#4 CX Meetup: Kupujemo li novčanikom ili emocijama?

#4 CX Meetup: Kupujemo li novčanikom ili emocijama?

Novo izdanje CX Meetupa očekuje nas početkom studenog, a na njemu će gostovati Damjan Geber iz kreativne agencije Brigada. Glavno pitanje koje je potaklo i ovo predavanje tiče se korisničkog ponašanja: Ako će doživljaj vrlo brzo postati dominantan parametar po kojem biramo proizvod, uslugu ili destinaciju, zašto još uvijek postoje trgovine, restorani ili hoteli koji misle da je cijena ili kvaliteta proizvoda dovoljna za uspješno poslovanje?

Svi mi smo fizičke jedinke sa vrlo fizičkim (i fiziološkim) potrebama, a u trenutku kad nam je ispunjenje gotovo svake želje na dohvat klikom mobitela, sve više tražimo ono neuhvatljivo, emotivno, jedinstveno… pa čak i na prodajnom mjestu!

Upravo o načinima kako razumjeti te motivacije korisnika pričat će na 4. CX meetupu Damjan Geber, osnivač i kreativni direktor agencije Brigada, prve kreativne agencije specijalizirane za stvaranje jedinstvenog prostornog osjećaja i integraciju brendinga s prostorom. Za svoje integrirane projekte Brigada je osvajala domaća i strana priznanja, a od 2017. partner je agencije Bruketa&Žinić&Grey. Damjan Geber pak može se pohvaliti velikim iskustvom koje je usko specijalizirao na područje dizajna interijera, a o čemu je znanje stekao na edukacijama u Japanu, Nizozemskoj i Engleskoj.

Njegova zanimljiva predavanja na temu korisničkog iskustva imali smo priliku čuti i na prošlogodišnjoj konferenciji CXZG, a dijelovi te mudrosti su zabilježeni i u kolumni koja će vjerojatno još niz godina biti najbolje seciranje generičnih prostora koji nas okružuju.

Meetup počinje s okupljanjem već u 18.45, a formalno u 19.15 s predavanjem Damjana Gebera nakon čega slijedi Q&A, a potom i nezaobilazan networking.

Ulaz je besplatan, ali možda je još veća poslastica što će netko iz publike dobiti i na poklon knjigu Dana i Chipa Heatha, The Power of Moments: Why Certain Experiences Have Extraordinary Impact. Svakako se nemojte zaboraviti registrirati na stranicama meetupa.