Diablog: Otvorite dijalog s blogerima na konferenciji

Diablog: Otvorite dijalog s blogerima na konferenciji posvećenoj upravo njima

Blogeri, mediji, oglašivači, agencije - pozvani ste na prvu hrvatsku konferenciju posvećenu blogerskoj zajednici čiji je cilj stvoriti središnju platformu za podršku razvoju hrvatske blogerske scene. U studenom će se konferenciji pridružiti i Doris Steiner iz Ketchuma, dobitnica nagrade PR Young Cannes Lions, a evo što još očekuje posjetitelje.

Na konferenciji će kao gost predavač nastupiti Doris Steiner iz komunikacijske agencije Ketchum.
Na konferenciji će kao gost predavač nastupiti Doris Steiner iz komunikacijske agencije Ketchum.

Prva hrvatska konferencija posvećena blogerima i blogerskoj zajednici održat će se 10. studenog u Zagrebu u prostorima HUB385. Dijalog s blogerima ili Diablog namijenjen je blogerima, oglašivačima, agencijama i medijima koji će imati priliku za razmjenu mišljenja i stavova o blogu kao specifičnoj tržišnoj komunikaciji koja ima veliku ulogu u kreiranju uspješnih kampanja.

Za ideju za pokretanjem konferencije zaslužna je Marina Čulić Fischer iz agencije Dialog, a osim razmjene razmišljanja i stavova, Diablog teži razvoju središnje platforme koja će podržavati razvoj blogerske scene u Hrvatskoj, promovirati najbolje blogerske kampanje, te pratiti regionalne i svjetske trendove.

Dolazi Doris Steiner, dobitnica nagrade PR Young Cannes Lions

Na konferenciji u studenom će biti predstavljeno i prvo istraživanje o hrvatskim blogerima i blogerskoj zajednici, s naglaskom na one iz lifestyle i gastro područja. Također, organizatori najavljuju nastup Doris Steiner iz Ketchuma, jedne od vodećih svjetskih komunikacijskih agencija. Doris radi s brendovima poput A1, Logitech i Danone, a za svoj rad je već dobila nekoliko prestižnih nagrada, uključujući i PR Young Cannes Lions.

Konferencija će početi u 14 sati i trajati do 19 sati, predviđaju organizatori. Ulaz je slobodan, a sve novosti možete pratiti na Facebook stranici.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Data science u sportu: prof. dr. sc. Marina Ivašić-Kos analizira rukometne akcije uz strojno učenje

Automatsko prepoznavanje događanja na rukometnom terenu može uvelike pomoći trenerima i profesorima.

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Što ste propustili

Kultura 2.0

Kreativci Brukete&Žinić&Grey i Brigade inspirirani radom od doma počeli tiskati ružičasti toaletni papir

Krizna vremena zahtijevaju krizne mjere, a koronavirus nikoga nije ostavio ravnodušnim. Absolut Vodka okrenula se sanitetskom alkoholu, Airbus i Jaguar proizvodnji respiratora, a hrvatske kreativne agencije Bruketa&Žinić&Grey i Brigada - toaletnom papiru!

Kultura 2.0

MUP licencirao tehnologiju Pokemon GO-a za praćenje kršitelja samoizolacije!

U doba krize uzrokovane virusom COVID-19, mnoge institucije okreću se nekonvencionalnim rješenjima za suzbijanje širenja pandemije.

Kultura 2.0

Zbog prisilne digitalizacije gospodarstva i društva u izolaciji, Hrvatska prvi put prvak DESI indeksa!

Europska komisija ove godine odlučila je nešto ranije objaviti Indeks gospodarske i društvene digitalizacije (DESI) za 2020. godinu ne bi li oraspoložila građane Europske unije u ovim tmurnim danima - naime, indeksi država članica EU otišli su značajno u vis, a Hrvatska među njima prednjači!

Kultura 2.0

“Niste bili kod kuće” poruke od poštara omogućile Hrvatskoj osvajanje Guinnessa za najduži red na svijetu

Zahvaljujući velikim naporima jako male skupine poštara Hrvatska je postavila novi rekord impresivnim redom u jednom zagrebačkom naselju.

Kultura 2.0

Osnovana crkva Presvetog Rada na Daljinu, već potpisan “Zoomovski ugovor” s Republikom Hrvatskom

Ekskluzivno otkrivamo da je u Zagrebu prije nekoliko dana putem novodigitaliziranih servisa hrvatske javne uprave registrirana nova crkva - Prva crkva "Presvetog 'Remote' Rada'.

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.