The Future is Remote

The Future is Remote

“The Future is Remote” konferencija prilika je da iskoristite ekspertizu iskusnih profesionalaca koji su se istaknuli u dinamičnom svijetu remote rada i gig ekonomije.

Native Teams, internacionalni fintech startup osnovan u UK-u prije 3 godine, u želji da se istakne ne samo kao pružatelj usluga za remote zaposlenike i poslodavce, već i aktivni zagovornik remote rada i potpune digitalizacije poslovanja, pokrenuo je zasebni brend konferencija “Future is Remote”. Dosad uspješno organiziran u Makedoniji, Srbiji i Albaniji, ovog studenog stiže i u Hrvatsku, odnosno Zagreb.

Sve što jedan digitalni nomad i freelancer trebaju

Teme koje će obilježiti zagrebačko izdanje tiču se: remote rada, digitalnih nomada, samozapošljavanja i prikrivenog zapošljavanja, freelancinga i poslovne strana remote rada, 4-dnevnog radnog tjedna, itd. O tim temama pričat će stručnjaci kao što su Martina Šepić (Webpower Adria), Roger Blott (Fil Rouge Capital), Barbara Maheshwari (Remote Bob), Magda Milas (Alice in Blockchain) i Josipa Klišanin (Ministarstvo rada).

Uz stručnjake iz područja saznat ćete više o trenutnom stanju i potencijalima digitalnog nomadstva u Hrvatskoj te kako pojedinci mogu iskoristiti razne mogućnosti i prilike za remote rad u Lijepoj Našoj.

Na programu će se pričati i o financijskim strategijama za freelancere. Financijska pismenost ključna je za svačiju svakodnevicu, posebice onu digitalnih nomada i freelancera. Govornici će podijeliti ključne financijske savjete i strategije za upravljanje plaćanjima, prihodima i porezima kao digitalni nomad i freelancer.

Uz to, imate priliku otkriti kako koncept radnog tjedna od 4 dana transformira tradicionalne oblike rada i osigurava potencijalne prednosti za bolju ravnotežu između posla i života.

Što se tiče programa, uz nekoliko keynote speakera očekuju vas 3 panel rasprave:

  • Beyond the Office: Navigating the Future of Work in Croatia, 
  • Money on the Move: Modern Fintech Solutions, 
  • Digital Nomad Diaries: Why Croatia.

Konferencija je besplatna, a svoju ulaznicu možete preuzeti putem sustava Entrio. Sama registracija za The Future Is Remote konferenciju odvit će se istog dana, 03.11.2023. u Wespa Business & Lounge (Zagreb). Registracija je od 10:00, a start u 11:00. Program traje do 17:00, a potom je predviđeno vrijeme za networking.