WordPress Meetup #5

WordPress Meetup #5

Bliži nam se peto izdanje WordPress Meetupa koje će se krajem studenog održati u prostorima ForgeBIT-a.

Revitalizirani WordPress Meetup polako je došao do svog petog izdanja, a druženje u studenom bavit će se zanimljivim temama; od video produkcije, pa od vođenja projekata i timova.

Prvo predavanje dana održat će Vedrana Čolić iz Infinuma, a govorit će se upravo o izazovima s kojima se susreću voditelji projekata unutar agencija. Vedrana će u svojoj prezentaciji govoriti o tome koliko su WordPress projekti unutar Infinuma drugačiji u odnosu na ostale, te kako poboljšati komunikaciju tima i klijenta na njihovo obostrano zadovoljstvo.

Drugo predavanje dana bit će nešto više tehničke prirode, a pod nazivom “Setup WP teme za rad s komponentama” developer Luka Smolčić iz Locastica pričat će o tome kako izgleda workflow u WordPressu kada je riječ o komponentama.

Posljednjie predavnje dana, imena QUO VADIS VIDEO održat će Bruno Zagoršćak iz agencije Neuralab. Bruno će govoriti o tome zašto je video bitan u stvaranju web aplikacija i koje sve uloge može obnašati u jednom takvom sustavu. Govorit će se i nešto više o tome koji su moderni trendovi u upotrebi videa, te kako se on efektivno može uvrstiti u marketinški arsenal svake tvrtke.

Nakon događaja kao i svaki put do sada slijedi tombola, a organizatori navode kako su osigurane brojne nagrade. Ulaz na događaj je besplatan, ali registracija na stranicama događaja je obavezna.