Marketing Meetup #44: Kako pisati sadržaj za ljude i Google?

Marketing Meetup #44: Kako pisati sadržaj za ljude i Google?

Marketing Meetup broj 44 dolazi nam ovaj mjesec, nakon što je prošlo izdanje proteklo u rođendanskom slavlju. Ovaj mjesec na istome nas mjestu očekuju dva inozemna predavača: Chris Simmance iz Optus Digital i Fernando Angulo iz SEMrusha.

Gosti predavači će tako govoriti o izazovima s kojima se susreću oni koji rade u content marketingu i blogeri, a koji se ponajviše vežu za pisanje sadržaja koji je u isto vrijeme optimiziran za pretraživače, ali se sviđa i ljudima. Tijekom njihovih predavanja dat će savjete i pokazati na slučajevima iz prakse kako se mogu riješiti ovi veliki izazovi.

Fernando Angulo je govornik i voditelj odjela međunarodnih partnerstava u SEMrushu, a sudjelovao je na događajima poput SaScona, SMX PAris, Prestashop Day, Baltic Ecommerce Poland i drugih. Njegovo predavanje nosi naziv Content for people and for Google – how to make your content visible to millions.

Drugo predavanje dana održat će Chris Simmance, a nosit će naziv A Content Strategy that Could Blow Your Mind. Chris je osnivač agencije Optus Digital i Under2, tvrtke za agencijske resurse.

Kao i uvijek, svoj dolazak trebate potvrditi na stranicama meetupa i pojaviti se u History Caffe Clubu u srijedu, 8. svibnja.