Osječki Escape postao certificirani partner za Google Analytics – prvi u regiji?

Osječki Escape postao certificirani partner za Google Analytics – prvi u regiji?

Nedavno smo prenijeli istraživanje koje je pokazalo kako Hrvatska, u usporedbi s ostalim zemljama u regiji, ima najveći broj Googleovih certifikata, a sada se čini kako se može pohvaliti i prvim certificiranim partnerom za Google Analytics na ovim područjima. Naime, kako ekskluzivno doznajemo, tvrtka Escape iz Osijeka objavila je sklapanje strateškog dogovora s Googleom oko ulaska u Google Analytics Certified Partner program, a sudeći prema popisu takvih partnera u Europi, ova osječka tvrtka prva se u regiji može nazvati certificiranim partnerom za ovo Googleovo profesionalno analitičko rješenje.

escapestudio_1naslovnaNedavno smo prenijeli istraživanje koje je pokazalo kako Hrvatska, u usporedbi s ostalim zemljama u regiji, ima najveći broj Googleovih certifikata, a sada se čini kako se može pohvaliti i prvim certificiranim partnerom za Google Analytics na ovim područjima. Naime, kako ekskluzivno doznajemo, tvrtka Escape iz Osijeka objavila je sklapanje strateškog dogovora s Googleom oko ulaska u Google Analytics Certified Partner program, a sudeći prema popisu takvih partnera u Europi, ova osječka tvrtka prva se u regiji može nazvati certificiranim partnerom za ovo Googleovo profesionalno analitičko rješenje.

Kako nam kaže Damir Podhorski, Escape nudi svojim klijentima veliki broj internetskih marketinških usluga pomoću kojih unapređuju online poslovanje korištenjem Google Analytics alata, uključujući planiranje praćenja uspješnosti internet marketinga, implementaciju naprednih funkcionalnosti, analizu medija i konzultacije, optimizaciju web stranica i sve ostalo vezano za internetski marketing.

Vrlo smo ponosni i sretni što možemo objaviti ovaj veliki korak u našoj daljnjoj specijalizaciji u internetskoj marketingškooj industriji. GACP certifikat fokusira nas u još većoj mjeri na Googleove proizvode vezane za internet marketing te dodatno motivira rad i učenje. Želimo se zahvaliti našim dragim klijentima na pomoći, podršci i pristupu godinama prikupljanim podacima bez kojih se ovo ne bi dogodilo.

Inače, Google Analytics Certified Partner Program visoko je kvalificirana globalna mreža tvrtki specijaliziranih za Google Analytics. Tvrtke svih veličina mogu od certificiranih partnera očekivati profesionalnu pomoć u edukaciji, implementaciji, prilagodbi i savjetovanju s ciljem poboljšanja njihovih web stranica i marketing kampanja. Svi partneri unutar ovog programa se pažljivo provjeravaju od strane Googlea i moraju ispuniti stroge standarde kvalifikacije.

ponuda

Komentari

 1. Nebojša

  Nebojša

  02. 09. 2013. u 6:24 pm Odgovori

  Brave Escape. Ali zašto se besplatno reklamira Google i njihove usluge? U današnje vrijeme kada znamo koliki marketinški udio drži Google, svako malo tekstovi sličnog karaktera po webu. Besplatna promocija, super.. bolji život Hrvata ili nekog tamo u Silicijskoj dolini? 🙂 Escape ukupno tri puta spomenut u naslovu/tekstu, google 11? koji density 🙂 Ako sada ne stigne nexus 7 na kućnu adresu autorice teksta ne znam… 🙂

 2. Vesna Bosiljevac

  Vesna Bosiljevac

  02. 09. 2013. u 9:57 pm Odgovori

  Pita Nebojša zašto više Google a manje Escape?! Pa zato Nebojša jer je to Google, međunarodna, uspješna, etablirana tvrtka i tvrtki kao što je Escape je u interesu da se spominje u kontekstu s Googlom ( pa makar i “samo” tri puta ). Escape je dobio super, super reklamu ( zamislite vezati svoje ime uz Google pa tamo netko u Kini komentira: taj Escape je sigurno super kad ga Google uzima za partnera! Idemo raditi s njima! ). Velika stvar za Escape, odlično! Nadajmo se da će uskoro, jednog dana jedna druga tvrtka biti tako ponosna što je u društvu svjetski renomiranog Escape-a. Svima čestitke i želim Vam uspjeh do zvijezda. vesna

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Oradian potvrđuje brz rast u Aziji nagradom na najvećoj japanskoj fintech konferenciji

Domaći Oradian širi se tržištima Azije, a velike uspjehe potvrđuje i nagrada na startup natjecanju FIN/SUM, najveće japanske fintech konferencije.

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.