Treblle Founder Meetup: Kako postići product-market fit?

Treblle Founder Meetup: Kako postići product-market fit?

Koliko dugo startupu treba da dosegne product-market fit, kako on izgleda u različitim industrijama i fazama razvoja te koje metrike investitori gledaju - iz perspektive investitorice.

Hrvatski startup Treblle u novom izdanju svojih Founder Meetupa u Zagreb dovodi Skye Fletcher, partnericu u  VC fondu Skye Capital, specijaliziranom za ulaganja u B2B softverske startupe u ranoj fazi.

Skye će iz perspektive investitora otkriti koliko dugo startupu treba da dosegne product-market fit, kako on izgleda u različitim industrijama i fazama razvoja te koje metrike investitori gledaju ne bi li procijenili je li ga neki startup dosegao ili nije.

Otkrit će i kako odlučiti treba li startup krenuti u skaliranje te što ako product-market fita nema pa startup treba zaokrenuti poslovanje prema drugom proizvodu ili poslovnom modelu.

Nakon razgovora, osnivači i CEO Nikola Komes publici će predstaviti svoj startup InsiderCX.

Cilj ovih događanja je povezivanje i edukacija osnivača startupa te onih koji bi to htjeli postati i dijeljenje znanja iskusnih osnivača i investitora. Prijavite se na poveznici.