We Are Developers 2019.

We Are Developers 2019.

Najveći svjetski kongres developera na svijetu ove godine će se održati početkom lipnja u Berlinu, a s više od 200 govornika koji dolaze iz svih sfera razvoja softvera sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Iz organizacije konferencije najavljuju kako će ovo izdanje obuhvatiti sve glavne sfere u životu softverskog razvoja. Pet različitih tema u dva dana kreću se od Constructing Worlds, gdje će se govoriti o procesu stvaranja, dizajna i programiranja softvera, zatim preko Controlling Complexity dijela na kojem e biti govora o DevOpsu i sigurnosti. Applying Disruption dio konferencije temeljit će se na inovacijama koje mogu unijeti velike promjene u svijet, Unchaining Engineering će govoriti o IoT sustavima, a Coding Society o etičkim implikacijama novih tehnologijama.

Na ovih pet trackova sudjelovat će neka zaista impresivna imena u developmentu i poslovanju poput Rasmusa Lerdorfa, izumitelja PHP-a, Johna Romera iza kojeg je više od 130 igara među kojima su i Quake i Doom, Mikea Actona iz Unityja, šahovskog velemajstora i autora Garryja Kasparova, suosnivača Eventbritea Renauda Visagea i suosnivačice TomToma Corinne Vigreux. Ovo su samo neka od imena koja će savjetovati, debatirati i inspirirati na We Are Developersu ove godine.

Prijave za konferenciju su otvorene na službenim stranicama.