Too Loud Fest 2019.

Too Loud Fest 2019.

Volite slušalice, zvučnike, gramofone i druge uređaje za reprodukciju glazbe? Too Loud Fest je onda mjesto koje ne smijete propustiti.

Ako volite dobru glazbu i dobru opremu s kojom možete u njoj najbolje moguće uživati, za vas je Too Loud Fest u Zagrebu koji se odvija ovoga mjeseca. Cilj festivala je upoznavanje posjetitelja s vrhunskom kvalitetom zvuka i slike, a očekuju vas neka od najnaprednijih dostignuča audiovizualne opreme u svijetu.

Na festivalu vas očekuju prezentacije, radionice i ekskluzivne premijere više od 35 proizvođača audiovizualne opreme kao što su LG, Yamaha, Technics, Sonus faber, Philips, NAD, Harman Kardon i mnogi drugi. Ako ste kolekcionar nosača zvuka i za vas će biti mjesta jer su organizatori osigurali vinile i CD-e po posebnim cijenama.

Ovaj festival svake godine posjeti više od 1500 posjetitelja, a osim što je najveći glazbeno-vizualni događaj u Hrvatskoj stoji bok uz bok nekim od najvećih svjetskih sajmova ove vrste.

Svoje ulaznice možete pronaći na stranicama Ticketshop.hr, a više detalja o događaju možete pronaći na službenim stranicama.