Zadarska zadružna pivovara Brlog u akciji na Indiegogou

Zadranke koje vole craft pivo: Zadružna pivovara Brlog u akciji na Indiegogou

Priča o hrvatskim projektima koji se oslanjaju na grupno financiranje dobila je novo poglavlje. Ovoga puta riječ je o 'craft' pivu koje dolazi iz Zadra, iz radionice tamošnje zadružne pivovare Brlog, u kojoj glavnu ulogu ima tandem Zadranki, a podršku za svoj posao traže u kampanji na Indiegogou.

Ana i Maja vole 'craft' pivo i žele da ga zavolite i vi (izvor: Brlog na Indiegogou)
Ana i Maja vole ‘craft’ pivo i žele da ga zavolite i vi (izvor: Brlog na Indiegogou)

Volite li zanatsko ili, s izrazom koji se koristi češće, craft pivo? Ako ste u toj skupini, zainteresirat će vas priča koju su pokrenule dvije Zadranke, Ana Teskera i Maja Šepetavec, koje su okupile skupinu prijatelja zainteresiranih za zajednički posao, pokrenule zadružni projekt koji će se baviti pivom, a na nastavku puta, svoj Brlog predstavljaju u upravo pokrenutoj i već brzorastućoj kampanji na Indiegogou.

Postavljeni cilj je 8000 dolara u mjesec dana, ali ako se nastavi kako je krenulo, za prebacivanje plana neće trebati toliko puno vremena. Do sada je prikupljeno gotovo 1500 dolara – u samo četiri sata!

Zadarsko zanatsko pivo

Kampanjom za grupno financiranje traži se širenje glasa i podrška za novi korak zadružne pivovare Brlog, koju su pokrenule Zadranke koje vole pivo i žele da njihovo zanatsko pivo zavole i drugi. Brlog nas pritom vraća u prošlost, podsjećajući na dugu tradiciju žena u pivarstvu koja je u međuvremenu izgubila nit, s navikom da na stvaranje piva danas gledamo kao na muški posao. Ana, Maja i njihova zadruga žele vratiti kotač povijesti unatrag.

Pomažući im da se razviju, podupiratelji na Indiegogou mogu vratiti kotač povijesti unatrag skupa s njima, a za zajedničko bolje upoznavanje, pri ruci su Brlogovi profili na Facebooku i Twitteru.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.

Izvještaj

Inchoo, Infinum i Hooloovoo do developera dopiru blogom, modnim brendom i “napuhanim” influencerima

Kako se brendirati kao dobro mjesto za posao prema developerima koji nisu impresionirani stolovima za stolni tenis ili igraćim konzolama? Otkrile su nam tri developerske tvrtke na konferenciji Employer Branding Zagreb.

Gaming

Razumjeti gamere, game dev i esport – otkud početi?

Pa možda najbolje od osnova: što je to tako dobro u igrama, ne potiču li one nasilje; zar razvoj video igara nije super zabavan posao i zašto esport još muku muči da postane punopravni sport? Kao dežurni gameri Netokracije, Ivan i ja preuzeli smo ovotjednu epizodu ne bi li vam odgovorima na ta pitanja približili svijet gaminga.

Izvještaj

Znate li otkud vam dolaze najbolji kandidati i kako se prijavljuju na vaše oglase?

O kandidatima, načinu kako se prijavljuju na poslove i kako uspješno doći do onih najkvalificiranijih otkrili smo više na Employer Branding konferenciji uz domaći regrutacijski alat TalentLyft.

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.