Web Summer Camp 2023

Web Summer Camp 2023

Web Summer Camp je konferencija koja na hrvatskoj obali okupi više od dvjestotinjak developera i web stručnjaka, a ove godine se održava jedanaesti put po redu.

Netgen, domaća IT tvrtka, koja od 2012. godine organizira konferenciju Web Summer Camp, najavljuje jedanaesto izdanje konferencije koje će se ove godine održati u Opatiji, u Hotelu Ambasador, od 31. kolovoza do 2. rujna.

Nakon cjelodnevnih radionica i predavanja koje drže vodeći stručnjaci iz raznih krajeva svijeta, polaznici dosadašnjih konferencija najčešće ističu da stječu iskustvo koje mogu odmah koristiti u svom poslu, a kao dodatnu korist navode i izravno umrežavanje te razmjenu iskustva s kolegama.

Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor, istaknuo je:

Web Summer Camp će ove godine imati duži program, pri čemu će prva dva dana bit posvećena cjelodnevnim radionicama, dok će treći dan ponudit predavanja o relevantnim web temama. Ovo je ujedno i koncept koji su većinski zatražili naši polaznici sami i odlučili smo ih poslušati.

Što posjetitelji mogu očekivati

Radionice će u prva dva dana biti održane u pet slijedova:

  • UX,
  • Javascript,
  • PHP,
  • Symfony,
  • Tech forum.

U radionicama će sudjelovati Sophia Prater, Harry Roberts, Anna Filina, Andreas Hucks, Nenad Vukušić, Stephen K. Meya, Andreas Braun, Stefan Priebsch, Marko Čučković i Matthias Schuhmayer, Ondrej Polesny, Alexander Celie, Konrad Skibinski i Daniel Ackermann.

Konferencijski dio trećeg dana ponudit će predavanja koja će održati Jeremy Keith, Andy Bell, Dennis Oswald, Deane Barker, Bruno Škvorc i Harshil Agrawal. Naravno, ova lista nije konačna i očekuju se dodatne potvrde govornika i predavača.

Ulaznice za Web Summer Camp

Također, i ove godine moguće je odabrati kupnju ulaznice bilo za čitav Web Summer Camp ili samo za njegov jedan dan – konferencijski dio koji se održava u subotu, 2. rujna.

Nedjelja ili posljednji dan, 3. rujna, obično je rezerviran za izlet za sve polaznike, odnosno druženje i vožnju brodom. Ovisno o vremenskim uvjetima za koje se nadamo da će biti povoljni, plovidba neće izostati niti ove godine.

Također, Netgen omogućuje popust svim tvrtkama koje istovremeno kupe ulaznice za Web Summer Camp za barem troje svojih zaposlenika. Sve dodatne informacije o konferenciji dostupne su na službenoj stranici događaja.