mStart predstavlja: Tech Consultant Meetups u Osijeku

mStart predstavlja: Tech Consultant Meetups u Osijeku

mStart, hrvatska kompanija za poslovna IT rješenja, u suradnji s tech portalom Netokracija i FERIT-om, odlučio je odškrinuti prozor u svijet tech konzultantstva te za studente informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) otkriti zašto je ta karijera sve, samo ne prosječna!

Održavaju se tri meetupa u tri hrvatska žarišta ICT kulture, a za drugi meetup odabrali smo Osijek. 

Predavanja u Osijeku

Meetup će početi u 16 sati u dvorani K 1-15 na FERIT-u, sa sljedećim programom:

  • Uvod u digitalnu karijeru – Ivan Brezak Brkan
  • Kako postati tech konzultant – Hrvoje Ljubičić, direktor Službe razvoja, mStart (rođeni Slavonac!)
  • Q&A o enterprise svijetu – Želimira Kraševac, direktorica Službe podrške Oracle Retail sustavima u mStartu

Na kraju službenog programa dolazi druženje uz hranu i piće! Prilika da se upoznaju predavači i konzultanti te da im se postave dodatna pitanja o karijeri tech konzultanta.

Ovom meetupu mogu se pridružiti svi koji smatraju da je tech konzultantstvo jedini izbor za njihovu budućnost i zanima ih kako započeti svoju karijeru, ali i oni koji nisu sigurni što uopće znači biti tech konzultant, ali svoj put vide u razvoju poslovanja i radu na više projekata odjednom.

Besplatno se prijavite putem prijavne forme do srijede ujutro, 23. listopada!Kako te slučajno ne bismo “spamali”, molim te da nam potvrdiš da se ovaj newsletter smije pojaviti u tvom sandučiću. 🙂

U svakom se trenutku možeš maknuti s popisa klikom na link u dnu bilo kojeg od Netokracijinih newslettera.

Više informacija možete saznati na u članku “Doznajte kako izgleda karijera tech konzultanta na meetupu u Zagrebu, Osijeku ili Splitu”.