Novi automobil? Uz Auto.jutarnji.hr mogli biste naći jeftiniji…

Novi automobil? Uz Auto.jutarnji.hr mogli biste naći jeftiniji…

Jutarnji list i Autoklub predstavili su pretraživač novih automobila na domeni Auto.jutarnji.hr. Za razliku od Aubomobil.hr, tražilice rabljenih automobila koju smo recenzirali na Netokraciji, Auto.jutarnji.hr je arhiv isključivo novih automobila koje možete pretraživati po sličnim kriterijima: proizvođaču, modelu, cijeni, tipu vozila itd. Uz svaki od modela u arhivu naći ćete i popis prodajnih mjesta na kojemu ga možete naći. Osim pregledavanja pojedinačnih modela, automobile koji vas zanimaju možete usporediti u tablici.

 

Auto.jutarnji.hr kao katalog novih automobila.

Jutarnji list i Autoklub predstavili su pretraživač novih automobila na domeni Auto.jutarnji.hr. Za razliku od Aubomobili.hr, tražilice rabljenih automobila koju smo recenzirali na Netokraciji, Auto.jutarnji.hr je arhiv isključivo novih automobila koje možete pretraživati po sličnim kriterijima: proizvođaču, modelu, cijeni, tipu vozila itd.

Uz svaki od modela u arhivu naći ćete i popis prodajnih mjesta na kojemu ga možete naći. Osim pregledavanja pojedinačnih modela, automobile koji vas zanimaju možete usporediti u tablici.

Radi se o projektu koji ne donosi zapravo ništa spektakularno, ali se uklapa u strategiju Europa Digitala za stvaranjem novih specijaliziranih projekata. Neovisno o tome, Auti.jutarnji.hr sigurno će nekome poslužiti za traženje novog automobila. Kako vama izgleda?

Komentari

  1. Davor

    Davor

    06. 02. 2011. u 10:38 am Odgovori

    Nažalost, ovakvi projekti osuđeni su na propast od samog začetka ideje 🙁 Nije ovo ništa revolucionarno, ideja o postojanju jedinstvene online baze novih automobila u Hrvatskoj postoji već duže vrijeme. Moj dragi prijatelj Luka Kladarić i ja smo to složili još 2005., na tadašnjoj domeni autogodine.hr. Usudio bih se reći da je u nekim aspektima naše rješenje bilo puno bolje od ovoga (primarno u pogledu koristivosti i preglednosti – uostalom, zaključite sami http://goo.gl/PVP0g), a dizajn je bio standardno dobar/loš za ta vremena 🙂

    Cijela stvar pada na onom dijelu na koji nemate utjecaja – apsolutna nezainteresiranost zastupnika za cijelu stvar. Njima kao da nije u interesu da vam pošalju najnovije cjenike i podatke o automobilima pa će tako i ovaj cjenik vrlo brzo postati tek gomila polovično ispravnih podataka. Nadam se da griješim, ali ne vidim kakvim će to čarobnim štapićem autori ovog rješenja riješiti taj problem. Da ne govorimo koliko je već i cjenik novih automobila u Auto klubu (tiskanom izdanju) neažuriran, stoga je po mom mišljenju iluzorno očekivati da će ovaj “novi specijalizirani projekt” ikad otići dalje od ovoga. Živi bili pa vidjeli 🙂

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Intervju

Good Game Nikole Stolnika osigurao 2,2 milijuna kuna, među investitorima Sacha Dragić, Ivan Klarić i Bruno Kovačić

Esport organizacija Good Game nedavno je osigurala svoju prvu veliku investiciju od 300 tisuća eura, na krilima grupe investitora koja uključuje Ivana Klarića, Brunu Kovačića i Sachu Dragića.

Što ste propustili

Prikaz

Što znači biti junior, što middle, a što senior u hrvatskoj tehnološkoj industriji?

Tri programerske pozicije - 100 definicija što obuhvaćaju. Ususret objavi matrice senioriteta development agencije Bornfight, iskoristili smo priliku razgovarati s nekoliko članova domaće IT zajednice ne bi li rasvijetlili što bi mogao biti standard za juniorski, middle ili seniorski posao programera. Evo što smo saznali...

Kultura 2.0

Zašto vam baš neću dati email ili broj direktora te tvrtke, ali možda napravim intro (što je bolje za vas)

“Možeš li mi dati email ili telefon od...?” Žao mi je, ne neću. Umjesto dilanja kontaktnih podataka, vrijeme je da usvojimo kulturu “introa”.

Internet marketing

Uvodimo četverodnevni radni tjedan i normalne rokove u marketinšku industriju ASAP!

Svi marketingaši na početku svoje karijere prođu vatreno krštenje rokova "za jučer", ali mora li takvo stanje ostati i u digitalnom dobu? Zajedno s Domagojem Davidovićem iz Švicarske, otkrivamo potencijalna rješenja za normalniji radni ritam u industriji.

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.