CISEX i SeekandHit poklanjaju izradu Google AdWords kampanje nezavisnim softverašima

CISEX i SeekandHit poklanjaju izradu Google AdWords kampanje nezavisnim softverašima

CISEx, udruga hrvatskih nezaivsnih izvoznika softvera, odlučila je svojim članovima u suradnji s agencijom za internetsko oglašavanje SeekandHit iz Splita pokloniti izradu oglasnih kampanja za Google pri čemu vaša tvrtka kao članica CISExa dobiva dvomjesečno održavanje Google AdWords kampanje u vrijednosti 2.200 kuna te dodatnih 400 kuna dodatka na vaš izabrani budžet.

CISEx pomaže oglašavanju…

CISEx, udruga hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera, odlučila je svojim članovima u suradnji s agencijom za internetsko oglašavanje SeekandHit iz Splita pokloniti izradu oglasnih kampanja za Google AdWords pri čemu vaša tvrtka kao članica CISExa dobiva dvomjesečno održavanje Google AdWords kampanje u vrijednosti 2.200 kuna te dodatnih 400 kuna dodatka na vaš izabrani budžet.

Učinkovitije kampanje za softveraše

SeekandHit je hrvatska oglašivačka agencija specijalizana za oglašavanje na Facebooku, Googleu (za koji su certificirani partner) te drugim platformama koju je osnovao Netokracijin suradnik Mario Frančešević koji nam je izjavio kako je cilj akcije promocija udruge hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera te SeekandHitovih usluga te pomoć poduzetnicima da svoje proizvode i usluge kroz učinkovitije oglašavanje plasiraju na strana tržišta. Frančešević je u svom radu stvarao kampanje za softverske tvrtke poput srpskog activeCollaba, a smatra kako je internetsko oglašavanje prirodan korak za tehnološke tvrtke koje žele preciznije ciljanje i praćenje učinkovitosti:

Obično je sami početak i upoznavanje s mogućnostima Google AdWordsa najteži korak za novog oglašivača jer zahtjeva dobru pripremu (kako bi se rizik sveo na minimum) – od definiranja ciljeva oglašavanja, odabira ključnih riječi i oglasa, te naposljetku praćenja učinkovitosti oglašavanja.

Ukoliko ste član CISExa, prijavite se za kampanju.

Trošak oglašivača bit će budžet kampanje koji će odrediti nakon konzultacija sa SeekandHitom. Frančešević zaključuje kako bi rezultat projekta trebalo biti da nakon početnih 2 do 3 mjeseca oglašavanja i sa stečenim znanjem, oglašivač ima solidan temelj za nastavak oglašavanja, bilo samostalno ili u suradnji s agencijom. Više o akciji možete doznati na posebnoj landing stranici CISExa i SeekandHita, gdje se za svoju kampanju može prijaviti više od stotinu CISExovih tvrtki članica.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.