BackWay za iPhone preuzmite… i više nikad ne skrećite 5 puta previše u nepoznatom gradu!

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

App Start Contest, studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija, je završilo prošli tjedan. No, projekti napravljeni tokom istog se nastavljaju. Pored odličnih pobjedničkih aplikacija, izdvojili bi jednu koja nam je zapela za oko – BackWay, aplikacija koja vam pomaže u kretanju kroz nepoznati grad te pamčenju omiljenih mjesta.

App Start Contest, studentsko natjecanje u izradi mobilnih i web aplikacija, je završilo prošli tjedan. No, projekti napravljeni tokom istog se nastavljaju. Pored odličnih pobjedničkih aplikacija, izdvojili bi jednu koja nam je zapela za oko – BackWay, iPhone aplikacija koja vam pomaže u kretanju kroz nepoznati grad te pamčenju omiljenih mjesta.

BackWay, kojeg su izradili Božidar Ševo i Alma Šavar, je aplikacija koja korisniku pomaže u kretanju kroz nepoznati grad na način da korisnik fotografira određenu stvar, a aplikacija pamti mjesto gdje je pojedina fotografija nastala. BackWay će korisniku tada pokazati u kojem se smjeru mora kretati kako bi došao do toga mjesta i koliko je to mjesto udaljeno.

Velika je prednost BackWay aplikacije što radi i offline, pa će tako biti i više nego korisna turistima koji su se izgubili te se žele vratiti u “poznati” dio grada. Osim toga, mogućnost imenovanja slika je zanimljiva – prilikom spremanja slike, BackWay će sam ponuditi opcije imena pa se korisnik neće morati brinuti o pravom i točnom upisu podataka nego će ih moći naknadno promijeniti.

Kako aplikacija funkcionira, pogledajte u nastavku, a možete ju besplatno skinuti na App Storeu i isprobati! :-)