Deezer, servis za streaming glazbe, od sada u ponudi uz nove tarife Hrvatskog Telekoma

Deezer, servis za streaming glazbe, od sada u ponudi uz nove tarife Hrvatskog Telekoma

ht_1Povećan volumen podatkovnog prometa, SMS-a i munuta razgovora, nisu jedine prednosti novih tarifa koje je upravo predstavio Hrvatski Telekom – najveća je novost Multimedia paket s uključenim Deezerom, vodećim svjetskim glazbenim streaming servisom, o kojemu smo i pisali prije nekoliko mjeseci, a koji nudi potpuno nov način slušanja glazbe.

Naime, HT od sutra zamjenjuje postojeće EXTRA tarife novim PLAN tarifama. Ponuda PLAN uvažava potrebe korisnika za multimedijalnim sadržajima, glazbom, virtualnim prostorom za pohranu datoteka te TV sadržajem za gledanje u pokretu uslugom MAXtv To Go, Spremalicom i 10 GB besplatnog privatnog online prostora. Nataša Rapaić, iz Uprave Hrvatskog Telekoma, na predstavljanju je najavila novosti:

Vjerujemo da pratimo nove trendove, a mobilnu telefoniju želimo pozicionirati i uz zabavu. Uz ono što svaka mobilna tarifa mora imati, dat ćemo i zabavni sadržaj našim korisnicima. U novim tarifama ponudit ćemo uz Max TV To Go, koju već nudimo korisnicima, Spremalicu i najbolji i najmoderniji način dolaska do glazbe, Deezer.

Szabolcs Horvath, regionalni voditelj Deezera, izrazio je zadovoljstvo što mogu podržati pakete Hrvatskog Telekoma sadržajem koji nude.

Na ovaj način nudimo hrvatskim korisnicima potpuno novi način slušanja glazbe. Pravi su pobjednici ovdje korisnici koji mogu pristupiti velikom portfoliu glazbe. Ono što mi  nudimo, a da je posebno, nije samo katalog glazbe, nego i preporuke pjesama te još mnogo toga.

Putem Deezera korisnicima Plan tarifa dostupno je 20 milijuna pjesama, gdje god se nalazili, a mogu se slušati i domaći i strani autori. Ono što je zanimljivo je da Deezer omogućuje rad i u offline načinu, a može mu se, uz mobitel, pristupati putem računala, tableta ili bežičnim spajanjem s audio uređajem u automobilu.

Inače, nove tarife su grupirane u nekoliko kategorija: Plan za razgovor, Plan za surfanje, Plan za mlade, Plan za obitelj, Plan za zabavu te Plan za posao, a više informacija o njima moći će se od sutra pronaći na stranicama Hrvatskog Telekoma.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Startupi i poslovanje

Infinum i Porsche pokreću Porsche Digital Croatia – Car otkriva što će privući više od 100 zaposlenika!

U razgovoru s Tomislavom Carom otkrivamo što su zaista planovi novog 50-50 projekta hrvatskog Infinuma i jednog od vodećeg proizvođača automobila na svijetu.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Koje su prednosti i izazovi pokretanja AI startupa iz EU otkrila nam je Hajdi Ćenan

Europska unija želi da desetljeće pred nama bude pravo digitalno desetljeće Europe. No, koje izazove mora riješiti da bi se doista postiglo?

Kultura 2.0

Krizi unatoč, EU planira održati obećanje i postati istinski digitalna. Kako?

Bez obzira na snažne gospodarske posljedice koje je na europska gospodarstva ostavila koronakriza, posebice proljetni lockdown, Europska komisija nije odustala od svojih glavnih inicijativa, paralelne zelene i digitalne tranzicije. Što bi to moglo značiti i za biznise, ali i za same građane, provjerili smo.

Najava

Po #prviput poduzetnici u turizmu moraju iskoristiti sve digitalne prilike u turizmu, evo i koje se nude

Nikada prije nije bilo tako bitno pripremiti se za lokalne goste i vjerne stalne goste iz inozemstva, kako za nadolazeću zimsku tako za ljetnu sezonu 2021. A da biste uspjeli morate spremno iskoristiti prilike koje se otvaraju: od novih kanala do natječaja poput Prviput.hr.

Startupi i poslovanje

Domaća industrija video igara o Nanobitu: “Akvizicija će biti slon u trgovini porculana”

Iako je skoro milijardu kuna vrijedna akvizicija Nanobita odjeknula cijelom Hrvatskom puno više tiče se same industrije video igara - što znači ulazak ovako velikog igrača na domaće tržište provjerili smo s osnivačima hrvatskih gaming tvrtki.

Startupi i poslovanje

Hoćete li ući u koaliciju protiv Applea uz vodeće tech tvrtke poput Basecampa, Spotifya i Epic Gamesa?

Sredinom osmog mjeseca upitali smo se: Može li tvorac najpopularnije igre današnjice razbiti duopol Apple i Google trgovina? Čini se da smo dobili odgovor.

Društvene mreže

Ode li Facebook iz EU, veliki biznisi i agencije će se prilagoditi, ali mali – teško

Facebook se ovih dana prijeti kako će povući svoje usluge s tržišta Europske unije. Iako je to malo vjerojatan scenarij, provjerili smo kako bi njegova realizacija izgledala za one koji svoje poslovanje oslanjaju na društvene mreže - male i velike biznise, ali i digitalne agencije.