30 april 2019

Čeka nas i konferencijski dio

Ipak, najveća novina ove godine je Good Game konferencija koja će u posebnom prostoru kraj turnira okupiti govornike iz gaming, esport i tehnološke industrije kako bi govorili o aktualnim trendovima u industriji. Tako ćemo imati priliku slušati predavanje Marka Žulja iz Googlea o monetizaciji u casual igrama koje danas tresu tržište mobilnog gaminga, Tomislav Mihaljević iz Nordeusa govorit će o takozvanom soft-launch postupku lansiranja igara na tržište kao i o prednostima i manama koje nosi sa sobom ovakav proces.

Tomislav Pongrac iz Gamepiresa predavat će o fenomenu zvanom SCUM, odnosno o procesu razvoja ove poznate domaće igre i ulozi marketinga u njezinom uspjehu, a Damir Đurović iz Reboota o svima znanoj gaming konferenciji Reboot Develop, sajmu Reboot InfoGamer i rastu brenda Reboot u jedan od globalno poznatih igrača na gaming tržištu.

Osim konferencije i turnira, očekuju nas još i Apex Legends turnir, mali turnir u Mario Kartu, turnir u zaraznoj VR igri Beat Saber, kao i retro zona i mnogo drugih popratnih sadržaja koje možete posjetiti u pauzama od mečeva i predavanja. Ovogodišnji Good Game po mnogočemu bi trebao biti najveći do sada, stoga vam svakako savjetujemo rezerviranje svoje kotizacije na stranicama konferencije, ali i prijavu na turnir ukoliko se vaša tvrtka još nije na to odlučila.

Sve informacije o kotizacijama i prijavama možete pronaći na službenim stranicama Good Gamea.