Bonbon uvodi Internet SIM karticu za svoj HTC Flyer ili vaš iPad: 300 MB dnevno za 3 kune

Bonbon uvodi Internet SIM karticu za svoj HTC Flyer ili vaš iPad: 300 MB dnevno za 3 kune

Bonbon je u svoju ponudu uveo data-only Internet SIM karticu za korištenje u vašem omiljenom gadgetu, prvenstveno tabletima kojima ionako treba samo podatkovno spajanje na Internet. Internet SIM karticu ćete stoga koristiti sa svojim iPadom ili pak HTC Flyer Android tabletom koji je Bonbon također uveo u svoju ponudu po cijeni od 3.200,00 kuna.

Bonbon dodao data-only SIM karticu i HTC Flyer u ponudu.

Bonbon je u svoju ponudu uveo data-only Internet SIM karticu za korištenje u vašem omiljenom gadgetu, prvenstveno tabletima kojima ionako treba samo podatkovno spajanje na Internet. Internet SIM karticu ćete stoga koristiti sa svojim iPadom ili pak HTC Flyer Android tabletom koji je Bonbon također uveo u svoju ponudu po cijeni od 3.200,00 kuna. HTC Flyer ima 32 GB i pokreće ga Android 2.3.3 Gingerbread i s ekranom od 7 inča nešto je manji (zbog čega na njemu lakše i tipkati) od drugih tableta.

Internet SIM karticu možete nadoplaćivati klasičnim bonovima, a za 3 kune uz dnevni internet paket možete dobiti 300 MB prometa dnevno. Bonbonov direktor Lordan Kondić, objasnio nam je zašto su uveli Internet SIM karticu:

Internet SIM kartica logičan je korak u razvoju bonbona. Svakako smo je planirali uključiti u našu ponudu, a najbolje vrijeme za to činilo nam se ovo vrijeme prije ljeta, kada ekipa planira godišnje odmore i odlazak na more i kada razmišljaju o tome da im i tamo treba internet.Što se tiče same ponude ona je uvjetovana onime što su nas korisnici tražili.

Kada smo ugasili Dnevni paket u drugom mjesecu bilo je jako puno negodovanja, prije svega zbog data ponude i već smo tada skužili da je ta ponuda točno ono što oni žele i trebaju. Nismo puno razmišljali o tome da Dnevni paket vratimo u obliku Dnevnog Internet paketa sa 300 MB dnevno uključenih u naknadu od 3 kn.

Bonbonova Internet SIM kartica mogla bi biti odlično rješenje ne samo za vaš uređaj, već i silne turiste koji dolaze u Hrvatsku i željni su jeftinog internetskog prometa. Uostalom, za telefoniranje imaju Skype. Hoćete li si nabaviti Bonbonovu novu SIM-icu?

ponuda

Komentari

  1. dule

    dule

    20. 06. 2011. u 12:09 pm Odgovori

    nikakva ponuda, potpuno razočaranje od bonbona. Kako su krenuli očekivao sam da će slušati želje korisnika, a sve više slušaju t-mobile.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Tehnologija

iPhone 11 – je li dovoljno dobar da me otjera s Androida?

Želite li dobiti autentično Apple iskustvo ne morate dati 15 tisuća kuna za iPhone 11 Pro Max, velike su šanse da će za veliku većinu ljudi i iPhone 11 biti vrlo dobar odabir.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Zaključeno je CESAwards finale: ORQA-in Ivan Jelušić osnivač je godine!

Dobre vijesti stižu iz Bukurešta, hrvatski osnivač Ivan Jelušić odnio je pobjedu u finalu Central European Startup Awards 2019. godine, a u prosincu će moći testirati uspjeh i na globalnom startup natjecanju u Kini.

Tehnologija

Upoznali smo glumca koji osim u kazalištu i na filmu, glumi i u igrama!

Inspiriran Gollumom iz Gospodara prstenova i općenito tehnologijom iza epskih filmskih uspješnica, Veselin je svoju glumačku karijeru usmjerio prema glumi - u gamingu.

Startupi i poslovanje

AMPnet je pobjednik startup natjecanja na konferenciji Shift Money 2019.!

Startup natjecanje fintech konferencije Shift ovog je tjedna ugostilo perspektivne regionalne fintech startupe, a AMPnet, Pynk i sync prema odluci žirija bili su najbolji.

Internet marketing

Robert Petković: Je li vam Web online brošura ili stvarno koristi budućim zaposlenicima, klijentu, medijima?

U svim oglasima tražite napredno znanje svega i svačega, web niste ažurirali par mjeseci, a jedini autorski sadržaj na njemu je riječ dobrodošlice direktora na naslovnici. Poznat scenarij? Kako mjeriti učinkovitost employer branding sadržaja, ali i kako izbjeći ovakve propuste saznali smo od Roberta Petkovića na nedavnoj Employer Branding konferenciji.

Startupi i poslovanje

Što znate o 30 milijuna vrijednom inkubatoru koji će 2020. postati zagorsko ICT središte?

U proljeće 2020. otvara se poslovno-tehnološki prostor Krapinsko-zagorske županije vrijedan 30 milijuna, a koji ima cilj postati centar inovacija te baza za daljnji razvoj poduzetništva u Zagorju.

Istraživanje

Veliko CX istraživanje: Za korisničko iskustvo banke, retail i bezalkoholna pića u Hrvatskoj zaslužile tek ocjenu – 3!

Peekator je hrvatski startup koji se bavi istraživanjem korisničkog iskustva, a nedavno obrađeni podaci više od 3000 anketiranih osoba, 13 tisuća komentara i 60 dubinskih intervjua bacili su potpuno novo svjetlo na uobičajene prakse na području tri značajna tržišta, a ovo je okvirna slika trenutnog stanja.