Novi automobil? Uz Auto.jutarnji.hr mogli biste naći jeftiniji…

Novi automobil? Uz Auto.jutarnji.hr mogli biste naći jeftiniji…

Jutarnji list i Autoklub predstavili su pretraživač novih automobila na domeni Auto.jutarnji.hr. Za razliku od Aubomobil.hr, tražilice rabljenih automobila koju smo recenzirali na Netokraciji, Auto.jutarnji.hr je arhiv isključivo novih automobila koje možete pretraživati po sličnim kriterijima: proizvođaču, modelu, cijeni, tipu vozila itd. Uz svaki od modela u arhivu naći ćete i popis prodajnih mjesta na kojemu ga možete naći. Osim pregledavanja pojedinačnih modela, automobile koji vas zanimaju možete usporediti u tablici.

 

Auto.jutarnji.hr kao katalog novih automobila.

Jutarnji list i Autoklub predstavili su pretraživač novih automobila na domeni Auto.jutarnji.hr. Za razliku od Aubomobili.hr, tražilice rabljenih automobila koju smo recenzirali na Netokraciji, Auto.jutarnji.hr je arhiv isključivo novih automobila koje možete pretraživati po sličnim kriterijima: proizvođaču, modelu, cijeni, tipu vozila itd.

Uz svaki od modela u arhivu naći ćete i popis prodajnih mjesta na kojemu ga možete naći. Osim pregledavanja pojedinačnih modela, automobile koji vas zanimaju možete usporediti u tablici.

Radi se o projektu koji ne donosi zapravo ništa spektakularno, ali se uklapa u strategiju Europa Digitala za stvaranjem novih specijaliziranih projekata. Neovisno o tome, Auti.jutarnji.hr sigurno će nekome poslužiti za traženje novog automobila. Kako vama izgleda?

Komentari

  1. Davor

    Davor

    06. 02. 2011. u 10:38 am Odgovori

    Nažalost, ovakvi projekti osuđeni su na propast od samog začetka ideje 🙁 Nije ovo ništa revolucionarno, ideja o postojanju jedinstvene online baze novih automobila u Hrvatskoj postoji već duže vrijeme. Moj dragi prijatelj Luka Kladarić i ja smo to složili još 2005., na tadašnjoj domeni autogodine.hr. Usudio bih se reći da je u nekim aspektima naše rješenje bilo puno bolje od ovoga (primarno u pogledu koristivosti i preglednosti – uostalom, zaključite sami http://goo.gl/PVP0g), a dizajn je bio standardno dobar/loš za ta vremena 🙂

    Cijela stvar pada na onom dijelu na koji nemate utjecaja – apsolutna nezainteresiranost zastupnika za cijelu stvar. Njima kao da nije u interesu da vam pošalju najnovije cjenike i podatke o automobilima pa će tako i ovaj cjenik vrlo brzo postati tek gomila polovično ispravnih podataka. Nadam se da griješim, ali ne vidim kakvim će to čarobnim štapićem autori ovog rješenja riješiti taj problem. Da ne govorimo koliko je već i cjenik novih automobila u Auto klubu (tiskanom izdanju) neažuriran, stoga je po mom mišljenju iluzorno očekivati da će ovaj “novi specijalizirani projekt” ikad otići dalje od ovoga. Živi bili pa vidjeli 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Izrada web stranica

Da HTZ zna promovirati slavonski turizam u doba krize, ne bi pokrenuo Slavonia.travel

Slavonija je zanemarena već dugo, ali imamo što za ponuditi. Zašto onda reklamiramo samo kulen, rakiju i fiš?!

Što ste propustili

Ecommerce

Što sam ja, a što su OPG-ovci naučili o online prodaji u 6 mjeseci Facebook grupe Virtualni plac

Facebook grupa Virtualni zagrebački plac danas broji 58.000 članova, a prije šest mjeseci nije postojala, kao ni digitalno prisustvo mnogih OPG-ovaca. Što se događalo u međuvremenu?

Kolumna

Microsoftova akvizicija ZeniMaxa samo je jedan korak u transformaciji Xboxa u “gaming Netflix”

Možda vam je Microsoft poznat po Windowsima, Officeu i cloud infrastrukturi, ali ovaj PC mastodont jučer je uložio u studio video igara 8 milijardi dolara! A ima itekako dobar razlog...

Tehnologija

Sezona je gotova. Može li ‘proptech’ pomoći s neiskorištenim apartmanima, ali i radnim prostorima?

Fizičko distanciranje stvorilo je krizu bez presedana za industriju nekretnina jer se po prvi put u modernom sjećanju potražnja za mnogim prostorima smanjila. Proptech industrija pokušava riješiti taj problem.

Startupi i poslovanje

Marko Štajcer: Kad već imamo ogromne količine podataka, idemo ih iskoristiti!

U 2020. nikada nije bilo jasnije koliku vrijednost nosi tehnologija za normalno funkcioniranje društva, a koliko još bi nam značila kada bi sve podatke koje imamo upogonili da rade za nas. Zanimaju li vas otvoreni podaci i rješavanje velikih analitički problema na njima, Open Data Hackathon dobra je prilika za iskušati svoje vještine i povezati se s ključnim mentorima i investitorima.

Društvene mreže

Hrvatski influenceri ne čekaju rasplet situacije s TikTokom: Već su spremni za selidbu na Reels

Tijekom vikenda bilo je neizvjesno hoće li TikTok biti izbačen iz američkih trgovina aplikacijama ili ne, ali čini se da postoji svjetlo na kraju tunela. No, sve je to uzburkalo i domaće i globalne kreatore sadržaja, a Vlatko Tutić iz JoomBoosa, koji okuplja 13 TikTokera, otkriva kako su došli na ovu društvenu mrežu, a i kako će s nje otići na Reels ili negdje drugdje, ako bude potrebno.

Netokracija Podcast

Tko je tko u hrvatskoj digitalnoj industriji? Slavimo 50. epizodu Netokracija Podcasta!

Povodom 50. epizode Netokracija Podcasta odlučili smo se na malo drugačiji format: igru! Pogađat ćemo neka od najistaknutijih lica hrvatske digitalne industrije, od osnivača tehnoloških tvrtki do freelancera i marketingaša!