Do!tsUP: Šestero tviteraša radi kućice za ptice za promociju popularnog digitalnog magazina!

Do!tsUP: Šestero tviteraša radi kućice za ptice za promociju popularnog digitalnog magazina!

Prvi i najčitaniji hrvatski magazin za handmade kulturu, Do!ts magazin, organizira Do!tsUP, ovaj petak, u prostorima Chillout hostela u Zagrebu. Do!tsUp se organizira za potrebe snimanja rubrike 'Izazov' u kojoj će, za novi broj, šestero viđenijih tviteraša biti 'izazvani' da u ograničenom vremenu i s ograničenim resursima naprave - kućicu za ptice!

Kakvi su tviteraši u ručnom radu? 🙂

Prvi i najčitaniji hrvatski magazin za handmade kulturu, Do!ts magazin, organizira Do!tsUP, ovaj petak, u prostorima Chillout hostela u Zagrebu. Do!tsUP, odnosno okupljanje tviteraša, organizira se za potrebe izrade rubrike ‘Izazov‘ u kojoj će  šestero viđenijih tviteraša biti ‘izazvani’ da u ograničenom vremenu i s ograničenim resursima naprave – kućicu za ptice!

Parovi koji se natječu su:

  • Barbara Slade & Davor Runje
  • Marina Jurak & Nebojša Uglješić 
  • Ana Balentović & Mario Poje

Netokracijin Nebojša Grbačić je svojevremeno pisao o pokretanju Do!tsa pri čemu su uspjeli postići 50 tisuća pregleda u samo 30 dana. Okupljanje kreće u 17, završava u 20 sati. Broj pozivnica ograničen je na 40, a prijaviti se (što prije!) možete ovdje.

Magazin do!ts prvi je hrvatski ‘rukom izrađen magazin’, odnosno publikacija u potpunosti posvećena promociji kulture rukotvorina, unikata i ‘uradi sam’ filozofije. Do sad su objavili tri online izdanja te jedno tiskano, kao specijal za Večernji list. Online izdanja do sad je pročitalo u prosjeku 200.000 ljudi po jednom broju. Magazin uređuju Ivona Biljuš i Marina Krmpotić, poznate domaće craft-blogerice, te Netokracijin Nebojša Grbačić, kao izvršni urednik i suosnivač magazina.

U pripremi je novi, četvrti po redu broj, za potrebe kojeg se i organizira do!tsUP okupljanje. Kako doznajemo, posjetitelji mogu očekivati i najave zanimljivih noviteta.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.