Kako 'chat' pomaže u izgradnji brenda Viber će otkriti u Rovinju

Kako ‘chat’ pomaže u izgradnji brenda otkrit će Viberov regionalni direktor na Weekend Media Festivalu

Promocija 'brenda' i komunikacija s korisnicima sve češće se obavljaju aplikacijama za 'chat' i stvaranjem 'chat' grupa u kojima su i korisnici. Kako to izgleda u praksi i što se može napraviti da komunikacija bude što bolja? Na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju o tome će govoriti Atanas Rajkov, Viberov generalni direktor za Središnju i Istočnu Europu.

Atanas_Rajkov najava
Atanas Rajkov otkriva tajne brže komunikacije s potrošačima

Umjesto oslanjanja na društvene mreže, jačanje brenda i proboj do korisnika u sve više slučajeva ide u drugačijem smjeru. Ono što bi korisnici trebali saznati o brendu i proizvodu ili usluzi koja se nudi prenosi se aplikacijama za ‘chat’ i komunikacijom u ‘chat’ grupama, s mogućnošću da ciljana skupina korisnika pita sve što želi znati i brzo dobije odgovor ili dodatno pojašnjenje.

Među aplikacijama koje su pri ruci, u izgradnji brenda i prenošenju informacija o proizvodu ili usluzi može pomoći Viber, a kako pratiti trendove i postići maksimum u digitalnoj komunikaciji s potrošačima, na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju otkrit će Atanas Rajkov, generalni direktor Vibera za Središnju i Istočnu Europu. Rajkov će 26. rujna održati predavanje “Nove mogućnosti za društvenu interakciju s digitalnom javnošću 21. stoljeća” i pozabaviti se načinima za bržu i učinkovitiju komunikaciju s korisnicima, koja može donijeti prednost pred konkurencijom.

Kako se potrošači danas sve češće služe komunikacijom u ‘chat’ grupama, bit će sretni ako im se ponudi ono što žele, a u prenošenju načina na koji se to može ostvariti, gost iz Bugarske oslonit će se na više od 10 godina dugo iskustvo u zemlji iz koje dolazi. Rajkov se u bugarskom VIVACOM-u, tamošnjem najvećem mobilnom operateru, bavio razvojem mobilnih tehnologija za telefoniju i uslugama s dodanom vrijednošću, pomagao je razvoju lokalnih startupa koji su se usmjerili na mobilnu telefoniju, a od svibnja ove godine radi u Viberu. Na sadašnjoj poziciji brine se o razvoju poslovanja u CEE regiji, s naglaskom na Bugarsku, Grčku, Srbiju i Mađarsku.

Mjesto na kojem treba biti

Prilika da se sazna kakvi su novi trendovi u digitalnoj komunikaciji s korisnicima jedan je od razloga što će na Weekend Media Festivalu i ove godine biti vrlo zanimljivo. Podsjetimo, osmo izdanje WMF-a bit će održano od 24. do 27. rujna u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju, a osim gostiju koji stižu, bit će tu i već tradicionalna okupljanja.

SoMo Borac će se i ove godine baviti digitalnim trendovima i najavit će što nas čeka u sljedećoj godini, a BalCannes će ponovno privući regionalne reklamne agencije željne predstavljanja u Rovinju.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Društvene mreže

I porečki restoran i TikTok influencerica su u krivu

Iako je javnost brzo osudila influencericu Doris Stanković, s obje strane se pokazalo nepoznavanje profesionalne komunikacije, a i influencer marketinga.

Tehnologija

“Tata, jesi li baš morao kupiti električni auto?”

Napravio sam grešku: kupio sam električni automobil. Svi članci o električnim vozilima (EV) koje sam čitao na Hacker Newsu i Redditu nisu me pripremili za desetak EV infrastrukturnih problema u Hrvatskoj i okolici. Anegdote u nastavku objašnjavaju lekcije koje sam naučio na teži način.

Izrada web stranica

Da HTZ zna promovirati slavonski turizam u doba krize, ne bi pokrenuo Slavonia.travel

Slavonija je zanemarena već dugo, ali imamo što za ponuditi. Zašto onda reklamiramo samo kulen, rakiju i fiš?!

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Marko Štajcer: Kad već imamo ogromne količine podataka, idemo ih iskoristiti!

U 2020. nikada nije bilo jasnije koliku vrijednost nosi tehnologija za normalno funkcioniranje društva, a koliko još bi nam značila kada bi sve podatke koje imamo upogonili da rade za nas. Zanimaju li vas otvoreni podaci i rješavanje velikih analitički problema na njima, Open Data Hackathon dobra je prilika za iskušati svoje vještine i povezati se s ključnim mentorima i investitorima.

Društvene mreže

Hrvatski influenceri ne čekaju rasplet situacije s TikTokom: Već su spremni za selidbu na Reels

Tijekom vikenda bilo je neizvjesno hoće li TikTok biti izbačen iz američkih trgovina aplikacijama ili ne, ali čini se da postoji svjetlo na kraju tunela. No, sve je to uzburkalo i domaće i globalne kreatore sadržaja, a Vlatko Tutić iz JoomBoosa, koji okuplja 13 TikTokera, otkriva kako su došli na ovu društvenu mrežu, a i kako će s nje otići na Reels ili negdje drugdje, ako bude potrebno.

Netokracija Podcast

Tko je tko u hrvatskoj digitalnoj industriji? Slavimo 50. epizodu Netokracija Podcasta!

Povodom 50. epizode Netokracija Podcasta odlučili smo se na malo drugačiji format: igru! Pogađat ćemo neka od najistaknutijih lica hrvatske digitalne industrije, od osnivača tehnoloških tvrtki do freelancera i marketingaša!

Tehnologija

Hrvatska kripto poštanska marka rasprodana je u nekoliko sati, ali što je to uopće

Uz pomoć Belme Gutlić iz tvrtke NodeFactory i Tina Galetovića iz tvrtke BitX te filatelista Emila Drkušića otkrivamo u čemu je stvar kod blockchain marke Hrvatske Pošte.

Startupi i poslovanje

Kakav dan: Nanobit se prodaje švedskom Stillfrontu za 148 milijuna dolara; spekulira se da Rimac Automobili preuzimaju Bugatti

Kad pratite tehnološki sektor, rijetko se kad dogodi da se dvije izvanredne vijesti dogode u istom danu. Danas je ipak takav dan.

Tehnologija

Facebook želi da gledate svijet kroz njegove uređaje, no želite li zbilja pametne – Ray Banke?

U pomalo iznenađujućem predstavljanju jučer, Facebookov Mark Zuckerberg najavio je dva nova proizvoda: Oculus Quest 2 i pametne naočale, a za Netokraciju ih komentira Darian Škarica, osnivač tvrtke Delta Reality.