Weekend Media Festival 2023

Weekend Media Festival 2023

Više od 150 panelista i predavača iz 15 zemalja svijeta, među kojima su vodeći regionalni i svjetski stručnjaci, okupiti će se na 16. izdanju Weekend Media Festivala u Rovinju.

S fokusom na poslovni sektor, posjetitelji ovogodišnjeg Weekenda.16 imat će priliku saznati koje su tajne uspješne prodaje i to ni manje ni više nego od pravog Vuka s Wall Streeta – Jordana Belforta, prodajnog maga i stručnjaka za poduzetništvo po čijim je memoarima snimljen hollywoodski blockbuster. Belfort će na panelu „The Good, The Bad and The Wolf“ govoriti o moći pregovaranja s uigranim timom Prodajnog Mindseta i video vezom otkriti tips & tricks uspješne prodaje.

Panel „Dat ću mu ponudu koju ne može odbiti“ objašnjava ulogu moći u pregovorima, gdje će nagrađivani harvardski stručnjak za prisilne pregovore i dinamiku moći, dr. Eugene B. Kogan, podijeliti iskustvo vođenja tisuća rukovoditelja diljem svijeta. Weekend.16 donosi i brojne uspješne domaće priče iz svijeta poslovanja pa će tako panel „Projekt Intelligiant 2.0“ ugostiti Mirtu Stantić, Alena Žunića, Vladimira Ivkovića i Srđana Kovačevića, četvero mladih ljudi iz Hrvatske koji stvaraju potpuno nove vrijednosti i koji će odgovoriti na pitanje što oni smatraju najvažnijim za uspjeh.

Izazovnom svijetu komunikacija i odnosu novinara i PR-ovaca posvetit će se panelisti Vladimir Preselj, CEO Millenium promocije, Tomislav Klauški, novinar 24 sata, Ivana Galić Baksa direktorica komunikacija United media te Ruža Veljović, direktorica komunikacija Weireless Media Group, uz moderatoricu Nevenu Rendeli, CEO Prime time komunikacija, na panelu pod nazivom „Gdje PR-ovci griješe?“.

Panel „Budi koristan“ bit će prilika za diskusiju o suvremenim trendovima današnjice, s fokusom na fenomen influencera. Prepoznaju li influenceri odgovornost te koliko koriste svoj utjecaj za širenje svijesti o važnim pitanjima objasnit će Hana Hadžiavdagić, Ida Prester, Andrea Andrassy uz moderatoricu Leu Stanković iz Communisa. Sudionici Weekenda.16 moći će saznati i što stoji iza suradnje između umjetnika i brendova te trebaju li umjetnici predstavljati brendove s kojima ne dijele iste vrijednosti.

Na panelu „Art of Brands“, poznati regionalni dizajner Slavimir Stojanović Futro, street art umjetnik Slaven Kosanović Lunar i glazbenik i dj Bizzo govorit o uspješnim i manje uspješnim suradnjama. Korado Korlević, vodeći hrvatski astronom i pokretač Zvjezdarnice Višnjan na predavanju “Deus machina” govorit će o utjecaju umjetne inteligencije na ljudski rod, opasnostima koje prijete kreativnosti i inovativnosti, kraju svijeta kakvog smo poznavali te prilikama koje bude nadu.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici događaja.