Kako 'chat' pomaže u izgradnji brenda Viber će otkriti u Rovinju

Kako ‘chat’ pomaže u izgradnji brenda otkrit će Viberov regionalni direktor na Weekend Media Festivalu

Promocija 'brenda' i komunikacija s korisnicima sve češće se obavljaju aplikacijama za 'chat' i stvaranjem 'chat' grupa u kojima su i korisnici. Kako to izgleda u praksi i što se može napraviti da komunikacija bude što bolja? Na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju o tome će govoriti Atanas Rajkov, Viberov generalni direktor za Središnju i Istočnu Europu.

Atanas_Rajkov najava
Atanas Rajkov otkriva tajne brže komunikacije s potrošačima

Umjesto oslanjanja na društvene mreže, jačanje brenda i proboj do korisnika u sve više slučajeva ide u drugačijem smjeru. Ono što bi korisnici trebali saznati o brendu i proizvodu ili usluzi koja se nudi prenosi se aplikacijama za ‘chat’ i komunikacijom u ‘chat’ grupama, s mogućnošću da ciljana skupina korisnika pita sve što želi znati i brzo dobije odgovor ili dodatno pojašnjenje.

Među aplikacijama koje su pri ruci, u izgradnji brenda i prenošenju informacija o proizvodu ili usluzi može pomoći Viber, a kako pratiti trendove i postići maksimum u digitalnoj komunikaciji s potrošačima, na skorašnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju otkrit će Atanas Rajkov, generalni direktor Vibera za Središnju i Istočnu Europu. Rajkov će 26. rujna održati predavanje “Nove mogućnosti za društvenu interakciju s digitalnom javnošću 21. stoljeća” i pozabaviti se načinima za bržu i učinkovitiju komunikaciju s korisnicima, koja može donijeti prednost pred konkurencijom.

Kako se potrošači danas sve češće služe komunikacijom u ‘chat’ grupama, bit će sretni ako im se ponudi ono što žele, a u prenošenju načina na koji se to može ostvariti, gost iz Bugarske oslonit će se na više od 10 godina dugo iskustvo u zemlji iz koje dolazi. Rajkov se u bugarskom VIVACOM-u, tamošnjem najvećem mobilnom operateru, bavio razvojem mobilnih tehnologija za telefoniju i uslugama s dodanom vrijednošću, pomagao je razvoju lokalnih startupa koji su se usmjerili na mobilnu telefoniju, a od svibnja ove godine radi u Viberu. Na sadašnjoj poziciji brine se o razvoju poslovanja u CEE regiji, s naglaskom na Bugarsku, Grčku, Srbiju i Mađarsku.

Mjesto na kojem treba biti

Prilika da se sazna kakvi su novi trendovi u digitalnoj komunikaciji s korisnicima jedan je od razloga što će na Weekend Media Festivalu i ove godine biti vrlo zanimljivo. Podsjetimo, osmo izdanje WMF-a bit će održano od 24. do 27. rujna u prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju, a osim gostiju koji stižu, bit će tu i već tradicionalna okupljanja.

SoMo Borac će se i ove godine baviti digitalnim trendovima i najavit će što nas čeka u sljedećoj godini, a BalCannes će ponovno privući regionalne reklamne agencije željne predstavljanja u Rovinju.

Komentari

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Tehnologija

Kako sam od osobe koja regrutira programere sama postala programerka?

Prije otprilike godinu dana intenzivno sam guglala “kako postati (samouki) developer”. Danas sam u situaciji da sama pišem o tome. Iako je svačije iskustvo drugačije, nadam se da će ono što sam putem naučila biti korisno i inspirativno svima koji koketiraju s programiranjem i razmišljaju o karijeri u IT-u.

Tehnologija

Domaći ININ uz AI “opametio” održavanje cesta i očitavanje brojila u Slavonskom Brodu

Koristimo AI za filtere na Instagramu i razgovaramo s robotima svaki dan. Zašto onda ne bismo koristili umjetnu inteligenciju za bilježenje rupa na cesti? Tvrtka ININ mogla bi imati pravo rješenje.

Društvene mreže

Jeste li mislili da će 16 godina od osnivanja Facebooka na njemu najvažnije biti – grupe?

Pokretači i administratori otkrivaju mi kako su nastala stručna udruženja, pa i poslovna partnerstva, na temelju specijaliziranih Facebook - grupa.

Što ste propustili

Internet marketing

Na Valentinovo ne cvjetaju samo ruže, nego i industrija seksi igračaka za odrasle: LELO i Libido otkrivaju i koliko

Sretno Valentinovo! Danas je dan zaljubljenih, a na Netokraciji smo se odlučili istražiti kupovne navike i digitalne kampanje nešto posebnijih stvari, baš za ovaj dan.

Tehnologija

Nanobit i Microblink: Ako zaživi GDSA, izazivač Google Playa, olakšat će ulazak na kinesko tržište aplikacija

Xiaomi, Vivo i Oppo udružili su se u razvoju platforme koja bi bila direktan konkurent Google Playu. Kako to može utjecati na domaće IT tvrtke, otkrili smo u razgovoru s njihovim predstavnicima.

Mobilno

MWC otkazan: Hrvatski novinari i izlagači, poput Microblinka, Undabota i Delta Realityja, saniraju štetu

Najveći sajam mobilne telefonije, Mobile World Congress u Barceloni jučer je otkazan, a kao razlog se navodi - koronavirus. Neki bi se s time složili, neki vide druge razloge, no posljedice za mnoge u industriji su očigledne i nisu zaobišle hrvatske izlagače, novinare i posjetitelje.

Startupi i poslovanje

Splitsko Litto preuzima rezervacije i prijave gostiju, ali i druge brige domaćih iznajmljivača

Što se dogodi kada lokalni iznajmljivači odluče digitalizacijom riješiti probleme s kojima se i sami bore?

Internet marketing

Super Bowl iliti kako su dvije pop zvijezde zasjenile blockbustere svijeta reklama

U danima nakon slavnog Super Bowl finala sve što smo mogli vidjeti na društvenim mrežama bio je produkcijski izvanredan nastup Shakire i Jennifer Lopez, pod sponzorstvom Pepsija - što je malo kome ostalo u sjećanju - i Jasona Momou koji sa sebe skida mišiće i kosu jer je dobio divan kredit.

Startupi i poslovanje

Kako se pripremiti na vrijeme da nam AI ne postane nova “digitalizacija”?

Želite li biti konkurenti i relevantni u godinama koje slijede, AI vam ne smije biti buzzword koji koristite samo kad vam treba, najčešće bez pravog pokrića. Ako ništa o AI-u bar možemo pričati konkretno, za razliku od nekih pojmova... Nema straha do kad god ste spremni učiti.