Zagrebački Eleven Meetup pomaže novim startupima

Bugarski Eleven otvara vrata novim startupima – želi vas upoznati u Zagrebu

Predstavljajući novu rundu ulaganja u ideje željne brzog rasta, bugarski akcelerator Eleven će do kraja rujna organizirati osam okupljanja u Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Rumunjskoj i Grčkoj, a među njima će biti i ono zagrebačko - zakazano za 24. rujan. Startupi zainteresirani za početno ulaganje će na Elevenevom Meetupu u glavnom hrvatskom gradu, moći dobiti informacije o koracima koje trebaju proći te savjet intestitora i stručnjaka u kojem bi smjeru mogli krenuti.

Daniel Tomov cofounder at Eleven pregled
Elevenov suosnivač Daniel Tomov otkriva detalje akceleratorskog programa

Eleven pokreće novu rundu ulaganja u startupe u Središnjoj i Istočnoj Europi, a prije početka akceleratorskog programa u siječnju sljedeće godine, early stage startupi moći će saznati sve što ih zanima na osam okupljanja koja će biti održana do kraja mjeseca. Među njima će biti i ono zagrebačko – idućeg četvrtka tj. 24. rujna, u prostorijama Impact Huba u Vlaškoj 70E.

Na Eleven Meetupu u glavnom hrvatskom gradu okupit će se startupi zainteresirani za pogodnosti koje pruža ovaj akceleratorski program. Osim što će se upoznati s Elevenovom ekipom (od koje će moći doznati sve što ih zanima o uslovima i programu), moći će se povezati s investitorima i s drugim preduzetnicima koji su prije njih zaplovili startup vodama. Dobar savjet uvijek dobro dođe.

Prvo ulaganje, ali i pomoć za nastavak puta

S prijavom za sudjelovanje u 10. krugu Elevenova akceleratorskog programa, startupima se pruža mogućnost za početno ulaganje od 25.000 eura, za koje se zauzvrat traži udio od osam posto u tvrtki koja se pokreće. Ako stvari krenu u pozitivnom smjeru, otvaraju se vrata dodatnom ulaganju, koje može dosegnuti do 200.000 eura. Odabranim startupima nudi se i tri mjeseca mentoriranja, radionica i povezivanja sa stručnjacima i drugim idejama, koje su već pošle sličnim putem.

Eleven Meetup Zagreb najava

Zagrebačko okupljanje pomoći će da startupi saznaju sve što ih zanima, a ako se prijave do 4. listopada, bit će u konkurenciji prvo za ulazak u uži krug kandidata, u kojem će se naći 20 do 30 tvrtki, a potom se mogu probiti i među 10 do 15 odabranih u koje Eleven obično ulaže u svakom novom investicijskom krugu. Tvrtke koje se nađu u završnici izbora će u studenom u Sofiji imati priliku za predstavljanje pred Elevenovim odborom koji odlučuje o ulaganju.

Eleven je do sada uložio 505.000 eura u osam hrvatskih projekata, među kojima je posljednji u nizu bio GamingBattleGround. Ukoliko imate dobru ideju, bacili ste se na posao i treba vam pomoć, i vaš startup mogao bi se naći u tom odabranom krugu.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Tehnologija

Kako dobiti najbolju moguću kvalitetu slike na Zoomu, Meetu, Skypeu?

2020. je godina prijenosa uživo! A ako još uvijek ne znate što i kako raditi, ne brinite: stiže pomoć!

Što ste propustili

Društvene mreže

Kako je bilo biti Pipi usred “hajke” na brend, otkriva CM godine – Antea Franjić!

Antea ni ne pokušava pričati o broju mjehurića u bočici Pipija, ni koliko je narančasta njihova narančada, ali zato zna uzburkati online vode. Što se krije iza dovitljivog upravljanja društvenim mrežama koje joj je osvojilo nagradu za CM-a godine?

Tehnologija

Evo kako su Combisova cloud rješenja omogućila Rimac Automobilima da nastave razvijati C_Two i od kuće

Mislim da vam ni ne moramo govoriti koliko je dizajniranje automobila zahtjevan posao, ali što se dogodi kada ne možete do svog računala u uredu, a razvijate modele veličine desetak gigabajta?

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?