Kako 'chat' pomaže u izgradnji brenda Viber će otkriti u Rovinju

Kako ‘chat’ pomaže u izgradnji brenda otkrit će Viberov regionalni direktor na Weekend Media Festivalu

Promocija 'brenda' i komunikacija s korisnicima sve češće se obavljaju aplikacijama za 'chat' i stvaranjem 'chat' grupa u kojima su i korisnici. Kako to izgleda u praksi i što se može napraviti da komunikacija bude što bolja? Na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju o tome će govoriti Atanas Rajkov, Viberov generalni direktor za Središnju i Istočnu Europu.

Atanas_Rajkov najava
Atanas Rajkov otkriva tajne brže komunikacije s potrošačima

Umjesto oslanjanja na društvene mreže, jačanje brenda i proboj do korisnika u sve više slučajeva ide u drugačijem smjeru. Ono što bi korisnici trebali saznati o brendu i proizvodu ili usluzi koja se nudi prenosi se aplikacijama za ‘chat’ i komunikacijom u ‘chat’ grupama, s mogućnošću da ciljana skupina korisnika pita sve što želi znati i brzo dobije odgovor ili dodatno pojašnjenje.

Među aplikacijama koje su pri ruci, u izgradnji brenda i prenošenju informacija o proizvodu ili usluzi može pomoći Viber, a kako pratiti trendove i postići maksimum u digitalnoj komunikaciji s potrošačima, na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju otkrit će Atanas Rajkov, generalni direktor Vibera za Središnju i Istočnu Europu. Rajkov će 26. rujna održati predavanje “Nove mogućnosti za društvenu interakciju s digitalnom javnošću 21. stoljeća” i pozabaviti se načinima za bržu i učinkovitiju komunikaciju s korisnicima, koja može donijeti prednost pred konkurencijom.

Kako se potrošači danas sve češće služe komunikacijom u ‘chat’ grupama, bit će sretni ako im se ponudi ono što žele, a u prenošenju načina na koji se to može ostvariti, gost iz Bugarske oslonit će se na više od 10 godina dugo iskustvo u zemlji iz koje dolazi. Rajkov se u bugarskom VIVACOM-u, tamošnjem najvećem mobilnom operateru, bavio razvojem mobilnih tehnologija za telefoniju i uslugama s dodanom vrijednošću, pomagao je razvoju lokalnih startupa koji su se usmjerili na mobilnu telefoniju, a od svibnja ove godine radi u Viberu. Na sadašnjoj poziciji brine se o razvoju poslovanja u CEE regiji, s naglaskom na Bugarsku, Grčku, Srbiju i Mađarsku.

Mjesto na kojem treba biti

Prilika da se sazna kakvi su novi trendovi u digitalnoj komunikaciji s korisnicima jedan je od razloga što će na Weekend Media Festivalu i ove godine biti vrlo zanimljivo. Podsjetimo, osmo izdanje WMF-a bit će održano od 24. do 27. rujna u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju, a osim gostiju koji stižu, bit će tu i već tradicionalna okupljanja.

SoMo Borac će se i ove godine baviti digitalnim trendovima i najavit će što nas čeka u sljedećoj godini, a BalCannes će ponovno privući regionalne reklamne agencije željne predstavljanja u Rovinju.

ponuda

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Video

Svi su gubitnici u bitci za i protiv paušalnih obrta: Tvrtke, radnici – i sami “paušalci”

Zato što se IT scena razjedinila oko teme paušalnih obrta, zato će svi iz nje izaći i poraženi. No, koja je perspektiva svih uključenih strana? Ivan i ja smo provjerili u drugoj epizodi Netokracija Podcasta.

SEO i tražilice

Velika analiza online sadržaja o cijepljenju pokazuje da HZJZ olakšava posao – antivakserima

SEO koji život znači. To bi mogao biti alternativni naslov ove analize, iako ovdje nije riječ o samoj optimizaciji sadržaja za tražilice, nego optimizaciji za - korisnika. Jer u vrijeme kad procijepljenost pada, optimiziran i korisniku prilagođen sadržaj na stranicama HZJZ-a i drugih zdravstvenih institucija mogao bi doista značiti razliku između života i smrti.

Tehnologija

Cenosco: Nizozemska tvrtka koja iz Pule i Zagreba putem softvera, VR-a i AR-a sprječava eksplozije na naftnim platformama

Aplikacije koje kontroliraju rad naftnih platformi i postrojenja za preradu derivata direktno su zaslužne za sigurniji i čišći svijet, a jedna od najboljih stvara se velikim dijelom u Hrvatskoj.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Bez VC investicije, TalentLyft je školski primjer samofinanciranog SaaS startupa

Bez ikakve veće investicije, TalentLyft, domaći regrutacijski alat koji koriste Five, HT, Span i mnoge druge tvrtke, izašao je s novom konkurentnom verzijom kojom planira globalno širenje uz pomoć inbound marketinga.

Startupi i poslovanje

MKOP Osijek: Bez gig ekonomije (i paušalnih) nema ni Wolta, Bolta, Ubera…

U Osijeku se proteklog tjedna održalo 13. izdanje Međunarodne konferencije o poduzetništvu kojoj su ovaj put tema bili ljudski resursi.

Startupi i poslovanje

Kako bi Rimac, Bakić, Car i drugi hrvatski poduzetnici uložili 100.000 kuna da imaju startup?

Good Game Liftoff startup natjecanje prošle je godine u žiriju okupilo poznate hrvatske poduzetnike i stručnjake, a koji su tada prepoznali potencijal mladog tima iza društvene igre Mundus. Ususret novom izdanju Lifoffa vraćamo se do Mundusa i žirija po par dobrih savjeta.

Startupi i poslovanje

Primjer za Hrvatsku: Srbija predstavila olakšice za zapošljavanje ‘paušalaca’ i test samostalnosti

Porezne olakšice za zapošljavanje donedavnih paušalaca, jasan test samostalnosti... Što Hrvatska može naučiti iz srpskog primjera, komentiramo u novoj epizodi Netokracijinog podcasta.

Izvještaj

Kako se gradi konzultantska karijera otkrili smo uz prvi Tech Consultant Meetup u Zagrebu

Što ljudi misle da konzultanti rade, a što im je zapravo posao? Zagrebački meetup tražio je odgovor upravo na pitanje kako postati tech konzultant i što očekivati ako se odlučite za konzultantsku karijeru, a dobre primjere čuli smo kroz razgovore i predavanja mStartovih stručnjaka.

Najava

EBZG otvara David Bizer koji je vodio Googleovu strategiju regrutiranja na društvenim mrežama

Kako iskoristiti blog, društvene mreže, nativno oglašavanje, ali i direktora svoje tvrtke za 'employer branding'? Otkrijte na regionalnoj konferenciji Employer Branding Zagreb koju će 15. 11. otvoriti David Bizer, osoba koja je postavila strategiju regrutiranja putem društvenih mreža za Google!