Prijave za Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek do 2. 11.

Startupi, prijave za Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek traju još tjedan dana!

Ostalo je još tjedan dana za prijave ideja na Poduzetnički akcelerator koji se održava od 6. do 9. studenog u Osijeku. Podsjetimo, riječ je o programu koji je namijenjen poduzetnicima, startupima, investitorima, korporacijama te malim i srednjim poduzećima, a cilj mu je stvarati i razvijati inovativne projekte s područja istočne i središnje Hrvatske.  

Akceleratorski poduzetnicki kamp Osijek

Tijekom ovog tjedna održano je nekoliko predstavljanja Akceleratorskog poduzetničkog kampa, i to u HGK u Osijeku i Virovitici te na Ekonomskom i Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku. U ponedjeljak, 27. listopada, održat će predstavljanje na Veleučilištu Slavonski Brod u 9:30 sati, u HGK Slavonski Brod u 11 sati te na Strojarskom Fakultetu u istome gradu u 12 sati.

Fond vrijedan pola milijuna kuna

Sam kamp će se održavati od 6. do 9. studenog u dvorani Gradski vrt u Osijeku, a sudionici će moći prisustvovati nizu predavanja, radionica, treninga i mentorskih sesija, sve pod glavnim medijskim pokroviteljstvom Netokracije, a bit će odabrano 20 najboljih poduzetničkih ideja. Njima će se njima pridružiti i 20 dodatnih timova koji će raditi na zadanim projektnim zadacima, a članove će se intenzivno pripremati za pitch koji će se održati četvrtog dana kampa. Nagrada za 15 najboljih je ostanak u šestomjesečnom Akceleratorskom programu u kojem će im biti osigurano mentorstvo, podrška i financiranje inicijalnog razvoja u iznosu do 100.000 kuna.

Sveukupan akceleracijski fond kampa od čak 500.000 kuna namijenjen je podršci finalistima kroz financiranje šestomjesečne edukacije, validacije ideje i seed investicije. Program se sastoji od tri dijela: natjecateljskog, akceleratorskog i poduzetničkog, a sudionici će tijekom četiri dana održavanja kampa moći razmijeniti poduzetničke ideje, pronaći mentore i povezati se s investitorima.

Mentori i prijave

Na popisu mentora i predavača nalaze se zvučna imena – Saša Cvetojević i Mihovil Barančić (ZIP), Mate Rimac (Rimac Automobili), Ivan Komorčec (Eleven Accelerator VF), Stevica Kuharski (Alamo, Rijeka Startup Camp), Mateo Perak (Profico, Shift Conference), Tomislav Bilić (Inchoo), Denis Sušac (Mono), Krešimir Macan (Manjgura), Kristina Ercegović (Zaokret), Mirela Španjol Marković (Ciceron), Netokracijin Ivan Brezak Brkan te mnogi drugi iz svijeta poduzetništva koji će imati izlaganja o svojim poslovnim modelima.

Svi koji imaju poslovnu ideju koju bi voljeli realizirati mogu se prijaviti do 2. studenog 2014. godine, a prijava iznosi 200 kuna po osobi te uključuje sudjelovanje na sva četiri dana kampa. Svi drugi koji žele sudjelovati na kampu u ulozi sudionika će za prisustvovanje svim sadržajima kampa trebati izdvojiti 300 kuna, dok cijena za predstavljanje poduzeća iznosi 500 kuna za tvrtku do 5 godina starosti i 800 kuna za tvrtku od 5 do 10 godina starosti te uključuje karte za dvije osobe.

Više informacija o programu i načinu prijave može se pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Novosti vezane uz kamp mogu se pratiti na Facebook stranici i Twitter profilu, a službeni hashtag je #AccelBootOs.

Vidimo se u Osijeku!

Odgovori

Tvoja e-mail adresa neće biti objavljena.

Popularno

Startupi i poslovanje

Nasmijali smo se ‘Otvorenom’, a unutar IT zajednice se hejtamo, ne podržavamo – i ne poznajemo?

Jučerašnje Otvoreno dokaz je da ni javnost ni država i dalje ne razumiju IT. Može li tehnološka zajednica konačno pokazati razumijevanje sama prema sebi?

Mobilno

George je nova bankarska aplikacija od Erstea – za račune u svim bankama?

Iako će Erste službeno predstaviti George tijekom tjedna, već danas otkrivamo kako će nova aplikacija (Da!) biti zamjena ne samo za Erste mBanking nego potencijalno i za druge banke koje koristite!

Startupi i poslovanje

Web stranice javnih tijela od 23.9. moraju biti pristupačne: Kako se tijela, agencije, dizajneri i developeri mogu prilagoditi?

Informacije od javnog značaja koje objavljuju javna tijela na svojim web stranicama i aplikacijama moraju biti pristupačne svima - o tome više nema rasprave. Što vas očekuje ako je pristupačnost sljedeći korak i za vas? Hrvatska agencija Neuralab dizajnirala je po novim standardima web Hrvatske banke za obnovu i razvitak - evo što su oboje naučili u procesu.

Što ste propustili

Intervju

Flutter nije “no-code” rješenje ni čarobni štapić, ali je odličan za brz razvoj mobilnih aplikacija

Ako niste developer, možda niste ni čuli za Flutter - a ako jeste, vjerojatno imate snažno mišljenje o njemu. U čemu je tu stvar?

Sponzorirano

WooCommerce koristi 50% hrvatskih online trgovaca, a uz Neuralab dobili su i novu opciju plaćanja – KEKS Pay

Suradnja eCommerce agencija i fintecha mogla bi - i trebala bi - biti sve češća praksa otkako je PSD2 otvorio vrata bankarskim podacima. Dobar primjer realizirao se nedavno u okviru domaćeg KEKS Paya koji je uz pomoć Neuralaba dobio priliku olakšati život tisućama novih korisnika i klijenata.

Startupi i poslovanje

200 studenata saznalo kako pokrenuti karijeru u doba COVID-19 u Nanobitu, ali i Infobipu, Infinumu i Circuitmessu

Na jučerašnjem digitalnom izdanju Digiralne Karijere u organizaciji Netokracije, FOI-ja i Nanobita govorilo se o pandemiji, praksama i prilikama za zaposlenje u digitalnoj industriji unatoč pandemiji.

Kultura 2.0

Kladarić, Šarić i Blagonić: Kako napredovati, biti inovativan i kreativan – dok radite na daljinu!

Iako je rad na daljinu mnogima nametnut, ne znači da je drugima odlično sjeo. Dapače, s Lukom Kladarićem, Marinom Šarićem i Lucijanom Blagonićem otkrivamo dobre prakse temeljene na godinama iskustva!

Mobilno

Ljuti smo na Apple… ali treba li nam još punjača?

Zašto su svi tako ljuti jer neće imati još jednu kocku za punjenje viška i kabel koji će ionako puknuti?

Startupi i poslovanje

Croatia osiguranje prepoznalo je potrebe korisnika u 2020. i u deset mjeseci je nastao LAQO

Usred krize i pandemije Croatia osiguranje napravila je ozbiljan iskorak prema digitalizaciji svojih usluga - okupili su vrhunski tim domaćih stručnjaka s kojima su razvili digitalni proizvod na razini punokrvnog insurtecha. Kako je nastalo LAQO, otkrivamo.