Prijavite se za Investment Ready Program u Impact HUB-u

Prijavite se za Investment Ready Program u beogradskom Impact HUB-u

U prostorijama Impact HUB-a u Beogradu (Makedonska 21), 26. februara sa početkom od 11 časova održaće se jednodnevna radionica Investments Redy Program Belgrade Warm-up-a. Prisutni će za vreme radionice imati priliku da nauče nešto više o unapređenju svog poslovnog poduhvata, kao i da upoznaju međunarodne mentore, te saznaju koji je njihov način rada u poslovanju i preduzetništvu.

investment-ready

U novootvorenom coworking prostoru Impact HUB-a, održava se Belgrade Warm-up radionica, koja će imati za cilj da spoji impact preduzetnike iz regiona (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija i Crna Gora) ali i nekoliko međunarodnih i domaćih impact investitora i partnera (Boston Consulting Group, TONIC Network). Oni će u vremenskom periodu od 11 do 19 časova imati priliku da čuju i saznaju više o projektima i poduhvatima preduzetnika od šireg značaja za društvo.

Kako bi saznali više o prednostima Impact Ready Programa, te da li može doneti neke beneficije kada je reč o razvoju ekonomije u Srbiji, pitali smo Anđela Boškovića, Lead Marketing Menadžera Impact HUB-a:

Želimo da smanjimo jaz između konvencionalnih preduzeća kojima su potrebne investicije i investitora, omogućavajući spremnost da se svrsishodnije ulaže. To je osnovni početak za rast i razvoj ekonomije u Srbiji i šire. Pozivamo sve preduzetnike u regionu koji žele da unaprede svoja poslovanja skaliranjem na inostrana tržišta kako bi povećali pozitivan uticaj na zajednicu da se prijave za Investment Ready Beograd zagrevanje.

Posebne prijave za događaj

Po završetku radionice, odabrani učesnici dobiće priliku da se prijave na Investment Akademiju u Beču, gde će tokom naredna četiri meseca pohađati program (e-learning u kombinaciji sa mentorstvom u Beču) u periodu od marta do juna 2015. godine. Poslednji dan Investment Ready Akademije pruža priliku najboljim učesnicima da se predstave investitorima iz celog sveta tokom foruma CEE Impact Day.

Preduzetnici koji svoju šansu vide na IRP-u, te bi hteli da prisustvuju ovom događaju, moraju da popune posebnu prijavu, dok investitori imaju takođe poseban odeljak za prijavljivanje i mogu ga pronaći na zvaničnom sajtu Impact HUB-a.

ponuda

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Od agencije do freelancinga: 8 savjeta za život i posao koje sam naučio težim putem

A kako vi ne bi morali, stiže jedna poučna usporedba oblika poslovanja kroz stvarna iskustva.

Startupi i poslovanje

MVT Solutions iz Pisarovine osigurao 100.000 od 300.000 eura vrijedne runde investicije za brži i jeftiniji razvoj IoT-ja

Ovaj domaći startup u tri je godine, bez ikakve vanjske investicije, razvio IoTaaP, alat koji može uvelike olakšati razvoj IoT proizvoda različitim klijentima. Osim hardvera, njihov poslovni model se skalira kroz softver i cloud, a koliko uspješno su se rješenjem i radom potvrdili do sada, najbolje govori i vijest o prvoj investicijskoj rundi predvođenoj domaćim investitorom.

Video

Što se dogodi kada ekstremnom trolu oduzmete megafon, odnosno društvene mreže?

Počne skapavati od gladi, sudeći prema uvijek dramatičnom istaknutom pripadniku 'alt right' pokreta, Milu Yiannopoulosu iliti Neru iliti Milu Andreasu Wagneru iliti Milu Hanrahanu, što je zapravo njegovo pravo ime.

Što ste propustili

Kolumna

Kako je meni i 35.000 kupaca 96% snižen Foreov UFO postao “najbolje iskustvo kupovine ikad”

Osjećaj kada pronađete, a potom i kupite neki proizvod po 96% nižoj cijeni, nezamjenjiv je, pogotovo ako ste jedni od “rijetkih” koju su ponudu pronašli. Svi vam zavide, napravili ste odličan “deal”, a manje je bitno treba li vam uopće taj proizvod.

Tehnologija

Hardverski vodič za sve trenutne i buduće influencere, freelancere i gamere

Kraj jedne godine i ulazak u novu možete pamtiti po retrospektivi na prošle uspjehe i neuspjehe te novogodišnjim planovima koji su se izjalovili do sredine siječnja. A možete i po tome kako ste napokon odlučili napraviti prvi korak prema ostvarenju svog influencerskog, gamerskog ili freelancerskog sna. Hardver možda nije najvažnija stvar u toj priči, ali je sigurno bitna stvar za početak.

Novost

Albert Gajšak otkrio zašto je mentoriranje od Cara vrjednije od njegovih para

Mentoriranje nije samo za startupe u akceleratorima, već nam svima može pomoći bilo da smo mentor ili mentorirani kako pokazuje i uspješan primjer osnivača Makerbuina i Infinuma.

Sponzorirano

Privući i zadržati zaposlenike nećete šarenim uredom, ali hoćete agilnom transformacijom

Neki nabavljaju stolni nogomet i šarene vreće za odmaranje, neki organiziraju filmske večeri i zabave petkom, a neki se obraćaju - agilnom treneru.

Intervju

Kako do prakse na kojoj si plaćen i na kojoj učiš, ulažeš u sebe i napreduješ?

Nekima je još u redu pripravnike uzimati na neplaćeno pa ih natovariti kao da su Katica za sve. Pripravništva su se promijenila, barem u nekim tvrtkama, a netom diplomirana ekonomistica i njezin kolega na apsolventskoj godini, otkrit će vam i kako.

Startupi i poslovanje

Dragi svi, budite podrška koju želite i sebi; drage žene, nemojte prihvatiti ništa manje

Ladies of New Business Tech edition okupio je domaće i strane IT rukovoditelje, stručnjake i organizatore IT konferencija kako bi raspravili što kao kolege, šefovi i organizatori možemo učiniti kako bi pomogli IT-jevkama da napreduju u industriji te da se osjećaju kao njezin važan dio.