Tinel Meetup #25: drugi rođendan meetupa

Tinel Meetup #25: drugi rođendan meetupa

Dvije godine prošlo je od prvog Tinel Meetupa u organizaciji splitske agencije Locastic, a iza nas je čak 24 dorađena druženja. Drugi rođendan ovog meetupa proslavit će se uz predavanja domaćih snaga, a održat će se u četvrtak, 27. lipnja. 

Dok je na prvom rođendanu gostovao Ryan Townsend, ove godine su se u Locasticu odlučili okrenuti domaćim predavačima koji će upotpuniti ovu proslavu, a na meetupu će u četvrtak govoriti Tonči Jajić iz Typeqasta, Mario Frančešvić iz SeekandHita, Nebojša Veron iz dobartek.hr te CEO Locastica Antonio Perić-Mažar. 

Ovakav raspored predstavlja mali odmak od dosadašnjeg formata Tinela, budući da su do sada prostore Locastica predavanjima okupirali ponajviše predavači svjetskog glasa iz tvrtki kao što su Google, Apple, PayPal, Adobe, BBC i eBay. Ipak, kako se radi prvenstveno o događaju koji je osmišljen za lokalnu scenu, ne postoji prikladnija grupa ljudi koja bi mogla gostovati na ovom meetupu.

Na Tinelu će se govoriti o UX dizajnu, aplikacijama, dilemama između proizvoda i usluge te naravno o poslovnom iskustvu i pričama svih prisutnih. Iz Locastica navode i kako će se na rođendanskom meetupu najaviti i novi generalni sponzor događaja uz čiju će se pomoć i Tinel podići na viši nivo te održati sigurno još mnogo puta.

Rođendanski Tinel otvoren je za sve posjetitelje, a osim predavanja čeka vas pivo, torte i pizza. Prijava na događaj je obavezna na stranicama događaja.