Zimmer Frei Forum 2024

Zimmer Frei Forum 2024

Na prvom Zimmer Frei Forumu vrhunski predavači s višegodišnjim iskustvom rada u branši provest će sudionike kroz radionice, panele i predavanja i otvoriti nove perspektive obiteljskog turizma.

U sklopu prvog izdanja Zimmer frei Foruma 2024. pod nazivom Novi horizonti obiteljskog turizma, razmijenit će se najnoviji trendovi i vještine u području tehnoloških inovacija, korisničkog iskustva i upravljanja poslovanjem, koji vlasnicima donose dugoročnu održivost i predvidivost poslovanja.

Zimmer Frei Forum želi otvoriti ključna pitanja obiteljskog smještaja, ali i pomoći povezati sve dionike turističkog ekosustava, od najmanjeg iznajmljivača do lokalne zajednice, u zajedničku cjelinu koja ima jedan zajednički cilj – poboljšanje turističke ponude u Hrvatskoj koja će privlačiti kvalitetnije goste više platežne moći i omogućiti svim dionicima da podignu kvalitetu svoje ponude, prošire sezonu te spremno i konkurentno dočekaju sve trendovske vjetrove i mijene koji oblikuju hrvatsku turističku stvarnost.

Iako smo i ove godine privukli velik broj turista u Hrvatsku, sezonu su, ističu organizatori, obilježile boljke masovnog turizma, tradicionalno mala ukupna potrošnja po turistu te relativno kratka sezona i, imajući na umu da više od 60 posto hrvatskih smještajnih kapaciteta čini obiteljski smještaj, legitimno je preispitati koje turiste svojom ponudom privlačimo i je li to najbolje što možemo i želimo. Mnogi razlozi idu prilog tezi da obiteljski smještaj može postati hrvatski brend na koji smo ponosni, smatraju organizatori Zimmer frei Foruma 2024.

Što vas čeka od sadržaja?

Zimmer Frei Forum bit će bogat sadržajima, a dominantno je program fokusiran oko panela raznolikih tema sa stručnjacima iz industrije:

  1. Obiteljski smještaj – nasljeđe ili budućnost?
  2. Ulaganje u apartmansko iskustvo budućnosti
  3. Gostoprimstvo na djelu
  4. Umjetnost stvaranja atraktivnog smještaja
  5. Male tajne velikih iznajmljivača: kako unaprijediti obiteljski smještaj?
  6. Zdravlje kao pokretač: kako zdravstveni turizam postaje cjelogodišnji pokretač održivog turizma
  7. Što poslije gotovine?
  8. Uplift hrvatskog turizma: mali poduzetnici za velike priče
  9. Storytelling u turizmu
  10. Jesu li kuće za odmor sigurna zona investiranja?

Više informacija o temama i panelistima potražite na službenim stranicama događaja.