Zagreb SEO Summit 2024

Zagreb SEO Summit 2024

Zagreb SEO Summit po prvi se put održava u Zagrebu, a ugostit će neka od najvećih svjetskih imena iz SEO industrije koji će na ovom događaju po prvi puta doći u Hrvatsku.

Sudionici će imati priliku sudjelovati na predavanjima i radionicama koje će voditi vodeći stručnjaci u području SEO-a, među kojima su i renomirana imena poput Lily Ray, Kyle Roofa i Nicka Jordana. Ova imena s brojnim drugima jamče da će Zagreb SEO Summit biti nezaobilazno odredište za sve koji žele otkriti najnovije trendove, strategije i alate za uspješno navigiranje u brzo mijenjajućem SEO svijetu.

Inicijativa za Zagreb SEO Summit dolazi od Tin Đudajeka i Krešimira Ćorlukića, osnivača Canonical SEO Agencije. Njihova predanost unapređenju SEO zajednice odrazilo se i kroz pokretanje Facebook grupe SEO Hrvatska, koja je postala središnje mjesto za edukaciju, umrežavanje i razmjenu znanja među SEO stručnjacima u regiji. Zagreb  SEO Summit predstavlja vrhunac njihovog rada, pružajući platformu za globalnu interakciju i suradnju.

Osim što će donijeti vrhunska predavanja i prominentne SEO stručnjake u Hrvatsku po prvi put, Zagreb SEO Summit također će pružiti priliku za umrežavanje i povezivanje s vrhunskim stručnjacima iz cijelog svijeta. Sudionici će moći razmjenjivati ideje, uspostavljati nova partnerstva i stvarati trajne veze s kolegama iz industrije.

Organizatori pozivaju sve SEO profesionalce da im se pridruže 20. i 21. lipnja u Mozaik centru u Zagrebu i da dodatno uveličaju ovo okupljanje SEO profesionalaca u ovom dijelu Europe. Karte se do 15. travnja mogu kupiti po early bird cijenama, a nakon ovog datuma prodaja se nastavlja po standardnim cijenama. Već prvog dana prodaje karte su se počele ubrzano kupovati tako da organizatori pozivaju da svoju ulaznicu osigurate na vrijeme.

Za više informacija i kupnju karata, posjetite službenu web stranicu Zagreb SEO Summita