Zadnja šansa: Prijavite se za jedno od 6-7 mjesta za Erste Finnovation Hackathon i osvojite 1337 eura!
Erste Finnovation Hackathon

Zadnja šansa: Prijavite se za jedno od 6-7 mjesta za Erste Finnovation Hackathon i osvojite 1337 eura!

Sigurno ste čuli (s Netokracije) kako se sljedeći vikend, u 24 sata s 9. na 10. ožujka održava Erste Finnovation Hackathon na kojem će se 50 sudionika natjecati u izradi zanimljivih “finovativnih” rješenja u kratkom roku. Stigla je zadnja šansa za prijavu, jer je navala golema!

Erste Finnovation Hackathon

Sigurno ste čuli (s Netokracije) kako se sljedeći vikend, u 24 sata s 9. na 10. ožujka održava Erste Finnovation Hackathon na kojem će se 50 sudionika natjecati u izradi zanimljivih “finovativnih” rješenja u kratkom roku. Stigla je zadnja šansa za prijavu, jer je navala golema!

Prvi krugovi prijava prošli su na Entriju, tako da ćemo dobar dio “hakera” već vidjeti u subotu u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, gdje se održava hackathon. Netokracija vam pak, vrlim hakerima i “hakerašicama” daje posebnu, zadnju šansu da se uključite u natjecanje na kojem po glavi tima možete osvojiti točno leet odnosno 1337 Eura.

Cilj će vam biti po predodređenim zadacima, koji će biti otkriveni na početku hackathona, izraditi “mockup” projekta ili prototip. Uz tehničku podršku Amazon Web Services te organizacijsku medijsku potporu vaše Netokracije, dakako!

OMG…commerce

Shhh, nemojte nikom još reći, ali će svi sudionici uz to dobiti i kotizaciju na OMGcommerce, prvu regionalnu konferenciju posvećenu internetskoj trgovini koju organizira vaša Netokracija 21. i 22. ožujka u zagrebačkom DoubleTree Hilton hotelu. Uz predavače iz Googlea, Kolektive i Limunda, kvalitetne informacije su garantirane!

Za Hackathon je ostalo još nekoliko upada stoga do nedjelje, 3. ožujka, imate priliku prijaviti se posebne forme, no nemojte čekati. Prijavite se samostalno (ako baš želite) ili kao član tima od najviše 4 hakerski raspoložena netokrata i netokratkinje!

ponuda

Komentari

 1. Damir2

  Damir2

  01. 03. 2013. u 5:14 pm Odgovori

  Nije li ovo pomalo ponižavajuće za domaće startupe. Banaka načula da je sada to kao moderno pa ajde da se i ona malo uključi. Neš ti nagrade

 2. Mihovil Barančić

  Mihovil Barančić

  01. 03. 2013. u 6:40 pm Odgovori

  Damir2, promatram već neko vrijeme tvoje komentare. Nemaju nikakvog smisla, vječito si negativan kakva god bila vijest na Netokraciji. Kakav god ovaj portal bio, ukoliko ti ide na živce nemoj ga čitati. Mi neki, pišemo imenom i prezimenom i pokušavamo nešto napraviti. Mogli bi puno bolje, ali bar pokušavamo i za razliku od tebe nismo tako negativni. Razmisli malo o tome.

  • Kreso

   Kreso

   01. 03. 2013. u 7:38 pm Odgovori

   Pridružujem se uočavanju Damira2 kao vječitog kritika. Međutim, podržavam njegovu “funkciju” i smatram je izrazito poželjnom – to “drugo” mišljene, ukoliko ima uporište te je čak i negativno, uvijek je poželjno jer nekad prikazuje tu “realnu” stranu za razliku od novinarske i senzacionalističke strane. Osobno smatram da su komentari sasvim na mjestu u 90% slučajeva jer su tolike stvari prenapuhane da je to strašno i upravo ih to napuhivanje učini “kao” važnima! Ok, jasno je kako neki članak treba biti koncipiran da privuče čitatelje ali…

   I u tome duhu finiširajmo. Možda bi bilo dobro da pustimo ljude da komentiraju što i kako žele (ono, sloboda govora, demokracija i te nebuloze) da mi da poslušamo vlastiti savjet ” Ukoliko ti ide na živce – nemoj čitati”.

