Di su pare? Pa na Bug Future Showu!

Di su pare? Pa na Bug Future Showu!

Dok se “zabavljate” cirkusom zvani izbori, ne zaboravite tko nas je dodatno zabavljao sve ovo vrijeme - pokretači ciničnih i urnebesnih stranica Di su pare i Ćaća se vrača. Jedan od njihovih predstavnika dolazi na Bug Future Show koji će se 28. siječnja 2016. održati u zagrebačkom Kinu Europa uz besplatan ulaz.

Elvisi

Bug Future Show 2016 održat će se pod motom “A New Time Zone”. Sudionici trećeg po redu BFS-a tako će posjetitelje svojim predavanjima, panel-raspravama, intervjuima i ostalim interaktivnim sadržajima pokušati odvesti u neko novo vrijeme, brišući zemljopisne i svjetonazorske granice, uz cjelodnevno uživanje isključivo u tehnologiji.

Na službenoj web stranici mogu se već pronaći prve naznake programa, a Dragan Petric, direktor sadržaja Bug Future Showa 2015, i ove godine najavljuje paralelni program u maloj dvorani Kina Europa, izložbu gadgeta i novih tehnoloških proizvoda sponzora u foajeu Kina Europa, kao i brojne nagradne igre u kojima će posjetitelji moći osvajati uređaje i ostale poklone. Osim predstavnika spomenutih Facebook stranica, evo koga još možemo očekivati na idućem BFS-u:

Ove godine će keynote-predavanja uz domaće stručnjake – Goranka Fižulića i Tonija Miluna – održati i gost iz SAD-a, Shawn G. DuBravac. On je jedan od čelnih ljudi CES-a, najvećeg svjetskog tehnološkog spektakla koji će se održati svega dvadesetak dana prije Bug Future Showa. Shawn je autor New York Timesovog bestselera Digital Destiny: How the New Age of Data Will Transform the Way We Work, Live, and Communicate, a u Kinu Europa će zaviriti u svoju kristalnu kuglu te će nas odvesti na – vidjet ćete – nezaboravno putovanje kroz budućnost tehnologije.

Kako do ulaznica?

Ulaz će i ovaj put na Bug Future Show biti posve besplatan, no isključivo uz pozivnicu. Provjera pozivnica na ulazu bit će znatno rigoroznija kako bi se izbjegle prevelike gužve, a slat će se sredinom siječnja. Osim na službenoj web stranici, o nadolazećem BFS-u se detaljnije možete informirati i gledanjem božićnog specijala Bug TV talk-showa.

Generalni pokrovitelj Bug Future Showa 2016 je Hrvatski Telekom, a podržavaju ga i HP, HTC, Intel, Mazda, Samsung, Sony, HBO, Trgovinski ured Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu te Maksima komunikacije. Netokracija će kao medijski partner i ove godine pratiti događanje, a do tada pratite novosti i putem društvenih mreža uz hashtag #bfs2016.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Startupi i poslovanje

Porezna zahtijeva da i fizičke osobe prijave svaki zakup Facebook oglasa ili Upwork angažman!

Bez obzira jeste li fizička ili pravna osoba - ako poslujete s tvrtkama iz inozemstva, možda biste trebali naći računovođu već danas.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Lora Pleško: Kako voditi tim i tvrtku u doba krize?

Lora Pleško je CEO Mašinerije, tvrtke za razvoj mobilnih aplikacija i web rješenja. Ususret Ladies of New Business konferenciji Lora nam je prenijela iskustva o slaganju internih procesa za vrijeme remote rada.

Intervju

Stručnjaci: Zbog “pada” Štita privatnosti razmislite hoćete li koristiti američke servise kao što je Mailchimp 

Dok se čeka razjašnjenje odnosa između SAD-a i EU u kontekstu prijenosa podataka, tvrtke koje prenose podatke van Europske unije moraju dokazati da su poduzele dovoljne mjere zaštite. Konzultantica za zaštitu podataka, Vlatka Vuković, smatra da su pojedini servisi prešutjeli bitne informacije.

Kultura 2.0

S nagradom Europske komisije u ruci e-Škole nastavljaju digitalizirati 1317 škola u Hrvatskoj

Nagrađen i od Europske komisije CARNET-ov projekt e-Škole dokazao je kako je Hrvatska na dobrom putu da "odgoji" digitalno zrele škole. Što se sve događa u pozadini pripreme i realizacije takvog velikog projekta, u doba krize, saznali smo.

Intervju

Ovako izgleda Nanobitov proces razvoja igara koje svakodnevno igraju stotine tisuća ljudi

Hollywood Story i My Story jednostavno je igrati, ali koliko je jednostavno - ili komplicirano - napraviti uspješne 'casual' igre?

Startupi i poslovanje

I ove godine na Ladies of New Business, ali online! 5. i 6. studenog bavimo se temama o vodstvu

Kako osigurati kapital i u krizi, kako vođenjem drugih ne zaboraviti na sebe, koji su to izazovi upravljanja timovima i resursima u "novom normalnom" - pokrivamo sve bitne teme o ženskom vodstvu i poduzetništvu u doba krize na Ladies of New Business konferenciji.

Kultura 2.0

Ravnateljica preloške knjižnice okupila igrače Harry Potter igre od Las Vegasa do Hong Konga i napravila izložbu njihovih knjižnica

Maja Lesinger četiri je mjeseca radila na virtualnoj međunarodnoj izložbi Harry Potter: Wizards Unite the Libraries u koju su se uključili igrači, a posebice knjižničari diljem svijeta. No, baš njena knjižnica iz Preloga nije mogla završiti u izložbi jer nije mjesto od interesa u samoj igri.