Kako je izgledao prvi dan Startup Campa na Visu?!

Kako je izgledao prvi dan Startup Campa na Visu, uz startupske noćne more i predivno more

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Tijekom tjedna se na Visu održava prvi Startup Camp Vis na kojem 22 startupa unaprijeđuje i predstavlja projekte uz pomoć mentora hrvatske scene te gostiju iz SAD-a Julie Spicer i Marka Crandalla te portfolio menadžera bugarskog investicijskog fonda LaunchHub, kao i glavnog medijskog partnera – vaše Netokracije. Startup Camp je dakako omogućilo Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, a kamp je organizirao IT4U uz pokroviteljstvo CISExa.

Startup Camp

Tijekom tjedna se na Visu održava prvi Startup Camp Vis na kojem 22 startupa unaprijeđuje i predstavlja projekte uz pomoć mentora hrvatske scene te gostiju iz SAD-a Julie Spicer i Marka Crandalla te portfolio menadžera bugarskog investicijskog fonda LaunchHub, kao i glavnog medijskog partnera – vaše Netokracije.

Polaznike su mentorirali poduzetnici i investitori (Snimila Marina Filipovic Marinshe)

Startup Camp je dakako omogućilo Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u Hrvatskoj, a kamp je organizirao IT4U uz pokroviteljstvo CISExa.

Koncentrirani polaznici uče predstaviti svoje projekte (Snimila Marina Filipovic Marinshe)

Startups by the sea

Pitchanje startupa u odličnom prostoru Veleučilišta VERN u Visu odmah uz more posebno je iskustvo, a kako su se startupi proveli i što su naučili prvog dana Startup Campa pogledajte u detaljnom videu: