Kako predstaviti svoju ideju Richardu Bransonu? Startup BabyWatch bi mogao saznati!

Kako predstaviti svoju ideju Richardu Bransonu? Startup BabyWatch bi mogao saznati!

BabyWatch, startup koji se bavi vizualizacijom otkucaja srca nerođenog djeteta, nakon prikupljanja sredstava putem platforme Indiegogo pokreće još jednu hrabru kampanju – video kojim želi doći do ručka s Richardom Bransonom, poznatim britanskim poslovnim magnatom i investitorom. Kako je video napravljen u suradnji s komičarom Ivanom Šarićem, može se reći kako je, u najmanju ruku, zanimljiv.

Plaža, glazba i... Slika kokoši. I još mnogo toga je u videu!
Plaža, glazba i… Slika kokoši. I još mnogo toga je u videu!

BabyWatch, startup koji se bavi vizualizacijom otkucaja srca nerođenog djeteta, nakon prikupljanja sredstava putem platforme Indiegogo pokreće još jednu hrabru kampanju – video kojim želi doći do ručka s Richardom Bransonom, poznatim britanskim poslovnim magnatom i investitorom. Kako je video napravljen u suradnji s komičarom Ivanom Šarićem, može se reći kako je, u najmanju ruku, zanimljiv.

Dakle, video je napravljen kao neuspjeli pitch za Richarda Bransona, s time da je Šarić, kao “hire me guy”, izuzetno neozbiljan, ne razumije taj proizvod, odnosno, nikako nije prava osoba koju biste angažirali za pomoć pri predstavljanju ovako ozbiljne ideje. Kako kaže Šarić:

Iskoristili smo cijelu ovu pompu oko YouTubea, a od Richarda tražimo samo ručak kako bismo mu predstavili aplikaciju. Sve živo smo stavili u novi video, stvarno smo se potrudili oko svega i mislim da će biti nešto od svega.

Davor Runje i Sandro Mur iz startupa BabyWatch jedni su od glavnih aktera videa, kojim se poziva gledatelje da ga podijele s Richardom Bransonom, bilo putem društvenih mreža uz hashtag #askrichard ili na neki drugi način.

[youtube]http://youtu.be/-ftihPymT2g[/youtube]

Davor Runje ističe kako već dugo želi upoznati Richarda Bransona jer ga smatra zanimljivom osobom – živi na Karibima na vlastitom tropskom otoku, po cijele dane surfa, a po noći tulumari sa svjetskim zvijezdama.

Drugi je razlog to što smo htjeli napraviti kampanju za BabyWatch, koja ima potencijal da se proširi izvan Hrvatske i regije. Ivan Šarić nam je svima pokazao kako se to može napraviti s Hire me Jon Stewart videom, a ovo je zapravo vrlo sličan koncept. Mislim da treba i u životu i poslu biti hrabar i ganjati svoje snove, a ovaj video smo napravili s takvim guštom da već sada mogu reći da mi je ovo potpuni uspjeh.

Ekipa je toliko uvjerena da će ići na ručak s Richardom da su već odlučili što će jesti. Ivan objašnjava:

Davor je već odlučio da će jesti hot-dog, piti kolu, dok ću ja ću jesti škampe, kao i Sandro. A Richard? On može što god hoće, ionako on plaća.

Što mislite, bi li ovakav pitch za pitch mogao biti uspješan?

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

Domaći startup Valut nastoji eliminirati visoke provizije na bankomatima i mjenjačnicama

Ako vam bankomati i mjenjačnice na putovanjima uzimaju prevelike naknade kod promjene valuta, možda je upravo za vas Valut, domaći startup koji radi na tome da konverzija bude što dostupnija i povoljnija, posebice na mjestima na kojima to do sada nije bilo tako.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Toni Trivković, Split Tech City: Nismo htjeli slušati da se ne može, već pokazati da se može

“U Splitu je uvijek izazovno okupiti mlade na neko događanje. Njih dvjestotinjak na kišno subotnje jutro može značiti samo jedno - zaista su željeli motivaciju”.

Kolumna

Što vrh ima s time?

Kad te pozovu na panel s naslovom “Promjene dolaze s vrha (i kako do njega doći)?”, počneš opsesivno razmišljati o toj riječi - vrh.

Startupi i poslovanje

TransferWise: Klijentima štedimo više od milijardu funti bankarskih naknada godišnje, ali preostaje nam još 199 milijardi

Svojim jedinstvenim rješenjem za plaćanje u stranim valutama diljem svijeta, TransferWise bio je sreća za mnoge potrošače, ali godinama trn u oku mnogih banaka. Danas su upravo banke i druge velike korporacije poslovanja kojima se okreću u želji da do 2025. postanu vodeće infrastrukturno rješenje za međunarodna plaćanja. Kako planiraju u tome uspjeti, saznala sam od njihovog Alastaira Thompsona.

Nesortirano

Kako razviti aplikaciju koja će od “strašnog” e-Računa učiniti bezopasnog psića?

Poduzetnike oblijeva hladan znoj kada se sjete e-Računa, ali zamislite kako je onima koji stvaraju aplikacije za njegovo izdavanje? Čini se, ne tako strašno.

Sponzorirano

Koliko dobar WiFi u kafiću treba biti da bi gosti bili zadovoljni?

Na redu je i zadnja epizoda serijala Digitalni kafići kroz koji se bavimo ključnim stavkama na koje jedan uspješan kafić treba paziti u digitalno vrijeme. U 4. epizodi otkrivamo zašto je kafićima bitno istaknuti se dobrom WiFi vezom.

Kolumna

Kako riješiti izazove rada na projektu: Od nekompetentnih voditelja do loše komunikacije

Nedavno smo imali smo zgodan slučaj. Radi se o većem projektu, u njemu učestvuje više tvrtki. Krovna tvrtka, između ostaloga, ima i svog voditelja projekta. Radi se o osobi koja za takav posao nije kompetentna iz jednostavnog razloga - ne poznaje osnovne elemente od kojih se upravljanje projekata sastoji.