   Disclaimer: nemam pojma tko je Damir2. Samo iznosim svoj komentar.

  • Damir2

   Damir2

   01. 03. 2013. u 10:13 pm Odgovori

   Mihovile poštujem tvoje mišljenje, no zadržavam pravo da iznosim svoje. Dok god mi se čini da nema pomaka na bolje, i dok to IBB demokratski trpi, do tada ću kritizirati umjesto napuhavati ‘reda radi’. Zasad se i u ekonomiji a i na ovom području ne vide neki pomaci. Ako ćemo biti iskreni tome ne pridonose ni ponude domaćih anđela za investicije od 2000 (provjereno) do 20.000 EUR. To je vrlo blizu ove ponude, misle ako smo ‘siromašni’ da ne zavrjeđujemo bolje. Živim za dan kad će im netko iz ovih krajeva dokazati suprotno, zato mislim da sam ipak optimist 😉

   Naravno post nije ni u kom slučaju uperen protiv tebe niti protiv nikoga osobno. Moje poštovanje

 3. Nenad

  Nenad

  03. 03. 2013. u 1:43 pm Odgovori

  Što je to finovacija i kakav je to finovaitvni projekt? I da što je ovo “kojem po glavni tima možete osvojiti točno leet odnosno 1337 Eura.” po glavni tima???

  Pozdrav.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Novost

Ni WiFi pojačivači vam ne pomažu? MESHtar pokriva svaki kut stana ili kuće, bez po muke.

Stabilan Wi-Fi je nevjerojatno teško postići, pogotovo ako imate nezgodan tlocrt prostorija ili više kvadrata. Srećom, postoje sustavi koji te probleme mogu zaobići.

Kultura 2.0

Treba li vam teta u Pošti pretvoriti Bitcoin u kune?

Hrvatska Pošta pokrenula je projekt mjenjačnica za kriptovalute u suradnji s tvrtkom Electrocoin i time može postati jedna od najprogresivnijih tvrtki u Hrvatskoj. Pitanje je - hoće li?

Tehnologija

Više od 100 inženjera Instituta RT-RK u Osijeku razvija softver za BMW, Audi i Mercedes

Tvrtka Institut RT-RK Osijek broji više od stotinu zaposlenika, a stalno su u potrazi za novim kadrom do kojeg uspješno dolaze stipendiranjem studenata u Osijeku.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Intervju

Adriana Bandl, PMI: ‘Digitalnu transformaciju i CX treba demistificirati unutar same tvrtke’

Kako studij psihologije može pomoći u karijeri razvoja korisničkog iskustva i digitalne transformacije ispričala nam je Adriana Bandl iz tvrtke PMI.

Društvene mreže

Zašto neki i dalje dijele lančane statuse očito lažnog sadržaja na Facebooku?

Zašto su neki od nas brzoprsti, skloni dijeljenju lančanih Facebook statusa i poruka koje sadrže lažne informacije, kao što je to nedavno napravio direktor Hrvatske turističke zajednice? Iza svega stoji fenomen star koliko i čovječanstvo - iskonski strah.

Kultura 2.0

Što je za vas Instagram bez (broja) lajkova? Manji pritisak, bolji sadržaj

Instagram pomalo po svijetu povlači zavjesu svoje verzije bez lajkova, a dojmovi su i par mjeseci nakon još podijeljeni. Pa iako influenceri plaču jače – korisnici će biti oni na koje će promjena utjecati najviše.

Kultura 2.0

Jesu li video igre – u svijetu i u Hrvatskoj – umjetnost?

Ako je i limenka umjetnikovog izmeta umjetnost, zašto ne bi umjetnost bile i linije kodova uz prateću računalnu grafiku? Razmatrajući odabrane teorije umjetnosti istražujem mogu li se videoigre smatrati umjetnošću.