WordPress Meetup Zagreb #2

WordPress Meetup Zagreb #2

Drugo izdanje WordPress Meetupa u Zagrebu u novom ruhu održat će se uskoro u novootvorenom uredu Q Softwarea. Iako je lokacija nova, sve ostalo vezano za meetup ostaje isto, pa nas stoga čeka pravi networking, neka nova saznanja i dobro druženje uz WordPress teme.

Prvo će predavanje na ovom izdanju Meetupa održati Jasmina Zaro, WordPress developer u forgeBIT-u, agenciji koja se bavi web developmentom i eCommerce rješenjima. Jasmina će tako govoriti o tome kako i zašto najbolje i najbrže organizirati workflow u agencijskim ili freelance WordPress projektima. Neke od tema koje će Jasmina pokriti su: potreba dizajna u PSD-ovima, premium, starter ili custom teme, pluginovi, page builderi i slično.

Drugi blok predavanja bit će posvećen novom WordPress Gutenberg editoru. Žarko Đurić iz Q Software govorit će o tome kako se Gutenberg može prilagoditi zahtjevima klijenata i kako developeri mogu na najbolji način iskoristiti potencijal ovog novog editora.

Posljednje predavanje ticat će se hvatanjem leadova pomoću WordPressa, a nosit će ime Reverse Lead Capture: WordPressom i pametnim oglašavanjem do klijenata. Održat će ga Mateo Starčević, bivši Googler i vlasnik digitalne agencije Cosqai koja se bavi dizajnom developmentom i digitalnim oglašavanjem.

Nakon predavanja čeka nas i podjela nagrada, a organizatori naglašavaju kako nas čeka jedna posebna nagrada za one s najviše sreće. Ulaz na meetup se ne naplaćuje, ali se obavezno morate registrirati na stranicama događaja.