Web Summer Camp 2019.

Web Summer Camp 2019.

Osmi Web Summer Camp čeka vas i ovo ljeto u Rovinju, i to krajem kolovoza. Poznata web development konferencija prošle je godine okupila više od 200 polaznika i 26 predavača, a ove nas zasigurno čeka još više gostiju i predavanja.

U središtu konferencije i dalje će ostati radionice po kojima je WSC i najviše poznat, a ove godine će one biti podijeljene u četiri tematske cjeline: PHP, Symfony, JavaScript i Project Management. Tako će Project Management i Symfony cjeline zamijeniti prošlogodišnje eZ i UX kako bi se povratnicima na konferenciju osigurali sadržaji koje prošle godine nisu slušali, a i kako bi se poslušali prijedlozi posjetitelja koji su tražili upravo ove cjeline.

Na konferenciji će gostovati Peter Taylor, autor knjige The Lazy Project Manager, a svoj dolazak su potvrdili i Stephen Priebsch (PHP) i Nicolas Grekas (Symfony). Ukoliko mislite da biste baš vi trebali predavati na konferenciji, još se do kraja ovog mjeseca stignete prijaviti na stranicama konferencije. Potpuni program bit će dostupan nakon selekcije predavača, u svibnju.

Sve informacije o ovogodišnjem Web Summer Campu pronađite na stranicama konferencije, a svoje kotizacije rezervirajte na vrijeme.