Antikvarijat akvizirao splitsku Akciju da može nesmetano koristiti logotip - za akcije

Antikvarijat akvizirao splitsku Akciju da može nesmetano koristiti logotip – za akcije

Neidentificiranirani antikvarijasti div sklopio je sporazum o preuzimanju splitske tvrtke Akcija d.o.o., koja se bavi marketingom na društvenim mrežama, javljaju lokalni mediji. Kako Netokracija doznaje, cilj akvizicije je osigurati nesmetano korištenje Akcijinog logotipa na svim materijalima tog antikvarijata...

akcija_1

Poštovano čitateljstvo, primite na znanje da je tekst koji čitate objavljen 1. travnja, na dan koji je posvećen šalama i pošalicama. Molimo da tekst ne shvaćate u potpunosti ozbiljno. Nadamo se da ste se nasmijali zajedno s nama. Ugodan vam dan želi uredništvo Netokracije.

Neidentificiranirani antikvarijasti div sklopio je sporazum o preuzimanju splitske tvrtke Akcija d.o.o., koja se bavi marketingom na društvenim mrežama, javljaju lokalni mediji. Kako Netokracija doznaje, cilj akvizicije je osigurati nesmetano korištenje Akcijinog logotipa na svim materijalima tog antikvarijata. Akcijin logotip se na antikvarijatevim letcima zahvaljujući zastupničkoj tvrtki Gugl Imažez d.d. koristi još od 2012. godine.

Premda Akcija nije previše poznato ime u svijetu antikvarijata, navodno je riječ o ozbiljnom igraču u području marketinga na društvenim mrežama u Hrvatskoj. Voditelj odjela za akvizicije antikvarijata Matija Hupko za Netokraciju ekskluzivno navodi:

Stalno me zvao onaj Ilija i govorio kako su mu ljudi pokazivali naše letke te da navodno dolazi do zabuna o tome čime se mi, a čime Akcija, bavimo. S obzirom da su toliki pretpostavili da se Akcija bacila na prodaju starih knjiga, odlučio sam velikodušnu izaći dečku ususret i kupiti sav komjuniti menažment koji može prodati.

Jedan od osnivača splitske tvrtke je Ilija Brajković (28), koji je prema podacima poznatim autorima hrvatske Wikipedije, ne samo vrsni server admin, već i profesionalac u upravljanju društvenim mrežama. Najzanimljivi podatak je kako je Brajković bio svojedobno čudo od djeteta, pa je tako sa 11 godina nosio titulu najboljeg igrača picigina hercegovačkog podrijetla u Splitu.

Akcijin logo ističe se među svima drugima na Gugl Imadžu...
Akcijin logo ističe se među svima drugima na Gugl Imadžu…

Informaciju je prva objavila Preslobodna Dalmacija, koja se poziva na izvore iz Akcije koji navode kako je akvizicija teška ukupan broj fanova Akcijinih klijenata pomnožen s 2 eura po aktualnom tečaju HNB-a. Radi se o drugoj najvećoj akviziciji ovog antikvarijata u protekle dvije godine, pri čemu je u ostalima tvrtka osigurala žig te slogan. “Ipak je Akcijin znakić sad postao tradicija naše tvrtke” – zaključio je Hupko.

Dodatak: Akviziciju je potvrdila i Akcija tvitom:

 

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Saša Fišter platformom Sliceer planira dobiti gem, set i meč digitalizacije teniskih klubova

Aplikacija za digitaliziranje teniskih klubova i gemifikaciju igranja tenisa Sliceer danas ima više od 1400 aktivnih korisnika koji putem nje organiziranju mečeve i turnire.

Tehnologija

Kako otvoriti webshop? Važan korak je odabir platforme – što nudi WooCommerce?

Došla je pandemija i odjednom vam je pokretanje web trgovine postalo glavni prioritet? Važna odluka koja vas čeka je odabir platforme na temelju koje ćete napraviti svoje eCommerce carstvo. U moru alata čudnih imena, jedan iskače više od drugih - WooCommerce.

Intervju

Dostava piva nije vožnja po gradu uz GoogleMaps, znaju to Medvedgrad i OptimoRoute

Nakon osigurane investicije od gotovo sedam milijuna dolara, OptimoRoute planira širenje ureda u Zagrebu kako bi malim tvrtkama približili logističko planiranje slično onome koje imaju velike tvrtke.

Što ste propustili

Startupi i poslovanje

Wolt, Infobip i KEKSPay otkrili što ih je kaos oko COVID-19 naučio o CX-u

S obzirom na nove okolnosti rada i života koje je donijela pandemija, osluškivanje tržišta brendovima je postalo bitnije nego ikad. Oni koji su pomno pratili promjene snašli su se nešto bolje, ali nitko nije bio imun na izazove. Uz domaće i strane stručnjake na Digitalnom doručku prošli smo najvažnije aspekte korisničkog iskustva u neizvjesnim vremenima ne bi li spremnije dočekali mjesece pred nama.

Društvene mreže

Što morate znati o Trumpovom bijesu prema Twitteru – i posljedicama za Facebook i Google, vas?

Očekivano, Donaldu Trumpu se potez Twittera, koji je označio njegove objave spornima, nije nimalo svidio pa je donio uredbu kojom želi dodatno regulirati društvene mreže, učinivši ih direktno odgovornima za ono što njihovi korisnici objavljuju.

Startupi i poslovanje

Ivan Burazin: Shift uživo u rujnu, a do tada organiziramo online predavanja!

Shift se drži i dalje, a ovogodišnje izdanje neće biti prebačeno online, već će se u rujnu održati uživo!

Intervju

Miljenko Graovac novi je direktor digitalnih proizvoda u HT-u: Introspektiva je ključ inovacija!

Privukla me vizija kompanije: digitalizacija i povezivanje privatnih osoba, tvrtki i društva s prilikama koje ona pruža, kaže novi šef digitalnih proizvoda u Hrvatskom Telekomu s kojim smo imali priliku razgovarati o karijeri te implementaciji digitalnih proizvoda i rješenja u velikim tvrtkama.

Najava

Što vas čeka kao programere nakon faksa – u doba krize? Saznaj na Digitalna karijera meetupu!

Pred nadolazeću krizu preostalih par ispita do kraja ili diploma u ruci nude malo nade za mlade, ali i to prijelazno razdoblje nosi neke prednosti i prilike, čak i u neizvjesnim vremenima. Kako razviti željenu karijeru na pomolu ekonomske krize, otkrivamo uz digitalne stručnjake na novom meetupu Digitalne karijere.

Startupi i poslovanje

Više Instagram nego intranet: Jenz je aplikacija koju vaš tim nije znao da treba!

Umjesto emailova, Facebook eventova, Google kalendara, anketa, Instagram profila, Slack #general i #win kanala, razmjene kontakata - možda je vrijeme da se sve složi u jedno? Hrvatski Q napravio je upravo to s aplikacijom Jenz.