Osječki Escape postao certificirani partner za Google Analytics – prvi u regiji?

Osječki Escape postao certificirani partner za Google Analytics – prvi u regiji?

Nedavno smo prenijeli istraživanje koje je pokazalo kako Hrvatska, u usporedbi s ostalim zemljama u regiji, ima najveći broj Googleovih certifikata, a sada se čini kako se može pohvaliti i prvim certificiranim partnerom za Google Analytics na ovim područjima. Naime, kako ekskluzivno doznajemo, tvrtka Escape iz Osijeka objavila je sklapanje strateškog dogovora s Googleom oko ulaska u Google Analytics Certified Partner program, a sudeći prema popisu takvih partnera u Europi, ova osječka tvrtka prva se u regiji može nazvati certificiranim partnerom za ovo Googleovo profesionalno analitičko rješenje.

escapestudio_1naslovnaNedavno smo prenijeli istraživanje koje je pokazalo kako Hrvatska, u usporedbi s ostalim zemljama u regiji, ima najveći broj Googleovih certifikata, a sada se čini kako se može pohvaliti i prvim certificiranim partnerom za Google Analytics na ovim područjima. Naime, kako ekskluzivno doznajemo, tvrtka Escape iz Osijeka objavila je sklapanje strateškog dogovora s Googleom oko ulaska u Google Analytics Certified Partner program, a sudeći prema popisu takvih partnera u Europi, ova osječka tvrtka prva se u regiji može nazvati certificiranim partnerom za ovo Googleovo profesionalno analitičko rješenje.

Kako nam kaže Damir Podhorski, Escape nudi svojim klijentima veliki broj internetskih marketinških usluga pomoću kojih unapređuju online poslovanje korištenjem Google Analytics alata, uključujući planiranje praćenja uspješnosti internet marketinga, implementaciju naprednih funkcionalnosti, analizu medija i konzultacije, optimizaciju web stranica i sve ostalo vezano za internetski marketing.

Vrlo smo ponosni i sretni što možemo objaviti ovaj veliki korak u našoj daljnjoj specijalizaciji u internetskoj marketingškooj industriji. GACP certifikat fokusira nas u još većoj mjeri na Googleove proizvode vezane za internet marketing te dodatno motivira rad i učenje. Želimo se zahvaliti našim dragim klijentima na pomoći, podršci i pristupu godinama prikupljanim podacima bez kojih se ovo ne bi dogodilo.

Inače, Google Analytics Certified Partner Program visoko je kvalificirana globalna mreža tvrtki specijaliziranih za Google Analytics. Tvrtke svih veličina mogu od certificiranih partnera očekivati profesionalnu pomoć u edukaciji, implementaciji, prilagodbi i savjetovanju s ciljem poboljšanja njihovih web stranica i marketing kampanja. Svi partneri unutar ovog programa se pažljivo provjeravaju od strane Googlea i moraju ispuniti stroge standarde kvalifikacije.

Komentari

 1. Nebojša

  Nebojša

  02. 09. 2013. u 6:24 pm Odgovori

  Brave Escape. Ali zašto se besplatno reklamira Google i njihove usluge? U današnje vrijeme kada znamo koliki marketinški udio drži Google, svako malo tekstovi sličnog karaktera po webu. Besplatna promocija, super.. bolji život Hrvata ili nekog tamo u Silicijskoj dolini? 🙂 Escape ukupno tri puta spomenut u naslovu/tekstu, google 11? koji density 🙂 Ako sada ne stigne nexus 7 na kućnu adresu autorice teksta ne znam… 🙂

 2. Vesna Bosiljevac

  Vesna Bosiljevac

  02. 09. 2013. u 9:57 pm Odgovori

  Pita Nebojša zašto više Google a manje Escape?! Pa zato Nebojša jer je to Google, međunarodna, uspješna, etablirana tvrtka i tvrtki kao što je Escape je u interesu da se spominje u kontekstu s Googlom ( pa makar i “samo” tri puta ). Escape je dobio super, super reklamu ( zamislite vezati svoje ime uz Google pa tamo netko u Kini komentira: taj Escape je sigurno super kad ga Google uzima za partnera! Idemo raditi s njima! ). Velika stvar za Escape, odlično! Nadajmo se da će uskoro, jednog dana jedna druga tvrtka biti tako ponosna što je u društvu svjetski renomiranog Escape-a. Svima čestitke i želim Vam uspjeh do zvijezda. vesna

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Podatkovna znanstvenica Ana Dumić otkriva kako su joj podaci spasili sina

Kad je njihovom sinu dijagnosticiran teži oblik epilepsije, Ana Dumić i njen suprug Goran odlučili su iskoristiti svoje znanje i vještine o podatkovnoj znanosti ne bi li otkrili okidače napadaja. Uspjeli su.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Startupi i poslovanje

Što su nam skrivile hrvatske digitalne agencije?

Hrvatski uslužni IT, uključujući digitalne agencije, zamašnjak je koji više od dva desetljeća puni državni proračun i tople developerske stolice. S druge strane, činovnici, a i mediji, papagajski mantraju o proizvodnim tvrtkama i kako će nas one konačno pogurati prema pikselastom eldoradu.

Što ste propustili

Izrada web stranica

Developeri, dizajneri, project manageri – za AI budućnost možete se pripremiti već danas

Cilj svakog developera i dizajnera je bolje korisničko iskustvo - a upravo ovdje može pomoći kognitivna znanost koja promišljanje o korisnicima, da li dizajna, koda ili gotove aplikacije, stavlja u fokus svega što IT stručnjaci rade.

Startupi i poslovanje

Kako se Glovo i Konzum pripremaju za povećanje broja narudžbi zbog koronavirusa?

Uz sve više vijesti o koronavirusu, raste i broj onih koji se oslanjaju na digitalne servise kako bi naručili hranu ili namirnice. Kako se za povećanje prometa pripremaju servisi za dostavu?

Kultura 2.0

Na web trgovinama deseci zaštitnih maski upitnih cijena i kvalitete

U svakom kriznom razdoblju nađe se pojedinaca i tvrtki koji će situaciju iskoristiti za svoj profit, ali maske s desetorostruko većim cijenama i modnim etiketama zbilja su poseban slučaj.

Startupi i poslovanje

Što o radu od kuće zbog koronavirusa kažu PBZ, Infobip, Nanobit…?

Nakon što je jučer potvrđeno da i u Hrvatskoj imamo prve osobe zaražene koronavirusom, dobar dio ovdašnjih tvrtki je počeo ozbiljnije razmišljati o promjeni načina rada. Prvo su se počela ukidati putovanja u inozemstvo, a potom se počeo uvoditi rad od kuće.

Startupi i poslovanje

Dijeljenje romobila i u Hrvatskoj: Bolt prvi uveo romobile u ponudu

150 romobila koje možete otključati i voziti kada god vas je volja bit će dostupno u Splitu za sve korisnike Bolt aplikacije.

Digitalni mediji

U manje od 24 sata od prvog slučaja u Hrvatskoj, koronavirus smo online spomenuli čak 15 tisuća puta

Sada već svi znamo da je koronavirus došao u Hrvatsku, no koliko viralno je ova tema zaokupila sve nas pokazat će kao i uvijek - brojke.