WordPress Meetup Zagreb #3

WordPress Meetup Zagreb #3

Treće izdanje WordPress Meetupa Zagreb dolazi nam za kraj ovog mjeseca u prostorima Gacka16 HUB-a u Zagrebu. Nakon WordCampa Europe u Berlinu domaća WordPress zajednica okupit će se i prikupiti dojmove, raspraviti o nekim novim saznanjima i družiti se uz zanimljiva predavanja. 

Prvo od ovih zanimljivih predavanja održat će dizajner Emanuele Lizzi iz Neuralaba, a govorit će o svima dragoj temi izrade digitalnog proizvoda, ali iz perspektive jednog dizajnera. Osim savjeta za one vještine i tehnike koje vam trebaju kako biste bili uspješan dizajner u digitalno doba, Emanuele će govoriti i o samom procesu dizajna koji svakodnevno proživljavaju u Neuralabu na praktičnim primjerima.

Drugo predavanje dana bit će o blogovima, i to onima na WordPressu, naravno. Održat će ga Ivan Kocijan iz Infinuma, a na primjeru bloga hiza.xyz saznat će se kako i u 2019. godini možete stvoriti uspješan blog koji će pomoći vama i vašem brendu da se što bolje prezentira potencijalnim klijentima.

Posljednje predavanje dana ujedno je i šlag na tortu. Tema odnosa dizajna i developera nešto je što zasigurno pati gotovo svaku digitalnu firmu, a o njoj će govoriti Tin Jurković iz Async Labsa iz perspektive developera i Kristijan Korman iz Cinnamona koji će braniti boje dizajnera. Lako je zaboraviti da obje strane imaju isti cilj, stoga će se u ovoj zanimljivoj raspravi nastojati približiti sve ono što dizajneri i developeri mogu naučiti jedni od drugih.

Ulaz na Meetup je slobodan, ali je prijava na stranicama obvezna. Ne zaboravite ni na tombolu koja će se održati nakon posljednjeg predavanja, a prije druženja i networkinga!