Zagreb Tech Sauna: Osnaživanje agilnih timova kroz Azure DevOps

Zagreb Tech Sauna: Osnaživanje agilnih timova kroz Azure DevOps

Još jedan Zagreb Tech Sauna meetup je pred vratima! Ovaj put se održava  27. 5.2019. uz gosta Marka Šarića i temu: Osnaživanje agilnih timova kroz Azure DevOps.

Marko Šarić je development team lead u Agriviju, a iza sebe ima desetljeće radnog iskustva kao software developer.

Azure DevOps je stigao te donio radost mnogima. Međutim mnogi su još skeptični te se boje napraviti migraciju s on-premise Team Foundation Servera u Cloud, pa čak i update na Azure DevOps Server. Transformacija postojećeg razvojnog procesa može biti težak i mukotrpan proces za razvojne timove, a pružanje otpora, neiskorištavanje potpunog potencijala alata, te krnja implementacija agilnih procesa česte su “dječje bolesti” kroz koje timovi prolaze.

Kroz predavanje ući će se u dubinu Azure DevOps servisa te pokazati na koji je način moguće pomoći organizacijama da kreiraju snažne, samoodržive DevOps timove koji će na efikasan način surađivati te isporučivati kvalitetnija rješenja efikasno u zadanim rokovima. Efikasni timovi zahtijevaju i mjerljivost, a Azure DevOps nam pruža različite analitike kroz već predefinirane izvještaje, boardove, različite grafikone i naprednu analitiku. Predavanje će se baviti upravo ovim temama i kroz primjere iz stvarnog svijeta pokazai kako koristiti alat te kako on može biti moćno oružje u DevOps timovima.

Prijavite se za događaj putem Meetupa!