Zagreb ima još jedan prostor za coworking

Jeste li znali da je Zagreb dobio još jedan prostor za ‘coworking’?

Početkom rujna u Zagrebu je otvoren novi coworking prostor, smješten pokraj Britanskog trga. BIZkoshnica Coworking ponudit će priliku za razvoj posla na mjestu na kojem rade i drugi, s mogućnošću da korisnik u kontaktu sa svojim 'sustanarima' dobije novu ideju za projekt kojim se bavi.

BIZkoshnica prostor

BIZkoshnica Coworking želi biti još jedno mjesto za razvoj projekata u kontaktu s drugima. Korisnici prostora imat će priliku izbliza provjeriti čime se bave njihovi susjedi i u međusobnoj interakciji izvući korist za svoj posao.

Na raspolaganju će biti tridesetak radnih mjesta na 200 metara kvadratnih, a prostor za razvoj posla moći će se unajmiti u paketima kojima se prostor iznajmljuje na jedan dan, tjedan i mjesec. Za situacije kada će im trebati više prostora, korisnici će moći unajmiti i sobu za sastanke i dvoranu za prezentacije.

Mirela Marović Omerzu
Mirela Marović Omerzu predstavlja prednosti coworkinga

BIZkoshnicu je pokrenula Mirela Marović Omerzu, koja je s novim zagrebačkim prostorom za coworking željela pomoći i sebi i drugima:

Iz vlastite potrebe za mjestom na kojem bih i sama radila odlučila sam pokrenuti i realizirati coworking prostor. Mnogo sam istraživala i ovaj princip prostora vidjela sam kao priliku za novim modelom rada. Danas kada je velik broj profesija koje funkcioniraju kao freelanceri, poduzetnici te razni kreativci, smatram da je ovakav način rada idealan. Cilj nam je skupiti što više različitih vrsta profesionalaca i ponuditi im prostor sa svom uredskom i komunikacijskom infrastrukturom.

Prezentacija prednosti coworkinga

Nedugo nakon što je otvorena, BIZkoshnica će predstaviti prednosti rada u ovakvom prostoru na Coworking danu otvorenih vrata kojemu će biti domaćin 16. listopada. Osnivačica Marović Omerzu i Matija Raos iz inicijative Coworking Croatia, programa iza kojega stoji Hrvatsko društvo nezavisnih profesionalaca, prikazat će kako coworking funkcionira. U 11 sati započet će BIZkoshnica Coworking radionica participativnog uređenja prostora, za koju se do 14. listopada može prijaviti na e-mail adresu novog zagrebačkog prostora, bizkoshnica@bizkoshnica.biz.

Na danu otvorenih vrata, BIZkoshnica Coworking će svoja vrata ostaviti otvorenima tijekom cijeloga dana.

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Vodič

Kako uspješno raditi od kuće, biti produktivan i ne izgubiti živce?

Ukratko - teško. :) Nekad ćete se doista osjećati neuspješno, bit ćete neproduktivni i gubit ćete živce. Ali ima načina da polako doskočite izazovima, jedan po jedan.

Startupi i poslovanje

Hrvatske ekološke tenisice MIRET na Kickstarteru preko noći prešle cilj i skupile 20 tisuća dolara

Nakon nekoliko godina razvoja i usavršavanja, hrvatski brend ekoloških tenisica MIRET zadovoljan svojim inovacijama i certifikatima pokreće Kickstarter kampanju ne bi li što prije proširio dobar glas i osvojio srca ekološki osviještenih kupaca diljem svijeta. U razgovoru s osnivačima otkrivamo i kako...

Intervju

Poznati hrvatski rally vozač Juraj Šebalj i bez kacige nastavlja plijeniti pažnju publike

On je višestruki pobjednik rally utrka, a odnedavno ima i novu karijeru - influencersku. Iako je YouTuber bez vlastitog YouTube kanala, Jurja na različitim emisijama prati i po nekoliko desetaka tisuća ljudi.

Što ste propustili

Intervju

U iščekivanju drugog paketa mjera: Hoće li se freelancerima i malim poduzetnicima ponuditi slamka spasa?

Vladajući ne shvaćaju problematiku samozaposlenih, malih i mikro poduzetnika. Glasno im to poručuju njihovi predstavnici svakog dana od kada je Vlada predstavila prvi paket mjera za suzbijanje ogromnih posljedica koje za privatni sektor donosi pandemija virusa COVID-19.

Startupi i poslovanje

Poslovna inteligencija otkriva kako su kao prva hrvatska tvrtka ušli u Forrester Wave!

Uvrštavanje rješenja Poslovne inteligencije u Forresterov vodič itekako je značajan događaj za hrvatsku tvrtku s obzirom na to da je riječ o jednoj od najrespektabilnijih tvrtki za istraživanje tržišta, njihov Wave izvještaj smjernica je za odabir najboljih alata mnogim poduzećima diljem svijeta.

Startupi i poslovanje

Ništa od konferencije? Spas pojedinim organizatorima, ali i brendovima, mogu donijeti digitalni kanali!

Prvi na udaru preventivinih mjera radi ograničavanja širenja virusa COVID-19 bila su velika okupljanja i događaji. Neki su u potpunosti otkazani, drugi i dalje nastavljaju s planiranjem, samo s novim datumima, treći se sele privremeno online. Kako se prilagoditi ovoj situaciji, vratiti na noge i uz pomoć digitalnih kanala iz nje izvući najbolje?

Startupi i poslovanje

‘Remote’ radu unatoč, hrvatske tehnološke tvrtke i dalje će se nakon korone seliti u Zagreb zbog talenata i klijenata

'Remote' rad je super i očito hrvatskim tehnološkim i digitalnim tvrtkama to teško ne pada, ali kad sve ovo prođe - a proći će - zašto se te iste tvrtke i dalje žele seliti iz Osijeka, Splita, Rijeke ili drugih gradova u Zagreb? Kako se preseliti, a kako razvijati nove tehnološke centre otkrivamo u Netokracija Podcastu.

Web aplikacije

Stručnjaci širom svijeta predvođeni hrvatskima stvaraju najveću bazu simptoma COVID-19: STOPCorona!

Upisivanjem simptoma u web aplikaciju StopCorona zaraženi mogu pomoći nadležnima u praćenju virusa, ali i stvaranju vrijedne baze znanja koja će olakšati borbu protiv pandemije virusa COVID-19.

Internet marketing

Što će se događati s društvenim mrežama nakon koronavirusa?

Od trenutka kada su velike boginje stigle u zemlju do trenutka kada je vijest o tome izašla u medijima prošlo je osam dana.