TVZ Career Day 2024

TVZ Career Day 2024

Misija TVZ-ovaca je motivirati što više studenata s ostalih visokoškolskih ustanova na posjet danu karijera i zato je organiziran besplatni prijevoz busom s dvije TVZ-ove lokacije prema voznom redu koji će biti objavljen na službenoj stranici.

Tehničko veleučilište u Zagrebu broji preko 4000 studenata koji su poznati po kvaliteti na tržištu rada te ih 98% ima radno mjesto u struci već šest mjeseci nakon završetka studija. Vodeći brigu o njihovom razvoju karijere i u cilju optimalnog spajanja potreba privrede i studenata događanjem se želi povezati mlade ljude s uspješnim tvrtkama iz šest različitih gospodarskih sektora zastupljenih na TVZ-u kroz studijske programe; elektrotehnike, graditeljstva, informatike, mehatronike, računarstva i strojarstva.

Na prošlogodišnjem Danu karijera, povezalo se preko 55 partnerskih tvrtki s više od 1000 studenata TVZ-a. Putevi suradnji za internship, stručnu praksu ili posao, otvoreni su i ove godine.

Također, organiziran je CV kutak s profesionalnim fotografiranjem za CV i/ili LinkedIn, te tombola s nagradama iz limited TVZ merch asortimana s istaknutom željom za druženjem i razmjenom iskustava.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici događaja.