Agencija ADVICE i Gauss Informatika organiziraju seminar o digitalnom marketingu u Osijeku

Agencija ADVICE i Gauss Informatika organiziraju seminar o digitalnom marketingu u Osijeku

Digitalna gencija ADVICE, koju je nedavno osnovao digitalni marketingaš Vice Božić, u suradnji sa Gauss Informatikom organizira jednodnevni seminar o digitalnom marketingu, koji će se održati 11. 11. 2013. godine, u prostorijama Gospodarske komore Osijek, u vremenu od 12 do 16 sati.

seminar_adviceDigitalna gencija ADVICE, koju je nedavno osnovao digitalni marketingaš Vice Božić, u suradnji sa Gauss Informatikom organizira jednodnevni seminar o digitalnom marketingu, koji će se održati 11. 11. 2013. godine, u prostorijama Gospodarske komore Osijek, u vremenu od 12 do 16 sati.

Kako organizatori navode, seminar je namijenjen studentima, zaposlenima u sektoru marketinga, prodaje, direktorima/vlasnicima tvrtki te svima onima koji se žele upoznati sa osnovnim konceptima digitalnog marketinga kao i najnovijim trendovima i alatima u području internetskog oglašavanja. Naglasak seminara bit će na praktičnim primjerima i savjetima koje polaznici po završetku seminara mogu primijeniti u svom poslovnom okruženju.

Obuhvaćat će pregled domaćeg tržišta digitalnog marketinga, usporedbu tradicionalnog i digitalnog marketinga, definiranje ciljeva digitalne kampanje, display oglašavanje, Google Adwords oglašavanje, Facebook oglašavanje, e-mail marketing, mobilni marketing te mjerenje uspješnosti.

Moguće održavanje redovitih “digitalnih” seminara

Seminar će voditi Vice Božić, vlasnik i direktor digitalne agencije ADVICE, jedan od pionira domaće digitalne industrije, s više od deset godina iskustva rada u planiranju i implementaciji digitalnih kampanja i projekata za najveće domaće i svjetske oglašivače, koji nam je objasnio razloge održavanja ovakve edukacije.

Razlozi su dvojaki – poduzetnicima u Slavoniji želimo približiti područje digitalnog marketinga i pružiti im konkretan set znanja i alata kojima mogu unaprijediti svoje poslovanje putem interneta; studentima koje zanima karijera u području digitalnog marketinga želimo pružiti praktična znanja i primjere iz prakse kako bi po završetku studija bili konkurentni na tržištu rada. Ovisno o interesu polaznika, u planu je redovito održavanje sličnih seminara tijekom godine.

Cijena seminara je 400 kuna, a ukoliko ste zainteresirani, možete se prijaviti putem e-maila seminari@advice.hr.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Analiza

Telekom Bankarstvo: Zabi prosječna bankarska aplikacija, HT-u dodatan izvor prihoda

Telekom bankarstvo Hrvatskog telekoma i Zagrebačke banke ne pruža kvalitetnije korisničko iskustvo ni od hrvatskih konkurenata ni od Revoluta, ali najavljuje agresivnu marketinšku kampanju kakvu prosječna banka ne bi pokrenula.

Startupi i poslovanje

Superbet akvizirao Axilis Brune Kovačića – Zagreb postaje inovacijski centar digitalnog klađenja

Bruno Kovačić za Netokraciju ekskluzivno otkriva kako je softversku agenciju koju je osnovao kao student preuzeo Superbet, a koji je nedavno osigurao 175 milijuna eura za širenje.

Startupi i poslovanje

Dati otkaz zaposleniku u mješovitoj stvarnosti dobar je PR, ali XR doista pomaže razvoju mekih vještina

Zamislite dan kad svojim zaposlenicima nećete plaćati tečajeve već će te ih poslati u susjednu sobu da prođu simulaciju - taj dan mogao bi biti veoma blizu, a evo i što od njega očekivati.

Što ste propustili

Intervju

Na Dan programera, četiri žene otkrivaju kako je tekao njihov karijerni put kroz IT industriju

Na Dan programera, predstavljamo četiri žene koje se bave (ili su se bavile) programiranjem. Je li njihov obrazovni i karijerni put bio pravocrtan ili je vrludao po krivuljama, otkrivaju nam sugovornice iz tvrtki Agency04, Five, IN2 i Styria.AI.

Tehnologija

Kako uopće možemo biti sigurni da će autonomna vozila biti – sigurna?

Autonomna vozila kod mnogih i dalje izazivaju osjećaj nesigurnosti. No, ovaj tekst mogao bi pomoći da se rasvijetli proces iza razvoja i testiranja sigurnosno-kritičnih sustava u vozilima budućnosti.

Startupi i poslovanje

Gideonovi roboti dobili pametnu ruku: Samostalno se kreće, sve vidi i popravlja!

Tvrtka Gideon Brothers nastavlja s razvojem prototipova robota, a posljednja verzija ima i robotsku ruku koja prepoznaje svijet oko sebe.

Mobilno

Apple Arcade i Apple TV+ stižu uskoro i u Hrvatsku

Osim novih iPhone modela, jučer smo saznali i novosti o dvije pretplatničke usluge koje nas čekaju iz Applea.

Tehnologija

Stručnjaci Microblinka i Infinuma: Apple je i dalje inovativan!

Gdje Apple vodi, a gdje kaska? Saznali smo kako developeri gledaju na stanje Apple ekosustava.

Video

Što čini dobar digitalni kafić? U 4 epizode nalazimo odgovore.

Jedni žele zaraditi, drugi raditi - kako povezati interese ugostitelja i digitalnih nomada? Saznali smo u razgovoru s njima.