Software tester(m/ž)

Software tester(m/ž) (Poslovna inteligencija)

Data Privacy Manager tim funkcionira kao startup unutar tvrtke Poslovna inteligencija. Naš proizvod je globalno prepoznat od strane Forrestera i Gartnera, no naša priča tek počinje.

U narednih 10 godina privatnost će biti jedna od najbitnijih tema kako za IT, tako i za marketing i prodaju. Do 2020 tržište softvera za zaštitu privatnosti procijenjeno je na 800M USD uz godišnji rast od 60% (IDC, 2020), a narednih godina očekuje se još veći rast jer se nove regulative očekuju u SAD-u i diljem svijeta. U sljedeće 4 godine naš cilj je osvojiti 10% tog tržišta. 

Pozicioniranje na globalnom tržištu zahtjeva od nas skalabilnost i izvrsnost. Skalabilnost postižemo rastom i inovacijama u proizvodnji, a izvrsnost kroz dobro poznavanje tržišta, razvoj vlastitih inovativnih tehnologija i fokus na rješavanje stvarnih problema naših korisnika. 

Koga tražimo i što radimo ?

Tražimo SOFTWARE TESTERA (ž/m) koji će…

  • zajedno s nama graditi proizvod s jasnim i inovativnom roadmapom,
  • analizirati nove funkcionalnosti prije nego započnemo razvoj,
  • testirati razvijene funkcionalnosti, dokumentirati probleme i predlagati rješenja. 

U razvoju koristimo SCRUM metodologiju s dvotjednim sprintovima, a na kraju svakog sprinta razvojni tim isporučuje nove funkcionalnosti. Za efikasno testiranje Data Privacy Managera potrebno je detaljno razumijevanje problema koje rješavamo i poznavanje naše platforme. Posao koordiniramo kroz Azure DevOps cloud platformu, a ti možeš sjediti gdje želiš i kada želiš.

Za software testera poželjno je da ima iskustvo s automatiziranim i ručnim testiranjem, iskustvo u radu s bazama podataka, razumijevanju programskog koda i softverske arhitekture, te 2+ godine iskustva. Prednost imaju analitične osobe s okom za detalje koje su spremne naučiti sve bitno o zaštiti privatnosti. 

Kako se kod nas radi ?

Prilikom razvoja imamo 3 ključna principa:

  • prvo isporuka,
  • rješavaj stvarni problem,
  • smatraj svaki korisnički unos greškom.

Radimo kao tim i svi pomažu svima. Ne bavimo se internom politikom i ne tratimo ničije vrijeme. Isključivo zapošljavamo ljude koji se snalaze u timskom radu i važno nam je da su odgovorni. Imamo jasno definiran roadmap i znamo u kojem smjeru plovi brod. Kontinuirano se unaprjeđujemo kroz edukaciju i sve bolju organizaciju posla. Svaki prijedlog za poboljšanje uzimamo u obzir i potičemo inovativnost. 

Javi nam se ukoliko želiš biti dio DPM tima i provjeriti kakav je (za koju godinu) pogled s vrha.

Prijavi se!

https://inteligencija.talentlyft.com/jobs/software-tester-mz-lZi