Agencija ADVICE i Gauss Informatika organiziraju seminar o digitalnom marketingu u Osijeku

Agencija ADVICE i Gauss Informatika organiziraju seminar o digitalnom marketingu u Osijeku

Digitalna gencija ADVICE, koju je nedavno osnovao digitalni marketingaš Vice Božić, u suradnji sa Gauss Informatikom organizira jednodnevni seminar o digitalnom marketingu, koji će se održati 11. 11. 2013. godine, u prostorijama Gospodarske komore Osijek, u vremenu od 12 do 16 sati.

seminar_adviceDigitalna gencija ADVICE, koju je nedavno osnovao digitalni marketingaš Vice Božić, u suradnji sa Gauss Informatikom organizira jednodnevni seminar o digitalnom marketingu, koji će se održati 11. 11. 2013. godine, u prostorijama Gospodarske komore Osijek, u vremenu od 12 do 16 sati.

Kako organizatori navode, seminar je namijenjen studentima, zaposlenima u sektoru marketinga, prodaje, direktorima/vlasnicima tvrtki te svima onima koji se žele upoznati sa osnovnim konceptima digitalnog marketinga kao i najnovijim trendovima i alatima u području internetskog oglašavanja. Naglasak seminara bit će na praktičnim primjerima i savjetima koje polaznici po završetku seminara mogu primijeniti u svom poslovnom okruženju.

Obuhvaćat će pregled domaćeg tržišta digitalnog marketinga, usporedbu tradicionalnog i digitalnog marketinga, definiranje ciljeva digitalne kampanje, display oglašavanje, Google Adwords oglašavanje, Facebook oglašavanje, e-mail marketing, mobilni marketing te mjerenje uspješnosti.

Moguće održavanje redovitih “digitalnih” seminara

Seminar će voditi Vice Božić, vlasnik i direktor digitalne agencije ADVICE, jedan od pionira domaće digitalne industrije, s više od deset godina iskustva rada u planiranju i implementaciji digitalnih kampanja i projekata za najveće domaće i svjetske oglašivače, koji nam je objasnio razloge održavanja ovakve edukacije.

Razlozi su dvojaki – poduzetnicima u Slavoniji želimo približiti područje digitalnog marketinga i pružiti im konkretan set znanja i alata kojima mogu unaprijediti svoje poslovanje putem interneta; studentima koje zanima karijera u području digitalnog marketinga želimo pružiti praktična znanja i primjere iz prakse kako bi po završetku studija bili konkurentni na tržištu rada. Ovisno o interesu polaznika, u planu je redovito održavanje sličnih seminara tijekom godine.

Cijena seminara je 400 kuna, a ukoliko ste zainteresirani, možete se prijaviti putem e-maila seminari@advice.hr.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Intervju

Tko posreduje između vašeg mobitela i banke kada plaćate Apple Payem?

Dok prislanjate mobitel na POS terminal vjerojatno ne razmišljate o tome koliko se procesa odvija u pozadini kako bi vaš novac kroz mobitel otišao s računa, zar ne?

Što ste propustili

Digitalni marketing

Što Facebook Shop donosi za brendove i eCommerce, analizirali smo uz stručnjake i poduzetnice

Iako su hrvatski trgovci već otvorili svoje fizičke trgovine, u SAD-u se tek počinju osjećati ozbiljne posljedice zatvaranja, a odgovor Marka Zuckerberga bio je Facebook Shop, moćniji eCommerce sustav koji bi mogao donijeti zanimljive promjene za sve - koliko korisne, otkrivamo.

Intervju

Digitalci koji su se preporodili na selu: Priroda ne znači da se trebate odreći tehnologije!

Pandemija novog koronavirusa naučila nas je kako je nekada potrebno jednostavno ostati doma, ali gotovo je uvijek bolje ostati u prirodi nego zatvoren u stanu.

Startupi i poslovanje

Venture Building model: Kako VB organizacije razvijaju startupe?

Kako smo već pokazali, venture building model razvoja startupa ima priliku zasjati u kriznim vremenima bez obzira da li su osnivači VB organizacije poduzetnici veterani ili korporacija. U drugom nastavku ulazim u detalje o tome kako VB testira poslovnu priliku, kako formira, savjetuje i vodi tim do toga kako osigurava dodatan kapital.

Startupi i poslovanje

Digitalni doručak #3: Uz Wolt, KEKSPay i Infobip otkrivamo kako i u krizi dobro korisničko iskustvo može privući nove korisnike

Skuhajte kavu i ugodno se smjestite jer stiže nam treće izdanje Digitalnog doručka posvećenog korisničkom iskustvu. Uz domaće i strane stručnjake razgovaramo kako ispolirati CX u kriznim vremenima.

Kolumna

Dobar ‘online’ shop može raditi i preko ‘chata’ ako napravite proces ugodnim

Već u prvom tjednu korontene primili smo puno pitanja kako (najbrže i najlakše) lansirati web shop.

Izrada web stranica

Današnja tema je tema.com (i korporacija koja je izgubila 128.938 $ jer nije produžila domenu)

Opet se dogodilo. Korporacija Parker Hannifin kupila je 2007. godine tvrtku TEMA, ali je u međuvremenu zaboravila na njenu domenu. Domena je istekla, a tema.com je na licitaciji prodana čak za 128.938 dolara.