Digitalni doručak meetup: Kako pružiti najbolji CX u doba koronavirusa?

Digitalni doručak meetup: Kako pružiti najbolji CX u doba koronavirusa?

Stiže treće izdanje Digitalnog doručka posvećenog korisničkom iskustvu. Uz stručnjake iz tvrtki svih veličina, od startupa Peekator koji se bavi analizom korisničkog iskustva pa sve do Infobipa koji zapošljava programere na gotovo svim kontinentima, saznat ćemo kako se tvrtke mogu prilagoditi i pomoći korisnicima dok u isto vrijeme pomažu same sebi:

  • Kako čak i u krizi kroz dobar CX tvrtke može privući nove korisnike?
  • Kako tvrtke mogu iskoristiti priliku da se prilagode i poboljšaju s obzirom na to da se sada stvaraju nove korisničke navike?
  • Je li se CX promijenio s obzirom na rad od doma i izolaciju?

Zašto baš CX?

U doba krize uzrokovane novim koronavirusom sve tvrtke nastoje se prilagoditi najbolje što mogu. Ipak, ova posve nova situacija izuzetno je velik izazov za velike i male tvrtke koje uza sve moraju preživjeti. Zajedno u raspravi stručnjaci će analizirati dobre prakse, ali i ponuditi rješenja za one situacije u kojima ne znate kako biste se najbolje snašli.

Doručak će započeti prezentacijom Marina Mrše sa savjetima na što se treba koncentrirati kako biste pružili najbolji CX u doba (i nakon) korona krize, a potom ćemo poslušati panel raspravu u potrazi za odgovorima u kojoj će sudjelovati voditelj tima za digitalnu transformaciju KEKS Paya Dejan Donev, Key account manager u tvrtki AdScanner Karla Kovač, Operations manager u Woltu Martin Verschuijl, direktorica globalnog marketinga Infobipa Sanja Buterin, osnivač Peekatora Marin Mrša i Netokracijin Ivan Brezak Brkan.

Kako se prijaviti na događaj?

Sve što trebate napraviti da biste iz prvog reda pratili predavanje i panel raspravu je prijaviti se besplatno putem službene stranice događaja. Svoj dolazak potvrdite i na Facebooku gdje ćete također moći pratiti Digitalni doručak, ako želite više opcija.

I dobra vijest za kraj. Iako je virtualni događaj i ne morate praktički nigdje ići dalje od svog stola i laptopa, Wolt je za prvih 100 prijavljenih pripremio kodove s popustom od 30kn!