Što je novo u svijetu web trgovina? Saznajte na Ecommerce Dayu

Što je novo u svijetu web trgovina? Saznajte na Ecommerce Dayu

Rezervirajte srijedu 5. travnja za Ecommerce Day, konferenciju iz područja web kupovine. Primjere dobre ecommerce prakse predstavit će neki od najboljih stručnjaka u Hrvatskoj i regiji: Nebojša Grbačić (Cvoke), Nenad Vukušić (Od riječi), Zoran Orak (Zorak Digital Marketing), Vice Božić (GoAds) te Matija Torlak (Big Bang).

5. travnja rezervirajte za ecommerce.
Glavna tema konferencije bit će aktualni trendovi i specifičnosti hrvatskog online tržišta.

Sljedeći tjedan donosi novo izdanje konferencije o web kupovini, Ecommerce Day. U organizaciji Shopper’s Mind Hrvatska, događanje će se održati 5. travnja 2017. u Kraš Auditoriumu u Zagrebu. Glavna tema predavanja bit će aktualni trendovi, dinamika online tržišta u Hrvatskoj i regiji te rješenja po pitanju plaćanja i zakonske regulative.

U prvom sklopu predavanja pod imenom Ecommerce analize i trendovi o razvojnim trendovima koji utječu na poslovne procese govorit će Željko Ćurić, dok će optimizaciju korisničkog iskustva objasniti Srđan Erceg. Uz to, posjetitelji konferencije će među prvima dobiti uvid u rezultate istraživanja online kupovine u Hrvatskoj i regiji u izvedbi Shopper’s Mind Hrvatska i istraživačke agencije Valicon, koje je u protekle 3 godine obuhvatilo gotovo 60.000 potrošača. Istraživanje će predstaviti Darko Dujić, a za sada ćemo otkriti samo to da je u 2016. čak 33% korisnika interneta barem jednom mjesečno kupovalo putem weba.

Što je potrebno za uspjeh na hrvatskom online tržištu?

Prošle je godine na Ecommerce Dayu sudjelovao i Netokracijin Ivan Brezak Brkan.
Prošle je godine na Ecommerce Dayu sudjelovao i Netokracijin Ivan Brezak Brkan.

Koji je recept za uspjeh u web kupovini, otkrit će internetski stručnjaci Nebojša Grbačić (Cvoke), Nenad Vukušić (Od riječi), Zoran Orak (Zorak Digital Marketing), Vice Božić (GoAds) te Matija Torlak (Big Bang). Nadalje, o perspektivi franšiza u ecommercu, govorit će Dušan Zerak, a zanimljive studije slučaja po pitanju načina plaćanja i iskustva kupovine donosi Damir Hozdić iz MasterCarda.

Također, o osnovnom zakonodavnom okviru e-trgovina govorit će predstavnici odvjetničkog društva Gjurgjan & Šribar Radić. Među predavačima su i Marcel Majsan iz udruge eCommerce Hrvatska te Igor Martinović, voditelj prodaje i poslovnog razvoja portala Jeftinije.hr i Idealno.rs, koji će reći nešto o temi povjerenja kupaca.

Treće izdanje konferencije završit će dodjelom nagrada u više od 20 kategorija i proglašenjem web trgovca 2017. godine. Više detalja možete pronaći na službenoj stranici.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

MKOP Osijek: Bez gig ekonomije (i paušalnih) nema ni Wolta, Bolta, Ubera…

U Osijeku se proteklog tjedna održalo 13. izdanje Međunarodne konferencije o poduzetništvu kojoj su ovaj put tema bili ljudski resursi.

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!

Vodič

Što je esport i zašto bi vas za njega trebalo biti briga?

Čuli ste za esport, ali samo u prolazu? Ne brinite, na jednom mjestu donosimo sve važne informacije o ovom globalnim fenomenu koji danas prati više od 400 milijuna ljudi.